hana27 20.05.03, 11:36 Czy jest określona przepisami minimalna temperatura wody w basenach publicznych?????? Woda w basenie przy Namysłowskiej jest zimna nie do wytrzymania. Buziaki zmarzluchom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: TEMPERATURA WODY W BASENACH 20.05.03, 15:05 hana27 napisała: > Woda w basenie przy Namysłowskiej jest zimna nie do wytrzymania. Chadzam na Namysłowską co poniedziałek, według mnie woda ma temperaturę wręcz idealną. Nie pamiętam, ile to dokładnie stopni, ale raz ucięłam sobie pogawędkę z osobą, która była na jakiejś lekarskiej diecie odchudzającej, miała zalecony basen i chodziła właśnie na Namysłowską, bo gdzie indziej jest za mało podgrzewana, co spowalnia chudnięcie... Ale swoją drogą jestem ciekawa, ile ta woda powinna mieć stopni. Pozdrowienia dla zmarzlaków pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: TEMPERATURA WODY W BASENACH 20.05.03, 15:06 O Matko, przepraszam za sygnaturkę, ale ona zawsze jest taka i tylko tak się nieszczęśliwie złożyło, że temat dotyczył temperatury! Odpowiedz Link Zgłoś