kasia_koki 26.02.07, 20:19 czy robicie zakupy spożywcze przez internet?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: zakupy przez internet 26.02.07, 21:00 robię w Leclercu www.hipernet24.pl/ jest jeszcze ten sklep: podobno fajny i darmowy transport, ale ceny ciut droższe niż w sklepie (nie wiem, nie sprawdzałam jeszcze) www.frisco.pl/ Leclerc jest sprawdzony - dowożą świeże mięsa i ryby, wszystko zawsze jest ok, możesz płacić gotówką kierowcy lub kartą płatniczą ja polecam - nie nosisz ciężkich siatek, wszystko masz wniesione do domu.. transport standard - chyba 18 zł, cena zależy też od ciężaru zamówienia - średnio płacę do 26-28 zł za baardzo ciężkie zakupy /piasek dla kota, proszki do prania, konserwy, słoiki, butelki/ Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: zakupy przez internet 22.03.07, 15:48 Ile w Leclercu kosztuje dostawa? Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: zakupy przez internet 22.03.07, 20:41 standardowo bodajże 18 zł, nie pamiętam, za swoje duże i ciężkie zakupy płacę 26 zł, cena zależy od rejonu dostawy i wagi zamówionych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś