eela 27.11.01, 09:16 Witam wszystkich:s,p,b,e,k_k,z,dz,l,j,k i resztę o której w wyliczance zapomniałam. Kuleczko, ściągnęłam od Ciebie, bo jestem leniwa. Tylko wyrzuciłam ee, żeby nikt mi nie mówił, ze zaczęłam pisać sama do siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuleczka Re: DZIEŃ DOBRY IP: *.*.*.* 27.11.01, 11:07 DObry deń. Cieszę się że moje mysliposluzyly komusinnemu. witam, witam i o zdrowie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 29.11.01, 14:31 Też się nie mogę powstrzymać, jak popatrzę na to mleko za oknem. Ciekawym, czy już odespałaś dyżur? Bo jeśli tak, to jeszcze dzień dobry, jak nie, to dobry wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: DZIEŃ DOBRY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 16:18 Teraz to dobre popołudnie, hi hi.... A sny miałam piękne.... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DZIEŃ DOBRY 29.11.01, 21:19 'Dzieńdobrywieczór Państwu' - kto pamięta czyje to?:-))) (oprócz tego, że teraz moje, bo mi bardzo pasuje...) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DZIEŃ DOBRY 29.11.01, 22:05 beata_ napisał(a): > 'Dzieńdobrywieczór Państwu' - kto pamięta czyje to?:-))) > (oprócz tego, że teraz moje, bo mi bardzo pasuje...) Mniemam, że Barei. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 29.11.01, 22:33 zdzicha napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > 'Dzieńdobrywieczór Państwu' - kto pamięta czyje to?:-))) > > (oprócz tego, że teraz moje, bo mi bardzo pasuje...) > > Mniemam, że Barei. > Szlagwort to kabaretowy. Nie masz prawa pamietać tego z TV. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DZIEŃ DOBRY 29.11.01, 22:52 palker napisał(a): > > Mniemam, że Barei. > > > Szlagwort to kabaretowy. Nie masz prawa pamietać tego z TV. Moze bedzie powtórka... Proszę pana siedzę sobie proszę pana w kinie... Pan rozumie... I tak patrzę sobie... siedzę se w kinie proszę pana... Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść z... kina proszę pana... I wychodzę... No i panie i kto za to płaci? Pan płaci... Pani płaci... My płacimy... To są nasze pieniądze proszę pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: DZIEŃ DOBRY IP: *.*.*.* 30.11.01, 08:50 Bardzo dobry, Na piątek. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: DZIEŃ DOBRY IP: *.ipartners.pl 30.11.01, 18:06 Gość portalu: lesio napisał(a): > Bardzo dobry, > Na piątek. > :))) Bo to koniec, nie początek... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 22:13 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Gość portalu: lesio napisał(a): > > > Bardzo dobry, > > Na piątek. > > :))) > > Bo to koniec, nie początek... > :))) > Świat się nie zawali, gdy ktoś koniec chwali :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 22:16 palker napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > Gość portalu: lesio napisał(a): > > > > > Bardzo dobry, > > > Na piątek. > > > :))) > > > > Bo to koniec, nie początek... > > :))) > > > Świat się nie zawali, > gdy ktoś koniec chwali :-)) Może ktoś nie wierzy, lecz chwalić należy!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 22:21 beata_ napisał(a): > palker napisał(a): > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: lesio napisał(a): > > > > > > > Bardzo dobry, > > > > Na piątek. > > > > :))) > > > > > > Bo to koniec, nie początek... > > > :))) > > > > > Świat się nie zawali, > > gdy ktoś koniec chwali :-)) > > Może ktoś nie wierzy, > lecz chwalić należy!:-) Chwalmy zatem to co mamy Dłuzej se poużywamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 22:23 zdzicha napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > palker napisał(a): > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: lesio napisał(a): > > > > > > > > > Bardzo dobry, > > > > > Na piątek. > > > > > :))) > > > > > > > > Bo to koniec, nie początek... > > > > :))) > > > > > > > Świat się nie zawali, > > > gdy ktoś koniec chwali :-)) > > > > Może ktoś nie wierzy, > > lecz chwalić należy!:-) > > Chwalmy zatem to co mamy > Dłuzej se poużywamy :) Chwalmy zatem koniec na dobry początek, niech nam sie rozwija ten przedziwny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 22:37 beata_ napisał(a): > zdzicha napisał(a): > > > beata_ napisał(a): > > > > > palker napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: lesio napisał(a): > > > > > > > > > > > Bardzo dobry, > > > > > > Na piątek. > > > > > > :))) > > > > > > > > > > Bo to koniec, nie początek... > > > > > :))) > > > > > > > > > Świat się nie zawali, > > > > gdy ktoś koniec chwali :-)) > > > > > > Może ktoś nie wierzy, > > > lecz chwalić należy!:-) > > > > Chwalmy zatem to co mamy > > Dłuzej se poużywamy :) > Tylko taki, co jest święty >skrywa swoje elementy :-) > Chwalmy zatem koniec > na dobry początek, > niech nam się rozwija > ten przedziwny wątek A jak wyjawimy myśli swe gorące to nam na liczniku stuknie 3.000 Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 22:29 zdzicha napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > palker napisał(a): > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: lesio napisał(a): > > > > > > > > > Bardzo dobry, > > > > > Na piątek. > > > > > :))) > > > > > > > > Bo to koniec, nie początek... > > > > :))) > > > > > > > Świat się nie zawali, > > > gdy ktoś koniec chwali :-)) > > > > Może ktoś nie wierzy, > > lecz chwalić należy!:-) > > Chwalmy zatem to co mamy > Dłuzej se poużywamy :) Tylko taki, co jest święty skrywa swoje elementy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 22:49 palker napisał(a): > Tylko taki, co jest święty > skrywa swoje elementy :-) Świętych tutaj jest niewiele Razem będzie nam weselej Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 23:13 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > Tylko taki, co jest święty > > skrywa swoje elementy :-) > > Świętych tutaj jest niewiele > Razem będzie nam weselej Prawie komplet już brygady Nową partię zakładamy Precz z Lepperem Precz z Millerem Rządzi kunce dziś z palkerem Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 23:21 zdzicha napisał(a): > zdzicha napisał(a): > > > palker napisał(a): > > > > > Tylko taki, co jest święty > > > skrywa swoje elementy :-) > > > > Świętych tutaj jest niewiele > > Razem będzie nam weselej > > Prawie komplet już brygady > Nową partię zakładamy > Precz z Lepperem > Precz z Millerem > Rządzi kunce dziś z palkerem nic sie nie bój, będzie fajnie a zebrania będa w saunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: DZIEŃ DOBRY IP: *.chello.pl 30.11.01, 23:27 > > > > Tylko taki, co jest święty > > > > skrywa swoje elementy :-) > > > > > > Świętych tutaj jest niewiele > > > Razem będzie nam weselej > > > > Prawie komplet już brygady > > Nową partię zakładamy > > Precz z Lepperem > > Precz z Millerem > > Rządzi kunce dziś z palkerem > > nic sie nie bój, będzie fajnie > a zebrania będa w saunie A po saunie, drogie dziadki, zdzicha będzie zbierać składki Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 23:36 Gość portalu: kunce napisał(a): > > > > > > Tylko taki, co jest święty > > > > > skrywa swoje elementy :-) > > > > > > > > Świętych tutaj jest niewiele > > > > Razem będzie nam weselej > > > > > > Prawie komplet już brygady > > > Nową partię zakładamy > > > Precz z Lepperem > > > Precz z Millerem > > > Rządzi kunce dziś z palkerem > > > > nic sie nie bój, będzie fajnie > > a zebrania będa w saunie > > A po saunie, drogie dziadki, > zdzicha będzie zbierać składki zdzicha, choć nie wszyscy wiedzą przewodniczy gdzieś za miedzą Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 23:40 zdzicha napisał(a): > Gość portalu: kunce napisał(a): > > > > > > > > > Tylko taki, co jest święty > > > > > > skrywa swoje elementy :-) > > > > > > > > > > Świętych tutaj jest niewiele > > > > > Razem będzie nam weselej > > > > > > > > Prawie komplet już brygady > > > > Nową partię zakładamy > > > > Precz z Lepperem > > > > Precz z Millerem > > > > Rządzi kunce dziś z palkerem > > > > > > nic sie nie bój, będzie fajnie > > > a zebrania będa w saunie > > > > A po saunie, drogie dziadki, > > zdzicha będzie zbierać składki > > zdzicha, choć nie wszyscy wiedzą > przewodniczy gdzieś za miedzą I nie dziadkom, lecz młodzieży - - starszym spokój sie należy Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 30.11.01, 23:41 Gość portalu: kunce napisał(a): > > > > > > Tylko taki, co jest święty > > > > > skrywa swoje elementy :-) > > > > > > > > Świętych tutaj jest niewiele > > > > Razem będzie nam weselej > > > > > > Prawie komplet już brygady > > > Nową partię zakładamy > > > Precz z Lepperem > > > Precz z Millerem > > > Rządzi kunce dziś z palkerem > > > > nic sie nie bój, będzie fajnie > > a zebrania będa w saunie > > A po saunie, drogie dziadki, > zdzicha będzie zbierać składki Dziadkiem będę , w swoim czasie teraz mogę siąść "na kasie" na tym znam sie i potrafę kompetencją zagiąć mafię Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DZIEŃ DOBRY 01.12.01, 00:09 palker napisał(a): > Gość portalu: kunce napisał(a): > > > > > > > > > Tylko taki, co jest święty > > > > > > skrywa swoje elementy :-) > > > > > > > > > > Świętych tutaj jest niewiele > > > > > Razem będzie nam weselej > > > > > > > > Prawie komplet już brygady > > > > Nową partię zakładamy > > > > Precz z Lepperem > > > > Precz z Millerem > > > > Rządzi kunce dziś z palkerem > > > > > > nic sie nie bój, będzie fajnie > > > a zebrania będa w saunie > > > > A po saunie, drogie dziadki, > > zdzicha będzie zbierać składki > > Dziadkiem będę , w swoim czasie > teraz mogę siąść "na kasie" > na tym znam sie i potrafę > kompetencją zagiąć mafię M-Ania skrybą nam zostanie zna się na tym niesłychanie Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 01.12.01, 00:15 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > Gość portalu: kunce napisał(a): > > > > > > > > > > > > Tylko taki, co jest święty > > > > > > > skrywa swoje elementy :-) > > > > > > > > > > > > Świętych tutaj jest niewiele > > > > > > Razem będzie nam weselej > > > > > > > > > > Prawie komplet już brygady > > > > > Nową partię zakładamy > > > > > Precz z Lepperem > > > > > Precz z Millerem > > > > > Rządzi kunce dziś z palkerem > > > > > > > > nic sie nie bój, będzie fajnie > > > > a zebrania będa w saunie > > > > > > A po saunie, drogie dziadki, > > > zdzicha będzie zbierać składki > > > > Dziadkiem będę , w swoim czasie > > teraz mogę siąść "na kasie" > > na tym znam sie i potrafę > > kompetencją zagiąć mafię > > M-Ania skrybą nam zostanie > zna się na tym niesłychanie Sorry, brzydko sie wyrażę: M-Ania będzie... Sekretarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: DZIEŃ DOBRY 01.12.01, 13:15 Sekretarzem? Twoja wola! Chociaz mysle, ze przy Tobie zmienie sie w (m)aniola. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 18:51 Cha, cha, ależ mnie ubawiliście tą poezją, bo po wizycie na ogólnym jestem zdegustowana. Coraz częściej noszę się z mysla zawieszenia działalności na forum, bo juz mam dość chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 19:23 eela napisał(a): > Cha, cha, ależ mnie ubawiliście tą poezją, bo po wizycie na ogólnym jestem > zdegustowana. Coraz częściej noszę się z mysla zawieszenia działalności na > forum, bo juz mam dość chamstwa Elu, nie rób tego!:-) Kto klasę będzie trzymał???? I odwiedzaj nas - dla oddechu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 19:26 Właśnie to robię. :-))) W ogóle to oddycham po imieninach brata - Andrzej. Nawet mi sie specjalnie klawisze nie mylą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 19:29 Jakże by śmiały, wszak osoba z klasą ich używa:-)) Witaj Elu jeszcze raz - widzę, że na dłużej dzisiaj wpadłaś:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 19:34 Za chwile sie wynosze, jestem już od dwóch godzin. Przejrzałam poczte. Łódź prosi o ratunek przed swoimi chamami. Dobre! Gdybym wiedziała, jak się przed nimi bronic, to pozbyłabym sie naszych. Buźka, pozdrawiam i do jutra :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 19:39 Każdy głos się liczy - warto próbować, inaczej zaleje nas to chamstwo do cna Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 22:09 eela napisał(a): > Cha, cha, ależ mnie ubawiliście tą poezją, bo po wizycie na ogólnym jestem > zdegustowana. Coraz częściej noszę się z mysla zawieszenia działalności na > forum, bo juz mam dość chamstwa Z ust mi to wyjęłaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 22:36 eela napisał(a): > Cha, cha, ależ mnie ubawiliście tą poezją, bo po wizycie na ogólnym jestem > zdegustowana. Coraz częściej noszę się z mysla zawieszenia działalności na > forum, bo juz mam dość chamstwa Koniecznie coś z tym trzeba zrobić, bo nie idzie zdzierżyć. Witam Eelu i cieszę się, że nasza "poezja" wywołała uśmiech na Twojej twarzy. Może założymy sobie całkiem prywatne, niezależne i niezawisłe forum, na którym beda pisać tylko zaufani? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 21:27 Spóźnione to Dzień Dobry, bo cały czas miotam się ze swoim kompem, którego nie mogę doprowadzić do stanu sprzed awarii dysku. Znowu ominęła mnie szansa napotkania Eli na żywo, na praskim forum. Całej reszcie forumowiczów uprzejme Dobry Wieczór wraz z ukłonami składam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: DZIEŃ DOBRY 02.12.01, 21:34 Witam Szanownego Pana(bez obrazy):-)))) Ps. Sprężaj się z tym kompem i wizyt na poczcie nie zaniedbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: DZIEŃ DOBRY 03.12.01, 09:08 Witam wszystkich. Myslę właśnie o takiej zamknietej liście dyskusyjnej. Potrzebny jest do tego informatyk, bo trzeba znaleźc serwer, na którym bedzie archiwum i takie inne rzeczy. Jest jeszcze inne wyjście. Lista towarzyska na hasło na portalu gazety. Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Dzisiaj chyba wyjątkowo dobry 03.12.01, 09:53 eela napisał(a): > Witam wszystkich. Myslę właśnie o takiej zamknietej liście dyskusyjnej. > Potrzebny jest do tego informatyk, bo trzeba znaleźc serwer, na którym bedzie > archiwum i takie inne rzeczy. Jest jeszcze inne wyjście. Lista towarzyska na > hasło na portalu gazety. Co o tym myslicie? Witajcie wszyscy z rana! Co do tego pierwszego, to już istnieje. Zainteresowanym przekażę adres. Forum na hasło tez jest niezłym pomysłem, ale chyba niewykonalnym ze względu na przeszkody natury technicznej. Zapraszam zatem do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Dzisiaj chyba wyjątkowo dobry 03.12.01, 14:58 zdzicha napisał(a): > eela napisał(a): > > > Witam wszystkich. Myslę właśnie o takiej zamknietej liście dyskusyjnej. > > Potrzebny jest do tego informatyk, bo trzeba znaleźc serwer, na którym bed > zie > > archiwum i takie inne rzeczy. Jest jeszcze inne wyjście. Lista towarzyska > na > > hasło na portalu gazety. Co o tym myslicie? > > Witajcie wszyscy z rana! > Co do tego pierwszego, to już istnieje. Zainteresowanym przekażę adres. > Forum na hasło tez jest niezłym pomysłem, ale chyba niewykonalnym ze względu na > > przeszkody natury technicznej. > Zapraszam zatem do siebie. Gdzie, na Książkową? ;-)))) Forum na hasło jest możliwe. Musi byc jakieś zabezpieczenie, bo znów zwalą się różni degeneraci Odpowiedz Link Zgłoś