eela 12.12.01, 07:16 W piatek 21 grudnia organizujemy spotkanie forumowe przedświąteczne. Jeszcze nie wiem gdzie, godzina wstępnie 17-18. Chętni proszeni o maile lub wpisanie się do wątku na stronie ogólnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chaladia Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: 212.69.73.* 12.12.01, 21:48 Aleście termin wymyślili! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 12.12.01, 21:49 Nie przesadzaj - może byyyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 12.12.01, 21:52 W sam raz na "opłatek" agnostyczno-ekumeniczno-internautyczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 12.12.01, 21:55 Nooo. przyjemne z pożytecznym i świątecznym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 12.12.01, 22:03 A kto tym razem karty rozkłada, czyli kto podjął się rzecz całą zorganizować? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 12.12.01, 22:45 palker napisał(a): > A kto tym razem karty rozkłada, czyli kto podjął się rzecz całą zorganizować? Warszawskie wróble ćwierkają, że założycielka tego wątku paluszki swoje w tym maczała i chyba nie sama:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 13.12.01, 08:41 Gość portalu: Chaladia napisał(a): > Aleście termin wymyślili! Wiem, że wolałbyś w Wigilię, ale nie damy rady :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzej! Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 12.12.01, 23:03 super!!!!!!! ale spotkania sa zawsze kiedy ide do szkoły. trudno najwyżej sie spóźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 12.12.01, 23:51 jedrzej! napisał(a): > super!!!!!!! > ale spotkania sa zawsze kiedy ide do szkoły. trudno najwyżej sie spóźnie. Czy jest na sali lekarz? Załatwimy Ci zwolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi/k Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 23:56 Kiedyś było L4 teraz jest ZMUA 3 - a czy tylko dla zmulonych ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 13.12.01, 00:03 Gość portalu: sloggi/k napisał(a): > Kiedyś było L4 teraz jest ZMUA 3 - a czy tylko dla zmulonych ? Nie, to tylko dla zmulenia przeciwnika... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 13.12.01, 00:06 Gość portalu: sloggi/k napisał(a): > Kiedyś było L4 teraz jest ZMUA 3 - a czy tylko dla zmulonych ? Tak - musisz znaleźć trzech zmulonych i dopiero wówczas składac podanie o ZMUA 3. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 14.12.01, 08:45 Spotykamy się 21 grudnia o godz. 17.30 u Fiszera na Placu Bankowym. Do części osób wysłałam na skrzynkę gazetową maile, a do części nie, bo nie mam adresów, tzn. Nie wysłałam do jędrzeja!, sloggiego i Chaladii. Jędrzej wiem, ze będzie, sloggi na pewno też, ale nie wiem co z Chaladią, bo jak na razie to wybrzydza na termin :))). Proszę o potwierdzenie Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło i czekam na przybycie Ela Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 15.12.01, 00:36 Wybrzydzam, bo mi nie pasuje. Do 17:30 to ja będę nawet blisko zapewne, ale potem bedę maiał zapewne serdecznie dość wszystkiego. Może wpadnę, ale tylko złożyć życzenia - i galopem do rodziny, która mnie prawie nie widuje. Na koniec - o ile się nie mylę, większość nas jest z Pragi Północ, Targówka i Białołęki. Czy nie można by się spotkać np. w Pizzerii w Centrum Głębocka, albo w podobnym miejscu, skąd do domu blisko? Chyba nikomu nie zależy w tym gronie na prestiżowym lokalu w tzw. Centrum...? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 15.12.01, 20:27 Nie tym razem, bo stoliki sa zarezerwowane i potwierdzone. Poza tym w pizzerii nie ma atmosfery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 22:05 Właśnie - N I E M A ATMOSFERY - dobrze powiedziane. Zawsze miło spędzać wieczór w miłym gronie, a jeżeli jeszcze można do tego dorzucić miłe otoczenie - mmmmmmmmmmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 15.12.01, 22:11 Ja baaaaardzo lubię, jak ktoś się ze mną zgadza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 22:13 co Ty powiesz? ja też Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 15.12.01, 22:24 Widzisz jakie mamy zgodne charaktery :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 16.12.01, 02:54 Piątek, ok. 17.00 - spróbuję być Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 16.12.01, 10:43 sloggi napisał(a): > Piątek, ok. 17.00 - spróbuję być Spróbuj nie być!!!!! Wiesz czym to grozi...:-))))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:10 właśnie spróbuj nie być zrób to chociaż dla mnie (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 10:40 sloggi napisał(a): > Piątek, ok. 17.00 - spróbuję być Spróbowac to Ty mozesz piwo, a na spotkaniu masz być :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.*.*.* 17.12.01, 15:26 ale tu u was zamordyzm Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 16:06 Gość portalu: wacek napisał(a): > ale tu u was zamordyzm Kwestia nazewnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 15:39 Jestem chętny ale nie wiem czy zdołam. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 19:58 Czy osoby, których jeszcze nie widzieliście również będą mile widziane? nie wiem czy powinienem się pojawiać, chociaż ostatnio miałem na to ochote to jednak nie pojawiłem się. Może nie będziecie mieli mi za złe 30 min mojego towarzystwa i napijecie się ze mną symboliczną lampkę wina... ;o) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 20:39 Nie bądź pękalski (-ska). Ja tez idę, mnie wyciąga córka. Sam jestem ciekaw, jak będą pryskać, kiedy mnie zobaczą Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 20:41 Gość portalu: lelu napisał(a): > Ja tez idę, mnie wyciąga córka. Sam jestem ciekaw, > jak będą pryskać, kiedy mnie zobaczą Pryskać będą najpewniej szkła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 20:47 Oj zobaczysz Zdzicha, zobaczysz. Nawet nie wiesz, jaką parę masz w nogach, Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 20:52 Nie strasz mnie, proszę :) Jestem znana z tego, że niczego się nie boję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 20:58 Nie takich chojraków śmy ze szwagrem.... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 21:00 Gość portalu: lelu napisał(a): > Nie takich chojraków śmy ze szwagrem.... Lelu, ona nie żartuje - nie widziałes, co miała ze soba na pierwszym spotkaniu:-)) Ps. A ja też do strachliwych nie należę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 21:02 Bellissima, to też będziesz? Sprawię sobie nowy tupecik, bo na chirurga już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 21:07 Gość portalu: lelu napisał(a): > Bellissima, to też będziesz? Sprawię sobie nowy tupecik, bo na chirurga już za > późno. Daj spokój, nowy sie nie uleży i głupio będzie..... Powiedziałam, że się nie boję:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 21:03 To szwagra zostaw w domu, coby szanse były wyrównane :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 21:10 Albo weź, ja przyjdę z mamą, a jej to się różni boją i oni już wiedzą, dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 09:52 sawa55 napisał(a): > Czy osoby, których jeszcze nie widzieliście również będą mile widziane? nie > wiem czy powinienem się pojawiać, chociaż ostatnio miałem na to ochote to > jednak nie pojawiłem się. Może nie będziecie mieli mi za złe 30 min mojego > towarzystwa i napijecie się ze mną symboliczną lampkę wina... ;o) > Pozdrawiam. Będą bardzo mile widziane. Dlaczego masz byc tylko 30 minut, siedx z nami do switu. Ostatnio zakonczyliśmy po 1-szej w nocy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 11:10 eela napisał(a): > Będą bardzo mile widziane. Dlaczego masz byc tylko 30 minut, siedx z nami do > switu. Ostatnio zakonczyliśmy po 1-szej w nocy :-)) Nie wiem czy ktoś wytrzyma ze mna, az tak długo... Następnego dia muszę wybijać się na wszchodnie rejony Polski. Muszę odwiedzić rodzinkę i poprzebywać z nimi chociaż kilka dni. Raz w roku należy im się... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 12:44 No to bądź wobec tego te 30 minut Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 13:14 ależ czemu tylko 30 min.? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 13:50 lelesio napisał(a): > ależ czemu tylko 30 min.? > :))) Zostana tak długo jak ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.*.*.* 18.12.01, 15:45 jak co? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 16:30 Właściwie nie jak "co" lecz "aż"... Będę miał siłe po 12godz. maratonie w pracy i zakupowym szaleństwie przez następne dni... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 21:08 Mógłbym tak do rana z Wami się potykać, ale zaraz nadciągnie k_kula, a i ja jutro jadę do Bielska-B. a wiec mysy spać. Ujadę się, jak borsuk. Dobranoc moje nieznane wirtulki. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 21:12 Gość portalu: lelu napisał(a): > Mógłbym tak do rana z Wami się potykać, ale zaraz nadciągnie k_kula, a i ja > jutro jadę do Bielska-B. a wiec mysy spać. Ujadę się, jak borsuk. Dobranoc moje > > nieznane wirtulki. Dobranoc. Ps Myślałby kto, że sie tak m(i)ałej Kuleczki boi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 17.12.01, 23:09 Widze, ze zostalam tu przedstawiona w dziwnym (odpowiednim?) swietle... Pewne kwestie wyjasnie w domu. W nastroju przedswiatecznym, nie ma obawy. Inne, rowniez mnie intrygujace, mozna by do konca wyjasnic tutaj. Na przyklad taka: co Zdzicha miala na pierwszym spotkaniu? Ukryla szynke (kolejowa) w tej gazecie? No i czy np. ewentualny tupecik szwagra da sie latwo od szwagra oddzielic? (Juz wiemy, ze od Lelu bez problemow...) No bo skoro mamy stanac w szranki... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 16:54 A ja na spotkaniu będę w "wigilijnym" nastroju, a to za sprawą wigilii "biurowej" organizowanej tego samego dnia. Na wigilę udam się specjalinie rezygnując z paru godzin mojego urlopu, a potem TRIPSI, bo jak urlop to w doborowym gronie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.*.*.* 18.12.01, 21:37 Wszyscy na pewno to docenią. I wszystkiego NAJ z wiadomej okazji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 18.12.01, 21:39 Lesiu, jak miło cie widzieć tu i o tej porze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 08:32 Czekał na Ciebie na "Nie ma mocnych" Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 15:53 niemamocnych mi siadło a tak dobrze do tej pory chodziło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 15:56 O, to Ty byłaś, posiedziałbym dłużej ale padło mi łącze. pozdrawiam Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 21:16 W piątek nadejdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 21:18 sloggi napisał(a): > W piątek nadejdę :) Wiedziałam, że właściwie dobrane słowa perswazji podziałają:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.el-4100100.acn.pl 19.12.01, 21:40 Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi nie pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 21:43 Bo to jest Sodoma i Gomora. Słuchaj kobitek, one mają rację, Ale rób swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 21:46 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi nie > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( Zaproś żonę i pokaż jej, jak wygląda wirtualna sodomia z gomorią :-)) Będzie zachwycona :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.el-4100100.acn.pl 19.12.01, 21:51 palker napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi nie > > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( > > Zaproś żonę i pokaż jej, jak wygląda wirtualna sodomia z gomorią :-)) > Będzie zachwycona :-)) Proponowałem, niestety główny argument: ty znasz Tych ludzi a ja nie i nie będę miała o czym rozmawiać. Chyba, że jej powiem, że będzie miała wdzięcznego adwersarza w Twojej osobie, może zadziała. :O Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 21:55 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > palker napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi > nie > > > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( > > > > Zaproś żonę i pokaż jej, jak wygląda wirtualna sodomia z gomorią :-)) > > Będzie zachwycona :-)) > > Proponowałem, niestety główny argument: ty znasz Tych ludzi a ja nie i nie będę > > miała o czym rozmawiać. Chyba, że jej powiem, że będzie miała wdzięcznego > adwersarza w Twojej osobie, może zadziała. :O Tylko obiecaj, że nie będziesz miał później do mnie żalu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 21:58 Jak tak, to lepiej żony nie brać. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 21:55 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > palker napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi > nie > > > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( > > > > Zaproś żonę i pokaż jej, jak wygląda wirtualna sodomia z gomorią :-)) > > Będzie zachwycona :-)) > > Proponowałem, niestety główny argument: ty znasz Tych ludzi a ja nie i nie będę > > miała o czym rozmawiać. Chyba, że jej powiem, że będzie miała wdzięcznego > adwersarza w Twojej osobie, może zadziała. :O Wpuść żonę najpierw na forum - niech zobaczy nas najpierw tu:-)) Jak ty zazdrośnie nie dajesz jej klawiatury do ręki, to tak masz!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 22:02 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > palker napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi > nie > > > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( > > > > Zaproś żonę i pokaż jej, jak wygląda wirtualna sodomia z gomorią :-)) > > Będzie zachwycona :-)) > > Proponowałem, niestety główny argument: ty znasz Tych ludzi a ja nie i nie będę > > miała o czym rozmawiać. Chyba, że jej powiem, że będzie miała wdzięcznego > adwersarza w Twojej osobie, może zadziała. :O Wpuść żonę najpierw na forum - niech zobaczy nas najpierw tu:-)) Jak ty zazdrośnie nie dajesz jej klawiatury do ręki, to tak masz!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 22:06 Tpi0, uważaj. Na tym forum, pod słodkimi żeńskimi imionami ukrywają sie napompowani faceci, z zarośniętymi torsami i z poważnymi nadwyzkami testosteronu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 22:54 lelu napisał(a): > Tpi0, uważaj. Na tym forum, pod słodkimi żeńskimi imionami ukrywają sie > napompowani faceci, z zarośniętymi torsami i z poważnymi nadwyzkami > testosteronu. O! Obgadują mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 22:08 Mam nadzieję, że klawiatura jest jedyną rzeczą której nie dajesz jej do ręki. Opętało mnie dziś chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 22:36 drogi S. a co tobie po tej uroczej główce chodzi? fajnie że będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: 10.48.22.* 21.12.01, 13:39 beata_ napisał(a): > > Wpuść żonę najpierw na forum - niech zobaczy nas najpierw tu:-)) > Jak ty zazdrośnie nie dajesz jej klawiatury do ręki, to tak masz!:-) Wpuszczam, wpuszczam tylko ona twierdzi że my o bzdetach rozprawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.ipartners.pl 21.12.01, 15:39 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > > > Wpuść żonę najpierw na forum - niech zobaczy nas najpierw tu:-)) > > Jak ty zazdrośnie nie dajesz jej klawiatury do ręki, to tak masz!:-) > > Wpuszczam, wpuszczam tylko ona twierdzi że my o bzdetach rozprawiamy. Skoro tak, to o co jej chodzi?:-))) Nie ma sie czego obawiać...Jak chcesz, to powiedz żonie, że ja cie przypilnuję:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 19.12.01, 21:46 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi nie > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( Zaproś żonę i pokaż jej, jak wygląda wirtualna sodomia z gomorią :-)) Będzie zachwycona :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 20.12.01, 07:46 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi nie > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( A coś ty taki prawdomówny? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 20.12.01, 19:59 eela napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi nie > > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( > > A coś ty taki prawdomówny? Eelu!!!!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 21.12.01, 07:41 beata_ napisał(a): > eela napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi > nie > > > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( > > > > A coś ty taki prawdomówny? > > Eelu!!!!:-)) > Zaczerwieniłam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 20.12.01, 23:11 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Dlaczego, jak byłem kawalerem nie było takich spotkań? Teraz żona mi nie > pozwala, bo takie spotkania too= sodoma i gomora. :( Sodoma i Gomora dzwoniły, że tym razem nie przyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 A kto się pyta żony albo partnerki... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 06:58 ...czy może wyjść z domu?! Przecież to nie poprawczak!!!!!!! Wychodź i już, co cię obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 21.12.01, 08:00 Mówi się, do trzech razy sztuka. Również wtedy, gdy za trzecim razem coś się nie uda. Mnie się nie udało :-( Za chwileczkę wsiądę do samochodu, który pomknie na południe Polski. Ale duchem będę z Wami. Miłej zabawy podczas TRIPSI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.dialup.warszawa.pl 22.12.01, 02:07 A jak się będzie nazywało następne (jeśli będzie kiedyś)? CIPSI czy CzYPSI? Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 17:20 CHIPSY! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 18:03 akacyjna_aga napisał(a): > CHIPSY! Tam Pani ma rację!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.dialup.warszawa.pl 22.12.01, 20:13 akacyjna_aga napisał(a): > CHIPSY! A czy możesz rozwinąć ten skrót? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: 10.130.128.* 22.12.01, 20:38 Poszukaj postów o PEPSI i DUPSI! Zrozumiesz napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 20:41 Gość portalu: miko napisał(a): > akacyjna_aga napisał(a): > > > CHIPSY! > > A czy możesz rozwinąć ten skrót? :-)) Ja spróbuję, jeśli pozwolisz - może nieco odbiegać od zamysłu pomysłodawczyni, choć nie sądzę żeby bardzo... Będzie to po prostu: Czwarte Humorystyczno-Intelektualne Praskie Spotkanie Ynternautów Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 20:43 No wiesz? A ja chciałam ,żeby sam do tego doszedł.:( Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 20:50 akacyjna_aga napisał(a): > No wiesz? A ja chciałam ,żeby sam do tego doszedł.:( Zyg-zyg marcheweczka:-))) Widzisz jak to jest?:-)) Sorry, mało bystra byłam tym razem, ale miałam wrażenie że będzie do tego dochodził i dochodził, a mnie córka od komputera odgania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 20:51 Wybaczam! Nie daj się, moją wysłałam do sąsiadów na kompa :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 20:54 Moja się nie daje - stoi nade mną i jęczy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: 212.76.36.* 22.12.01, 20:54 akacyjna_aga napisał(a): > No wiesz? A ja chciałam ,żeby sam do tego doszedł.:( Mimo wszystko muszę się pobawić w dr Watsona bo dalej wiem mniej niz się domyślam. Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 21:01 Pierwsze nazywało się PEPSI. Drugie DUPSI. Trzecie TRIPSI, a czwarte będzie CHIPSY. Takie spotkanka integracyjne ynternałtów z całej Wa-wy! A teraz ? Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.dialup.warszawa.pl 22.12.01, 21:09 akacyjna_aga napisał(a): > Pierwsze nazywało się PEPSI. > Drugie DUPSI. > Trzecie TRIPSI, > a czwarte będzie CHIPSY. > Takie spotkanka integracyjne ynternałtów z całej Wa-wy! > > A teraz ? Rozumiesz? Mimo zaczątków demencji, pojąłem to w mig. Interesuje mnie bardziej skąd taki pomysł (a moze zwyczaj?) się wziął. Wśród internautów panują raczej zwyczaje podobne do zwyczajów eremitów. Każdy raczej niechętnie rusza swoją dolną część pleców, preferując proces powolnego ślepnięcia przed monitorem, a nie spotkania towarzyskie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 21:39 Gość portalu: miko napisał(a): > akacyjna_aga napisał(a): > > > Pierwsze nazywało się PEPSI. > > Drugie DUPSI. > > Trzecie TRIPSI, > > a czwarte będzie CHIPSY. > > Takie spotkanka integracyjne ynternałtów z całej Wa-wy! > > > > A teraz ? Rozumiesz? > > Mimo zaczątków demencji, pojąłem to w mig. Interesuje mnie bardziej skąd taki > pomysł (a moze zwyczaj?) się wziął. Wśród internautów panują raczej zwyczaje > podobne do zwyczajów eremitów. Każdy raczej niechętnie rusza swoją dolną część > pleców, preferując proces powolnego ślepnięcia przed monitorem, a nie spotkania > > towarzyskie :-)) Bywają internauci niezwyczajni, jak widać...Pomysł, który powoli staje się zwyczajem (mam nadzieję) wypączkował z nieudanego spotkania na tzw. Paradzie Internautów zorganizowanej przez GW we wrześniu. Wtedy, mimo wielkiego szumu, było nas tylko troje, czwarta osoba błąkała się po umówionej okolicy (rozminęlismy się) i w rezultacie postanowiliśmy nie dawać za wygraną:-))) Skutecznie chyba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.dialup.warszawa.pl 22.12.01, 21:49 beata_ napisał(a): > Gość portalu: miko napisał(a): > > > akacyjna_aga napisał(a): > > > > > Pierwsze nazywało się PEPSI. > > > Drugie DUPSI. > > > Trzecie TRIPSI, > > > a czwarte będzie CHIPSY. > > > Takie spotkanka integracyjne ynternałtów z całej Wa-wy! > > > > > > A teraz ? Rozumiesz? > > > > Mimo zaczątków demencji, pojąłem to w mig. Interesuje mnie bardziej skąd t > aki > > pomysł (a moze zwyczaj?) się wziął. Wśród internautów panują raczej zwycza > je > > podobne do zwyczajów eremitów. Każdy raczej niechętnie rusza swoją dolną c > zęść > > pleców, preferując proces powolnego ślepnięcia przed monitorem, a nie spot > kania > > > > towarzyskie :-)) > > Bywają internauci niezwyczajni, jak widać...Pomysł, który powoli staje się > zwyczajem (mam nadzieję) wypączkował z nieudanego spotkania na tzw. Paradzie > Internautów zorganizowanej przez GW we wrześniu. Wtedy, mimo wielkiego szumu, > było nas tylko troje, czwarta osoba błąkała się po umówionej okolicy > (rozminęlismy się) i w rezultacie postanowiliśmy nie dawać za wygraną:-))) > Skutecznie chyba:-) Rozumiem, że opisywane spotkanie było nieudane dla tej osoby, która się błąkała. Ale jak zachęciliście resztę i jak dużo was teraz jest tych wirtualnych- niewirtualnych i czy macie legitymacje klubowe? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 22:05 Gość portalu: miko napisał(a): > Rozumiem, że opisywane spotkanie było nieudane dla tej osoby, która się błąkała > . > Ale jak zachęciliście resztę i jak dużo was teraz jest tych wirtualnych- > niewirtualnych i czy macie legitymacje klubowe? Nieudane było dla niej najbardziej, to fakt:-( Ale nie tylko to miałam na myśli, a to że odważyły się przyjść tylko cztery osoby. Zachęciliśmy się sami, dzięki rozmowom na forum i delikatnej perswazji ze strony 'organizatorów':-) Będzie nas teraz ze 20 osób, legitymacji nie potrzebujemy:-) chyba... na razie przynajmniej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 23:03 Idea z legitymacjami jest ganz cool. Mogloby tam byc miejsce do wpisywania skladek członkowskich, o których rozmawialiśmy ostatnio. No i na adnotacje dotyczące frekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 22.12.01, 23:36 zdzicha napisał(a): > Idea z legitymacjami jest ganz cool. Mogloby tam byc miejsce do wpisywania > skladek członkowskich, o których rozmawialiśmy ostatnio. No i na adnotacje > dotyczące frekwencji. Nie masz to jednak jak światły umysł naszej Szanownej PP!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.dialup.warszawa.pl 22.12.01, 23:49 beata_ napisał(a): > zdzicha napisał(a): > > > Idea z legitymacjami jest ganz cool. Mogloby tam byc miejsce do wpisywania > > > skladek członkowskich, o których rozmawialiśmy ostatnio. No i na adnotacje > > > dotyczące frekwencji. > > Nie masz to jednak jak światły umysł naszej Szanownej PP!:-)) Przepraszam, że znowu marudnie się wtrącam, ale co znaczy to drugie P? (czy Pani Zdzicha jest de nomine P czy de facto P i czy czasami pytanie się nie jest nietaktem?) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 23.12.01, 00:03 Bardzo chcesz dużo się dowiedzieć! Cierpliwości, trochę obserwacji i wizytacji na forum i wszystko zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.dialup.warszawa.pl 23.12.01, 00:11 akacyjna_aga napisał(a): > Bardzo chcesz dużo się dowiedzieć! > Cierpliwości, trochę obserwacji i wizytacji na forum i wszystko zrozumiesz. Niecierpliwość serca wynika stąd, że waham się czy by się tu nie przenieść z innego forum oraz z tego, że korzystam z przedświątecznego lenistwa. No i z upierdliwości mojego charakteru :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 23.12.01, 00:13 Przenieś się do nas jes bardzo rozrywkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.dialup.warszawa.pl 23.12.01, 00:17 akacyjna_aga napisał(a): > Przenieś się do nas jes bardzo rozrywkowo! Jeżeli społeczność mnie zaaprobuje....to ja bardzo chętnie Pani Atrakcyjna Ago :- )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: PS IP: *.dialup.warszawa.pl 23.12.01, 00:20 Gość portalu: miko napisał(a): > akacyjna_aga napisał(a): > > > Przenieś się do nas jes bardzo rozrywkowo! > > Jeżeli społeczność mnie zaaprobuje....to ja bardzo chętnie Pani Atrakcyjna Ago > :- > )) Przepraszam za dociekliwość, ale czy forum ma swoich liderów? A czy mozna poprosić o wymienienie choćby kilku nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: PS 23.12.01, 00:29 Nie Atrakcyjna tylko Akacyjna (od Akacji), a liderami są wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: PS IP: *.el-de5c9f57c5a26ee4a7f48057cc2c1265.el-4100100.acn.pl 23.12.01, 00:33 Gość portalu: miko napisał(a): > Gość portalu: miko napisał(a): > > > akacyjna_aga napisał(a): > > > > > Przenieś się do nas jes bardzo rozrywkowo! > > > > Jeżeli społeczność mnie zaaprobuje....to ja bardzo chętnie Pani Atrakcyjna > Ago > > :- > > )) > Przepraszam za dociekliwość, ale czy forum ma swoich liderów? A czy mozna > poprosić o wymienienie choćby kilku nicków? Pani Prezes naszym wspaniałym liderem jest, to ja to napisałem tpi0 Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: PS 26.12.01, 16:02 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Pani Prezes naszym wspaniałym liderem jest, to ja to napisałem tpi0 Nie podlizuj się tak :))) Przyjdź kiedyś z flaszką, pogadamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: PS 26.12.01, 19:25 zdzicha napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > Pani Prezes naszym wspaniałym liderem jest, to ja to napisałem tpi0 > > Nie podlizuj się tak :))) > Przyjdź kiedyś z flaszką, pogadamy :))) > Znaczy się, nagrało się dobrze, bo już myślałem, ze tipi pół świąt przy szfie spędzi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: PS 26.12.01, 20:41 Nawet na to wygladało, bo go tu wcale nie było:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.el-de5c9f57c5a26ee4a7f48057cc2c1265.el-4100100.acn.pl 23.12.01, 00:37 Gość portalu: miko napisał(a): > akacyjna_aga napisał(a): > > > Przenieś się do nas jes bardzo rozrywkowo! > > Jeżeli społeczność mnie zaaprobuje....to ja bardzo chętnie Pani Atrakcyjna Ago > :- > )) Społeczność aprobuje wszystkich, którzy przyczynią się do szybkiego osiągnięcia 5000 postów, a nawet więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: 213.195.132.* 23.12.01, 02:28 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Gość portalu: miko napisał(a): > > > akacyjna_aga napisał(a): > > > > > Przenieś się do nas jes bardzo rozrywkowo! > > > > Jeżeli społeczność mnie zaaprobuje....to ja bardzo chętnie Pani Atrakcyjna > Ago > > :- > > )) > Społeczność aprobuje wszystkich, którzy przyczynią się do szybkiego osiągnięcia > > 5000 postów, a nawet więcej :) No to zadaliście mi lekcję do odrobienia :-) Pozwiedzałem sobie warszawskie i praskie forum Gazety a później sięgnąłem do przeglądarki. I wyszło mi tak (ilościowo i nie tylko): najstarszymi piszącymi i tu i tam są: sloggi, eela, palker, michal; najwięcej wpisów na forum warszawskim ma: vinc (1110), palker (1020), eela (885),sloggi (631), zdzicha (365), d.z. (301), beata (233); najwięcej wpisów na forum praskim ma: beata (764), palker (569), zdzicha (423),sloggi (381), akacyjna (300), kuleczka (210), tpi0 (137), jędrzej (135), eela (90), chaladia (45) co daje liczbę 3054 wpisów dokonanych przez 10 wymienionych osób (jak kogoś pominąłem, to przepraszam). Wyszło zatem, że na forum praskim 10 osób dokonało ponad 71% wszystkich wpisów. Małe to wasze forum, ale bojowe. Podoba mi się. Lecę czytać dalej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 23.12.01, 02:31 Gość portalu: miko napisał(a): > Małe to wasze forum, ale bojowe. Podoba mi się. Lecę czytać dalej :-) Aleś ty pracowity na świętą noc:-)) I liczyć lubisz - ciekawe po kim to masz?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: 213.195.132.* 23.12.01, 02:46 beata_ napisał(a): > Gość portalu: miko napisał(a): > > > > Małe to wasze forum, ale bojowe. Podoba mi się. Lecę czytać dalej :-) > > Aleś ty pracowity na świętą noc:-)) I liczyć lubisz - ciekawe po kim to masz?:- > ))) > Chyba po babci, która całe życie na loterii grała i ciagle liczyła, że wygra :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 23.12.01, 02:49 Gość portalu: miko napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Gość portalu: miko napisał(a): > > > > > > > Małe to wasze forum, ale bojowe. Podoba mi się. Lecę czytać dalej :-) > > > > Aleś ty pracowity na świętą noc:-)) I liczyć lubisz - ciekawe po kim to ma > sz?:- > > ))) > > > > Chyba po babci, która całe życie na loterii grała i ciagle liczyła, że wygra :- > )) I co - doliczyła się?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: 213.195.132.* 23.12.01, 02:51 beata_ napisał(a): > Gość portalu: miko napisał(a): > > > beata_ napisał(a): > > > > > Gość portalu: miko napisał(a): > > > > > > > > > > Małe to wasze forum, ale bojowe. Podoba mi się. Lecę czytać dale > j :-) > > > > > > Aleś ty pracowity na świętą noc:-)) I liczyć lubisz - ciekawe po kim > to ma > > sz?:- > > > ))) > > > > > > > Chyba po babci, która całe życie na loterii grała i ciagle liczyła, że wyg > ra :- > > )) > > I co - doliczyła się?:-)) > Wystarczyła jej nadzieja widać, bo do śmierci była bardzo pogodna osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 23.12.01, 02:55 Gość portalu: miko napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Gość portalu: miko napisał(a): > > > > > beata_ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: miko napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Małe to wasze forum, ale bojowe. Podoba mi się. Lecę czytać > dale > > j :-) > > > > > > > > Aleś ty pracowity na świętą noc:-)) I liczyć lubisz - ciekawe po > kim > > to ma > > > sz?:- > > > > ))) > > > > > > > > > > Chyba po babci, która całe życie na loterii grała i ciagle liczyła, ż > e wyg > > ra :- > > > )) > > > > I co - doliczyła się?:-)) > > > > Wystarczyła jej nadzieja widać, bo do śmierci była bardzo pogodna osobą. Czyli nie doliczyła się, co okazuje się w niczym nie przeszkadza:-) Bardzo to krzepiące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: 195.117.110.* 24.12.01, 10:44 Gość portalu: miko napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > Gość portalu: miko napisał(a): > > > > > akacyjna_aga napisał(a): > > > > > > > Przenieś się do nas jes bardzo rozrywkowo! > > > > > > Jeżeli społeczność mnie zaaprobuje....to ja bardzo chętnie Pani Atrak > cyjna > > Ago > > > :- > > > )) > > Społeczność aprobuje wszystkich, którzy przyczynią się do szybkiego osiągn > ięcia > > > > 5000 postów, a nawet więcej :) > > No to zadaliście mi lekcję do odrobienia :-) > Pozwiedzałem sobie warszawskie i praskie forum Gazety a później sięgnąłem do > przeglądarki. > I wyszło mi tak (ilościowo i nie tylko): > najstarszymi piszącymi i tu i tam są: > sloggi, eela, palker, michal; > najwięcej wpisów na forum warszawskim ma: vinc (1110), palker (1020), eela > (885),sloggi (631), zdzicha (365), d.z. (301), beata (233); > najwięcej wpisów na forum praskim ma: beata (764), palker (569), zdzicha > (423),sloggi (381), akacyjna (300), kuleczka (210), tpi0 (137), jędrzej (135), > eela (90), chaladia (45) co daje liczbę 3054 wpisów dokonanych przez 10 > wymienionych osób (jak kogoś pominąłem, to przepraszam). > Wyszło zatem, że na forum praskim 10 osób dokonało ponad 71% wszystkich wpisów. > > Małe to wasze forum, ale bojowe. Podoba mi się. Lecę czytać dalej :-) O rany prześcignąłem Jędrzeja? A tak na poważnie sprawdza się zasada, że 20% ludzi robi 80% postów i ja się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 24.12.01, 11:08 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Gość portalu: miko napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > Gość portalu: miko napisał(a): > > > > > > > akacyjna_aga napisał(a): > > > > > > > > > Przenieś się do nas jes bardzo rozrywkowo! > > > > > > > > Jeżeli społeczność mnie zaaprobuje....to ja bardzo chętnie Pani > Atrak > > cyjna > > > Ago > > > > :- > > > > )) > > > Społeczność aprobuje wszystkich, którzy przyczynią się do szybkiego o > siągn > > ięcia > > > > > > 5000 postów, a nawet więcej :) > > > > No to zadaliście mi lekcję do odrobienia :-) > > Pozwiedzałem sobie warszawskie i praskie forum Gazety a później sięgnąłem > do > > przeglądarki. > > I wyszło mi tak (ilościowo i nie tylko): > > najstarszymi piszącymi i tu i tam są: > > sloggi, eela, palker, michal; > > najwięcej wpisów na forum warszawskim ma: vinc (1110), palker (1020), eela > > > (885),sloggi (631), zdzicha (365), d.z. (301), beata (233); > > najwięcej wpisów na forum praskim ma: beata (764), palker (569), zdzicha > > (423),sloggi (381), akacyjna (300), kuleczka (210), tpi0 (137), jędrzej (1 > 35), > > eela (90), chaladia (45) co daje liczbę 3054 wpisów dokonanych przez 10 > > wymienionych osób (jak kogoś pominąłem, to przepraszam). > > Wyszło zatem, że na forum praskim 10 osób dokonało ponad 71% wszystkich wp > isów. > > > > Małe to wasze forum, ale bojowe. Podoba mi się. Lecę czytać dalej :-) > > O rany prześcignąłem Jędrzeja? A tak na poważnie sprawdza się zasada, że 20% > ludzi robi 80% postów i ja się nie dziwię. To efekty do Świat Bożego Narodzenia. A co będzie w Wielkim Poście! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 23.12.01, 18:19 Z niecierpliwością czekam na relację. Chociaż tyle mi się należy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 09:24 Na razie powiem tyle, że było naprawdę bardzo miło i żałuję, że musiałem dość wcześnie wyjść! Zgromadzeni: Eela, Beata, Maciek, Sloggi, Kulka z Tatą, Zdzicha z Mamą, D.Z. i moja skromna osoba :-) Dziękuję Wam za przyjemny wieczór i serdecznie pozdrawiam! Wesołych Świąt - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI 24.12.01, 09:52 Doszedł jeszcze sawa55. Towarzystwo jak zwykla świetne, piwo dobre i hałas równiez nieprzeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: Trzecie spotkanie forumowe czyli TRIPSI IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 21:28 eela napisał(a): > Doszedł jeszcze sawa55. Towarzystwo jak zwykla świetne, piwo dobre i hałas > równiez nieprzeciętny. A ja tam byłem miód i .... hihihi. Ciekawe kogo się spodziewakiscie po mojej osobie??? Zaskoczeni? Mam nadzieje, że nie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś