Dodaj do ulubionych

PIETRKA NAM TRZA

IP: *.wplus.net / *.wplus.net 03.02.06, 16:20
Pietrku dawno nie widzielismy cie na forum. Nie daj się prosić napisz cusik.
Spragnieni twej obecności
Obserwuj wątek
    • Gość: xyzakuku Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.aster.pl 03.02.06, 21:32
      Wiesiu vel .... vel ..... vel ....._....... i inne vel daj juz spokoj z tym
      watkiem to sie robi nudne. Wez sie lepiej do pracy, co prawda stosunki ostatnio
      sie nieco ocieplily (wiesz gdzie - tam gdzie jestes), ale obawiam sie ze to
      pozory, albo gra - badz czujny a nie zajmujesz sie takimi duperelami, stac Cie
      na wiecej i lepiej. Tam tez jest mrozna zima. Nigdy nie zgadniesz kto to dlatego
      tym bardziej badz czujny. Ale pozdrawiam cieplutko.
      • Gość: wiesio Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.wplus.net / *.wplus.net 04.02.06, 17:02
        Nie wiem o czym mówisz ale ładnie i zagadkowo brzmi. Kobiety są zagadkowe....
        • Gość: xyzakuku Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.aster.pl 04.02.06, 18:25
          No nie, jestes inteligentny, nie udawaj ze nie wiesz. Kobieta??? a moze Pietrek
          - agent w necie.
          • Gość: wiesio Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.wplus.net / *.wplus.net 04.02.06, 23:58
            Zapewniam cię, że się nie znamy. Przyjąłem założenie, że jesteś kobietą.
            Oczywiście mogę się mylić (tak jak i ty). Jeśli chcesz opowiedzieć o sobie
            skrobnij na mego maila (przeciesz go znasz?)
            Pozdro.
            • Gość: xyzakuku Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.aster.pl 05.02.06, 11:56
              Nie chodzi o to czy sie znamy czy tez nie, chodzi o to ze ja wiem kto sie kryje
              pod ksywa Wiesio i inni, i to na pewno nie jest pomylka. A chyba nie chcialbys
              zostac rozszyfrowany do konca - nieprawdaz? Chce Ci tylko pokazac ze net nie
              jest anonimowy, nawet jesli tego b. chcesz. A pisze to bo w sumie jestes sympa.
              Owszem maila znam (jakiegos), ale nie mam potrzeby pisac o sobie.
              • Gość: wiesio Re: PIETRKA NAM TRZA IP: *.wplus.net / 195.131.84.* 13.02.06, 22:16
                Przyznaje - stęskniłem się. Czekam na mail. Zżera mnie .... od trzewi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka