Dodaj do ulubionych

Sklep WARUS - fenomen

• Gość: gosc Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.spray.net.pl 07.03.09, 08:16
      Na jakich ulicach mieszczą się ,wymieniane wczesniej, sklepy Alma i
      Albert???
      • Gość: warius:) Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.aster.pl 08.03.09, 20:18
        Alma jest przy Leroy Merlin...daleeeko nam do "normalnych" sklepów,
        dlatego trzeba kupować tam gdzie zdzierają...
        • bluekaktus Re: Sklep WARUS - fenomen 18.05.09, 21:03
          zdecydowanie upierałabym się przy Albercie, który jest relatywnie
          tańszy (jest to Carrefour Express).
          W Warusie teraz robię zakupy sporadycznie, bo często zdarzało mi
          się, ze przy płaceniu w kasie ceny były wyższe, niż na półkach (choć
          i tak są wzięte z kosmosu.
          • Gość: Inf-U Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.posnet.com.pl 05.06.09, 11:44
            Niestety Carrefour Experess ma słaby wybór mięsa wędlin i warzyw oraz tragicznie
            wolną obsługę w kasie (wieczne kolejki), faktycznie w tej części Ursusa brakuje
            porządnego sklepu z dobrymi cenami i szerokim asortymentem.
    • Gość: Ewa Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.chello.pl 30.10.09, 16:06
      Co to znaczy stare purchle ?Nawet jeśli są niesympatyczne to Pani
      nie wykazuje się ani taktem ani inteligencją.Robię w Warusie zakupy
      i też mi się nie podoba wiele rzeczy.Zachowanie pracowników wynika z
      przepracowania oraz z konieczności wykonywania tej pracy bez tylu
      dni wolnych ile powinny otrzymywać w miesiącu.Wynagrodzenie jest
      bardzo niskie i tylko bieda i sytuacja życiowa zmusza te osoby do
      podejmowania takiej pracy.Proszę porozmawiać z którąś z pań i
      zapytać kiedy miała dzień wolny i ile godzin pracuje w miesiącu.Może
      wtedy w główce się Pani rozjaśni.
      • Gość: gruszka Re: Sklep WARUS - fenomen IP: 77.255.247.* 30.10.09, 16:23
        No bez przesady !!! Ja też pracuję długo w ciągu dnia, a ostatni
        urlop miałam jakieś 5 lat temu, ale to wcale nie upoważnia mnie do
        obrażania się na cały świat. W tym konkretnym przypadku mówię o
        paniach z działu miesnęgo. Gdy sie na nie patrzy to się odechciewa
        zakupów. Jaki sprzedawca taki wizerunek całego sklepu. Niestety,
        takie jest życie, jak ktoś nie potrafi się dostosować powinien
        pomyśleć o zmianie pracy na taką, w której nie będzie miał kontaktu
        z klientem.
        • Gość: szok Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.centertel.pl 02.11.09, 08:57
          przyznam państwu szczerze ze jestem w szoku ile radości i powodów do dyskusji
          dostarczyły Panie z działu mięsnego..
          • Gość: fenomen!! Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.31.13.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.12, 12:50
            Witam ponownie

no cóż mogę dodać , pracownicy w firnie warus oraz szefostwo jest myślę ok( tylko mogliby więcej płacić-jak wszędzie;))), ale cóż mogę powiedzieć o paniach kierowniczkach..........hmmmmm, ale przyznam się miałem ostatnio przyjemną poznać taką jedną
            - maryśka - ledwo chodzi i zamiast pracować, to gada bzdury( z pracownikami) , co ślina na język przyniesie, porażka........, niby taka wykształcona a tu masz babo placek, istna wiocha
            • Gość: ala Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.30.75.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.12, 13:13
              a no tak
            • Gość: ala Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.30.75.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.12, 13:19
              a no;))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: zara Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 19:44
            Dziekuje ze taki sklep istnieje jak Warus obsluga mila dziwczyny sa mille tylko szkoda ze jest ich tak malo a szczegolnie stoisko miesne nic nie dodam nic nie ulme jestem pod wrazeniem nie ma tak ful wypas jak jest w Warusie
    • Gość: były pracownik Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.146.57.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.09.10, 15:44
      Mam coś ciekawego do dodania>>>>>
      Miałam ,,zaszczyt,, pracować w jednym z tych sklepów.
      Dla mnie osobiście , jeżeli chodzi o personel i szefoswo jest ok, ale kierowniczki,szczególnie pani Agnieszka, czy jak jej tam, to już porażka. Ta kobieta chodzi w jednej bluzce 2 tygodnie!!!!!!!nie wiem dlaczego tak jest, przecież też pracuje i ma co miesiąc wypłatę, więc chyba troszkę powinna o siebie zadbać!Najlepsze jest z tego wszystkiego to, że wszystkich pilnuje, ale ,,najciemniej jest pod latarnią,,..................................................................., a reszke dodajcie sobie sami......, myslę ,że szef wie niewiele o jej wyczynach...., więc może powinien się troszke zainteresować.
      • Gość: LIV Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 15:54
        Sieć sklepów Warus traci wielu pracowników przez TE panie kierowniczki zwłaszcza sklep w Ursusie . Na 3 kierowniczki tylko jedna ma naprawdę pojęcie o co w handlu chodzi , a dwie pozostałe sieją tylko zamęt i terror wśród pracowników , co skutkuje dużą rotacją wśród personelu , co rusz nowe twarze np. wczoraj jedna z kierowniczek zwolniła dziewczynę za brudny fartuch , a może by tak po premii , anie od razu na bruk.W ten sposób nigdy nie będzie w tym sklepie personelu z prawdziwego zdarzenia , bo kto ma szacunek do samego siebie sam zrezygnuje , a nie będzie czekał , aż go wyleją za to ,że źle trzyma szczotkę jak zamiata podłogę.Pomysły pań kierowniczek przekraczają granice absurdu i głupoty wiele by o tym pisać, ale widocznie panie dobrze cukrują i ściemniają skoro jeszcze tam pracują.Może by tak je wysłać na szkolenia jak budować pozytywne relacje z pracownikami nauczyć takich pojęć jak szacunek do drugiego człowieka , współpraca , pozytywne relacje na linii kierownik-pracownik ? Trochę mniej fałszu , więcej zrozumienia , mniej absurdów , a może pracownik będzie czuł się doceniony i zadowolony z pracy , a co za tym idzie wydajniejszy.Ale to nie realne bo panie mają władzę i wszystkich głęboko w d.... .
        • Gość: klient warusa Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 22:01
          Szkoda tej sieci bo naprawde była warta zakupów !!!!!!!!!ale już nie teraz .Teraz nie ma już prawie nikogo ze starej załogi a bardzo lubiłem tam chodzić i robić zakupy ,zawsze był pan Piotr który mógł doradzić pani Danusia dalej doradza ale jej uśmiech już zgasł reszta załogi jakoś zaginęła a szkoda .Szefowie dbają chyba tylko o własną kieszeń bo starej załogi jak na lekarstwo .Od niedawna chodze do Piotr I Pawła w Brwinowie i mi tam dobrze chyba już tak zostanie szkoda tego sklepu kiedyś miał duszę teraz to pustkowie .
      • Gość: byla pracownica Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.centertel.pl 08.10.10, 02:28
        Aga ruda?o tak placila zawsze grosze a 2 siatki wynosila,i ciagle fajki na paragon hm,potem remanent i my placilismy
        • Gość: LIV Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 15:35
          Jeśli dobrze zrozumiałam to mówimy o Agnieszce z Warusa w Ursusie , ludzie o niej , jej pomysłach i o tym co ona wyczynia można by książkę napisać. Połowa ludzi która odeszła z tego sklepu to przez nią. Najwyższa pora żeby ona też poczuła na sobie rękę przełożonych , ufam , że taki czas nadejdzie , a na pewno wyjdzie to na zdrowie wszystkim którzy mają wątpliwą przyjemność z nią współpracować. Powiem szczerze tak fałszywego , wrednego i zakłamanego człowieka jeszcze w życiu nie spotkałam
          • Gość: IZA Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 18:25
            TO CO TU JEST OPISANE JEST PRAWDA NIE MA SILY NA TA PANIA JESTEM KLIJENTEM OD SAMEGO POCZATKU I CALY CZAS OBSERWUJE JEJ ZACHOWANIE TJ PONIZEJ LUDZKIEJ GODNOSCI TO CO WYPRAWIA
            • Gość: gosc Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 15:08
              pracowalam do niedawna w warusie odeszlam ze wzgledu na atmosfere .Jest coraz gorzej zabieraja premie o pomylki chodzi tutaj o warzywa i mieso .Nikt nie jest omylny kazdemu moze sie to przytrafic ale zeby z premi zabierac. Pani Iwono czy to sprawia pani satysfakcje taka pani jest aktywistka odeszlam bo juz nie moglam pani zniesc .Atmosfere sama pani taka stwarza .jedyna na tym stanowisku ktora potrafi poprowadzic coaly ten dobytek jest p Marysia .Kobieta zrownowazona wyslucha personel ludzka mila ,nawet klienci mowia o niej dobrzre . A TY co soba reprezentujesz . SZefowie takiego kolka trzymac
            • Gość: anula Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 19:26
              Podzielam opine fatalna obsługa działu mięsnego bardzo niemiłe ekspedientki kooooooszmar dotyczy WARUS Ursynów Nugat lub Kopcińskiego.
          • Gość: iza Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 12:48
            lubie robic tam zakupy poniewaz jest mila obsluga sklep dobrze zatowarowany a szczegolnie stoisko miesne takiego wyboru wedlin jeszcze nie widzialam w zadnym sklepie dziewczyny maja co robic slowem ful wypas mila obsluga kierowniczki sklepu te dwie ktore sa bardzo uprzejme ciesze sie ze mam sklep pod nosem
          • Gość: k66 Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 09:05
            uwazam ze jest mila obsluga sklep dobrze zaopatrzony i kierowniczki sa przyjemne
          • Gość: * Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.skynet.net.pl 15.10.15, 08:55
            Tak poczuła rękę ,że została panią Dyrektor i teraz to dopiero zaczęła szaleć!!!!Każdy ma jej dosyć
        • Gość: były pracownik Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.146.153.97.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.10, 16:16
          oooo tak, jeżeli chodzi o sprawdzanie toreb i zakupów...........żałosne.Sugeruję w dobrej wierze aby sprawdzać zakupy tej ,,wielkiej -agi,, jak już każdy wyjdzie (pakuje ile wlezie) hehe.tam szef pewnie znalazłby duuuuuuużo niezapłaconych skarbów..............hehe;)) i zaraz by było mniej strat..
      • Gość: byly pracownik Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.147.186.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.12, 13:27
        Odkad odeszdlem to wiele sie zmienilo ale nie wiem czy na gorsze czy nie. Ogolnie szefy sa ok ale najgorsze sa kierowniczki wiadomo, baby to sie gryza, a teraz sa podobno dwie na zmianie. Jak pracowalem bylo ciezko, ale nigdy nie interesowala mnie opinia klientow. Niepodoba sie to wypie....gdzie indziej proste. Klient laski nie robi, jeden mniej czy wiecej ja i tak mam stala pensje wiec co mnie to obchodzi. A narzekacze zawsze sie znajda. Chcoiaz ciekawi mnie to najciemniej pod latarnia :D
    • gabi72 Re: Sklep WARUS - fenomen 30.09.10, 12:31
      dla mnie to tez fenomen,ale ze względu na ceny.Mają tak zawyżone,marża kosmiczna,naprawdę jak tam się idzie na zakupy to się po prostu przepłaca.zastrzegam,że nie porównuje oferty cenowej z hipermarketami. a ludzie tam biegają i naprawdę robią duże zakupy jakby na tydzień.to mnie naprawdę dziwi,bo podobno mamy kryzys.
      przyznać muszę,że mają duży wybór,ale brak cen,nie wiem co ile kosztuje a jeśli już jest etykieta to jak najbardziej nieaktualna,bo zupełnie dotyczy innego towaru.a obecnie jest to wymóg w handlu-klient musi znac aktualną cenę.jakoś nie widziałam tam PIH-u.a szkoda.
      obsługa średnia,jest kilka miłych pań ale tych z działu "wędliny" bym nie zaliczyła.
      robię tam zakupy tylko wyjątkowo,jak mi czegoś zabraknie.Nie stać mnie na luksus i to tak byle jak podany
      • Gość: Agnes Re: Sklep WARUS - fenomen IP: 188.33.217.* 07.10.10, 19:32
        Kryzys jest i to widać z ilości pracowników których jest coraz mniej. Ciekawe czy jest to spowodowane płacami czy też wydajnością ale słyszałam że chcą się zebrać solidarnie tuż przed świętami Bożego Narodzenia i Sylwestrem. Atmosfera na pewno nie jest tam najlepsza bo widać to po ich krzywych minach:). Miałam ochotę tam się zatrudnić ale podobno mają komplet no i koleżanka mówiła że tam jak ktoś siedzi na kasie to nie tylko tym się zajmuje, ale pewnie mają za to jakieś dodatki. A tak poza tym to mają naprawdę duży wybór produktów i o niebo lepsze wędliny niż np. w Carrefour
    • Gość: anula Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 19:30
      Może właściciele tych sklepów powinni przyjrzeć się problemowi. Milej by było robić zakupy w innej mniej nerwowej atmosferze.
    • Gość: Gość Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 20:20
      Przykro,że o starszych jak rozumiem od Ciebie ludziach wypowiadasz się per "purchle", ale to tylko o Tobie świadczy.Jestem klientką tego sklepu, a raczej byłam wiele, wiele lat i tylko dlatego teraz nie jestem, a raczej sporadycznie, gdyż ceny są znacznie wyższe niż w Almie.Ale na personel nie mogłam narzekać, zawsze było dzień dobry i co u Pani słychac... każdy może mieć zły dzień i Ty pewnie też.
      Skąd w ludziach tyle jadu...przecież jest wolny wybór i nikt nikomu nie każe tam kupować.A inna sprawa,że klient zostawia 20 zł i chce,żeby go traktować jak królową brytyjską...
      • Gość: Gość Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 20:23
        Dodaj,że pisałam o Warusie w Ursusie.Pozdrawiam pracownice.Zwłaszcza te "stare" ;-))
    • Gość: Rafal Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.ptim.net.pl 16.12.11, 17:22
      Ty buraku, wyglad nie ma wiekszego znaczenia. Wszystkim trzeba dac szanse.
    • Gość: ros Re: Sklep WARUS - fenomen kanie IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 07:56
      pracowałem w kaniach jest tam super klimat kierowniczki bardzo ludzkie -właściciele jak to właściciele nie zgadzam się z wypowiedzią że listy kierownik nie pozwala uzupełnić leży na biurku kazdy pracownik ma swobodny dostęp do uzupełnienia więc jak żeś miesiącami nie wypełniała to pretęsja do siebie nie psuj nikomu opini jak sama nie potrafisz szanować siebie to chociaz naucz się szanować innych byłaś obibokiem to cię wywalili w Warusie dobry pracownik długo pracuje mięso i pieczywo zawsze jest świeże nikt w tym sklepie nie kombinuje pomimo że już nie pracuję to codziennie robie zakupy -obiboki zawsze szargają bore imię komuś
      • Gość: Zaskoczona Re: Sklep WARUS - fenomen kanie IP: *.ip.netia.com.pl 23.03.13, 12:03
        Udało ci się całą "myśl" zmieścić w jednym zdaniu bez użycia przecinka nawet i nikt nie ma do ciebie z tego powodu "pretęsji" gratuluję
    • Gość: kz Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 20:43
      Najgorszy sklep na świecie na Imielinie !!! Obsługa fatalna ! Chamskie babsztyle, umorusane, gburowate ! Podają wędline gołymi łapami i sprzedają stare produkty !!!! wczoraj kupiłam tam dosłownie SPLEŚNIAŁY chleb tostowy !!!! I drożyzna !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gość Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.13, 13:04
        Dziś byłem w Ursusie i miałem okazję robić zakupy w Warusie i muszę powiedzieć ze część obsługi po chamsku odnosi się do klienta szczególnie na stoisku rybno-warzywniczym. Jak komuś nie zależy na pracy i robi głupie docinki kupującym to powinien zmienić na taką która nie będzie ją denerwowała.
        Poza tym drogo jak w Pewexie chyba ze zaczyna się psuć to wtedy jest na promocji.
    • Gość: Klient2016 Re: Sklep WARUS - fenomen IP: *.play-internet.pl 02.02.16, 16:58
      Warus przy ul.Nugat Stare babsztyle nadal w obsłudze, siedzą tam jakby były za karę i są opryskliwe do klientów. Nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka