aspire1680 04.12.06, 23:36 Mam pytanie. Kiedy na nasze adresy przychodzą jakieś przesyłki pocztowe (np. paczki), to do którego urzędu pocztowego należy się udać (będę wdzięczny za jak najdokładniejszy adres)? Pozdrawiam Sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysiczka1 Re: urząd pocztowy 05.12.06, 07:44 ul. Łabiszyńska 10 - na skrzyzowaniu Kondratowicza z Łabiszyńską jest placówka Millenium widoczna z ulicy Kondratowicza i poczta jest za bankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
byczka1 Re: urząd pocztowy 08.12.06, 21:29 W takim razie lokalizacja naszej poczty uległa zmianie. Miesiąc temu po list polecony musiałam jechać na Radzymińską 105 (to jest prawie na samym początku tej ulicy, tuż przy skręcie na "małą Radzymińską). Przyznam, że taka lokalizacja była dla mnie kompletnie niezrozumiała. Jeśli jest tak jak piszesz to świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
smoock Re: urząd pocztowy 09.12.06, 15:13 Zgodnie z kodami pocztowymi I etap Łabiszyńska, II etap Radzymińska. Potwierdziła to centrala Poczty Polskiej. Śmieszne ale prawdziwe.Chociaż i II etap zapraszają po polecone na Łabiszyńską. Odpowiedz Link Zgłoś
aspire1680 Re: urząd pocztowy 09.12.06, 21:38 Dzięki za info. Udałem się na Łabiszyńską i bez problemu odebrałem paczkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cooler83 Re: urząd pocztowy 10.12.06, 14:30 Witam Jeśli potrzebne informacje co do usług pocztowych to proszę sprawdzić na stronie http://www.kody-pocztowe.info W niedalekiej przyszłości będzi można spprawdzić adres najbliższego urzędu pocztowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiczka1 Re: urząd pocztowy 11.12.06, 08:35 Ja to już nic nie rozumiem :-( W pt dostałam awizo na odbiór listu poleconego na ... ul. Blokowej 36 a... W takim razie do wyboru mamy już trzy. Ale nie wiem dlaczego ta poczta ma w adresie Blokową, bo w rezultacie trzeba pojechać na pętlę 512 i tam w domu jednorodzinnym ktoś sobie prowadzi taką małą placówkę... Jak kolejnym razem dostanę coś do odbioru na Radzymińskiej to chyba zrobię komuś awanturę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smoock Re: urząd pocztowy 11.12.06, 14:13 Urząd pocztowy nr... /jakiśtam/ jest na Radzymińskiej a filia która obsługuje 65,A,B,C,D,E na Blokowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aspire1680 Re: urząd pocztowy 11.12.06, 22:51 Nie do końca. Ja mieszkam w 65 i paczkę odebrałam na Łabiszyńskiej. Niezły mętlik ... Odpowiedz Link Zgłoś
figa.walecki Re: urząd pocztowy 11.12.06, 23:23 Kiedyś napisałem tutaj taką krótką rozprawkę na temat kodów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20991&w=43021795&a=43269616 Dodać mogę jedynie tyle, że w ostatnich dniach również miałem przyjemność odbierać list polecony w Agencji Pocztowej przy Blokowej. Dziwne jest to, że dotychczas po przesyłki udawałem się zawsze na Łabiszyńską, miłe zaś to, że w piątkowy wieczór kolejka składała się z 1 (jednej !!! tak jednej !!!) osoby. pzdr a. Odpowiedz Link Zgłoś
machara Re: urząd pocztowy 12.12.06, 10:02 a czy na blokowej można wysyłać listy? Odpowiedz Link Zgłoś
panda131 Re: urząd pocztowy 05.01.07, 21:30 Na poczcie chyba zwykle można wysyłać listy.... Odpowiedz Link Zgłoś