zygliniok 06.06.05, 09:35 No to mamy w Żyglinie knajpkę z prawdziwego zdarzenia, której mogą nam inni pozazdrościć. Fajne wnętrze i muza, piwko też nie najdroższe. A nazwa też mi się podoba - Peryferia ale na poziomie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georgenberg1 Re: Peryferia :-) 06.06.05, 12:13 trzeba bedie sie wybrac i samemu zobaczyc..no i oczywiscie skosztowac piwka. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmus Re: Peryferia :-) 09.06.05, 09:56 Byłem, sprawdziłem i rzeczywiście jest OK. Mam nadzieje, że taki stan utrzyma się dłużej, bo oczekuję gości i chciałbym się tą knajpką pochwalić. Brawo dla Arka S. za wystrój wnętrza. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
1picior Re: Peryferia :-) 08.07.05, 23:01 Fajnie jest tylko więcej muzyki "a la"house....pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
zygliniok Re: Peryferia :-) 11.07.05, 08:16 Trudno zadowolić wszystkich pod względem muzyki, jeden lubi house drugi nie .... Pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
ja9613 Re: Peryferia :-) 02.03.06, 09:28 CZEŚĆ!knajpa spoko,obsługa też:)!ale muzyka taka sobie!za dużo hausu!Możesz podać mi adres stronyssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś