dolly85 22.12.02, 23:45 Mam zamiar zapisać się na areobic gdzieś na Ochocie ale nie wiem gdzie są. Może ktoś może mi polecić cosik :) Z góry dziekoofka ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aska Re: Areobic... gdzie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 17:45 > Mam zamiar zapisać się na areobic gdzieś na Ochocie ale nie wiem gdzie są. > Może ktoś może mi polecić cosik :) z czystym sumieniem moge polecic aerobik w OKU (osrodek kultury ochoty) przy Grojeckiej. prowadzi bardzo sympatyczna pani i daje wycisk przez pelne 60 minut! Ja tam chodze od kilku lat. Czasami zdarzalo mi sie pojsc gdzies indziej, ale tam mi sie najbardziej podobalo. Zajecia sa we wtorki o 18:30 i piatki o 18:15. Sa tez w poniedzialki i czwartki o 18:30, ale w innym miejscu - w gimnazjum przy Siemienskiego. Aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Areobic... gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:54 Sama własnie jestem w trakcie poszukiwań i wiem że są zajęcia w SDK na Wiślickiej i w SP nr 10 (nie wiem czy to teraz gimnazjum czy podstawówka) na Jasielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolly85 Re: Areobic... gdzie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 22:42 Wielkie dzięki za odpowiedzi... :D Ja chodziłam na areobik ale po 3 miesiącach chodzenia zlikwidowali go :( a do szkoły nr 10 nie chce chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1303 Re: Areobic... gdzie??? 14.03.03, 15:35 Polecam aerobic w Ochota Office Park (naprzeciwko Cerrefoura) Jest tam World Fitness. www.worldfitness.pl możesz wybrać sobie bardzo różne godziny. zajęcia odbywają się na różnym poziomie zaawansowania. Kiedyś tam chodziłam i własnie znowu mam zamiar się zapisać! Polecam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
elady Re: Areobic... gdzie??? 17.03.03, 21:01 A moze na Zwirki i Wigury?? Tam przede wszystkim studenci UW maja wf-y, ale wiem,ze istnieje tez sprzedaz karnetow dla nie-studentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolly85 Re: Areobic... gdzie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 22:03 A ile kosztuje areobik dwa razy w tygodniu w OKU przy Grójeckiej i w Ochota Office Park? dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś