Gość: Alien IP: *.aster.pl 29.10.06, 09:56 Szukam dobrego i taniego hydraulika, czy mozecie kogoś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Hydraulik na ochocie IP: *.aster.pl 29.10.06, 16:20 mam dwóch dobrych i tanich,korzystałam z ich usług,napisz co potrzebujesz zrobić to może będę mogła napisać ci ile kosztuje dana usługa,wrazie czego prześlę namiary na nich pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Hydraulik na ochocie IP: *.aster.pl 03.11.06, 12:28 Dziękuję za odpowiedź Potrzebuję wymienic kaloryfer na nowy i przesunąć go o parę centymetrów... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Hydraulik na ochocie IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.14, 13:43 polecam dobrą firmę z okolic ochoty działają szybko moim zdaniem w rozsądnych cenach hydraulik ochota wykonał mi naprawę , wymianę rur w łazięce wszystko działa poprawnie co pochwalił sam glazurnik że rury bardzo równo i prosto położone . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Hydraulik na ochocie IP: 31.11.184.* 05.10.14, 15:02 polecasz bo w niej pracuejsz i zlecen nie ma, bida z nedza :) spam tez trzeba umic robic, a ty robisz to bezmyslnie-tak jak swoja robote :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Hydraulik na ochocie IP: *.play-internet.pl 12.10.14, 20:34 Również się przyłączam chcę podziękować za polecenie mi naprawdę dobrą firmę hydraulik ochota jestem zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zofii :) Re: Hydraulik na ochocie IP: *.static.chello.pl 13.10.14, 10:48 a swistak siedzi i zawija w sreberka haha:D dobre i uczciwe firmy nie musza sie w bardzo durny sposob reklamowac na forach bo maja klientow, radze uwazac i przestrzegam bo mozecie miec wiecej klopotow niz korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hydraulik na ochocie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.15, 17:47 o dobrych fachowców jest bardzo trudno chce polecić również hydraulika 601 30 69 07 Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc tadek - SPAMerze - wszędzie ten sam numer podajesz 05.02.15, 18:48 i nikt do ciebie nie dzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Hydraulik na ochocie IP: 5.174.33.* 23.04.16, 17:14 Polecam Firmę HYDRAULIK WARSZAWA solidnie wykonują prace i w rozsądnych cenach polecam . Odpowiedz Link Zgłoś