tororo 12.09.03, 10:45 Odwiedziłem łysego Pingwina na ząbkowskiej - fajny pubik - tylko ław tam nie ma. Ale meneli też nie ma - hehe. Był tam toś juz? Pozdr Tororo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Łysy Pingwin 12.09.03, 11:40 Byłem ale z jakiś miesiąc temu. Tak te kanapy są całkiem śmieszne ale chyba mało praktyczne do siedzenia na dłużej. Minusem jest konieczność siedzenia w środku. Właściciel pilnuje aby ludzie na przesiadywali na zwenątrz - ponoć ludzie z góry natychmiast wzywają policję. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelm11 Re: Łysy Pingwin 18.09.03, 12:05 Bylem i leciala swietna muzyka niby regge niby jazz no i piwko maja wysmienite Mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kaj.ka Re: Łysy Pingwin 18.09.03, 20:50 A ten Łysy Pingwin to jest pod którym na Ząbkowskiej? Jak będę to postaram się zajrzeć. Hi Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Łysy Pingwin 07.07.04, 21:48 kaj.ka napisał: > A ten Łysy Pingwin to jest pod którym na Ząbkowskiej? Jak będę to postaram się > zajrzeć. Kaj.ka, Lysy Pingwin jest zdaje sie pod nr 11 o ile mnie pamiec nie zawodzi Odpowiedz Link Zgłoś
szatanciekocha Re: Łysy Pingwin 25.03.05, 20:33 numeru nie pamiętam ale jest to następny budynek od rogu brzeskiej/ząbkowskiej w stronę targowej po nieparzystej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Łysy Pingwin 07.07.04, 21:44 Lysy Pingwin jest swietny. I cale szczescie, ze nie ma tam law:) Maja dobra kawe, dobre przekaski, i ciesze sie, ze w koncu funkcjonuja pelna para. Odpowiedz Link Zgłoś
monianas Re: Łysy Pingwin 13.05.05, 23:02 Mijałam, owszem, ale nie wchodziłam... Hm... Może warto...? Odpowiedz Link Zgłoś