Gość: Slawek IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.10, 20:31 Czy ktoś z Was może mi zarekomendować dobrego ortopedę dziecięcego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B. Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.budimex.com.pl 07.01.10, 09:25 ja polecam dr Kucharskiego z Enel-medu. Bardzo dokładny, super podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.spray.net.pl 11.01.10, 22:16 W przychodni przyszpitalnej na Kopernika przyjmował w zeszłym roku doktor Łada - moim zdaniem znakomity fachowiec. Nie wiem czy jeszcze pracuje - gdzieś słyszałam, że ma już w przychodni nie przyjmować, ale nie wiem jak jest naprawdę. Spory mankament jest taki, że czeka się około miesiąca na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Ortopeda dziecięcy IP: 212.160.172.* 12.01.10, 11:30 jednym z lepszych w warszawie jest dr okłot. ponizej link: www.drmed-oklot.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ogar_polski Re: Ortopeda dziecięcy 25.01.10, 11:11 Polecam lekarzy ortopedów z przychodni na Szlenkierów - z NFZ czekałam tydzień na wizytę. Jestem bardzo zadowolona, Odpowiedz Link Zgłoś
calibrachoa Re: Ortopeda dziecięcy 08.06.10, 13:52 osobiście polecam doktora Szczukę w Cm Platany, byliśmy z mężem bardzo zadowoleni z wizyty. Bardzo miły i rzeczowy lekarz no i ma podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś