Gość: wiesio IP: *.wplus.net / *.wplus.net 03.02.06, 16:20 Pietrku dawno nie widzielismy cie na forum. Nie daj się prosić napisz cusik. Spragnieni twej obecności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyzakuku Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.aster.pl 03.02.06, 21:32 Wiesiu vel .... vel ..... vel ....._....... i inne vel daj juz spokoj z tym watkiem to sie robi nudne. Wez sie lepiej do pracy, co prawda stosunki ostatnio sie nieco ocieplily (wiesz gdzie - tam gdzie jestes), ale obawiam sie ze to pozory, albo gra - badz czujny a nie zajmujesz sie takimi duperelami, stac Cie na wiecej i lepiej. Tam tez jest mrozna zima. Nigdy nie zgadniesz kto to dlatego tym bardziej badz czujny. Ale pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.wplus.net / *.wplus.net 04.02.06, 17:02 Nie wiem o czym mówisz ale ładnie i zagadkowo brzmi. Kobiety są zagadkowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzakuku Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.aster.pl 04.02.06, 18:25 No nie, jestes inteligentny, nie udawaj ze nie wiesz. Kobieta??? a moze Pietrek - agent w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.wplus.net / *.wplus.net 04.02.06, 23:58 Zapewniam cię, że się nie znamy. Przyjąłem założenie, że jesteś kobietą. Oczywiście mogę się mylić (tak jak i ty). Jeśli chcesz opowiedzieć o sobie skrobnij na mego maila (przeciesz go znasz?) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzakuku Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.aster.pl 05.02.06, 11:56 Nie chodzi o to czy sie znamy czy tez nie, chodzi o to ze ja wiem kto sie kryje pod ksywa Wiesio i inni, i to na pewno nie jest pomylka. A chyba nie chcialbys zostac rozszyfrowany do konca - nieprawdaz? Chce Ci tylko pokazac ze net nie jest anonimowy, nawet jesli tego b. chcesz. A pisze to bo w sumie jestes sympa. Owszem maila znam (jakiegos), ale nie mam potrzeby pisac o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.wplus.net / 195.131.84.* 13.02.06, 22:16 Przyznaje - stęskniłem się. Czekam na mail. Zżera mnie .... od trzewi. Odpowiedz Link Zgłoś