stolek 17.12.01, 16:40 Chodzą słuchy, że firma Energopol ma zamiar zwinąć żagle i zlikwidować stok narciarki w parku Szczęśliwickim. „Bo gmina nie chce obniżyć stawek za dzierżawę”... Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: Górka Szczęśłiwicka IP: *.mimuw.edu.pl 17.12.01, 19:46 ja bym sie ucieszyl, to bylo bardzo fajne miejsce do spacerow, a z nart i tak preferuje biegowki. Generalnie uwazam, ze tej czesci Ochoty brakuje przestrzeni publicznej, park Szczesliwicki robi sie coraz mniejszy, a nowe osiedla to ogrodzone getta. pozdr, olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keller Olewać, na Świeta i tak jadę do Zakopanego IP: 193.0.110.* 17.12.01, 21:17 Zresztą juz od dawna było wiadomo, że zwiną interes... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Górka Szczęśłiwicka 19.12.01, 21:39 Idąc zgodnie z pazernością dzielnicy Ochota proponuję Wzniesienie splantować, drzewa wyciąć i wybudować kolejnych 10 strzeżonych osiedli. Po co komu park. Przecież frajerzy, których jego lokalizacja zwabiła już kupili tu mieszkania - trochę przepłacając. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Górka Szczęśłiwicka/do Sloggiego 20.12.01, 10:23 Tylko nie splantować. Górka była w czynie społecznym uzdatniana przez młodzież licealną. Ja tez tam machałam szpadlem Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Górka Szczęśłiwicka/do Sloggiego 28.12.01, 22:25 To musiało być dawno - nie mów o tym głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Górka Szczęśłiwicka/do Sloggiego 02.01.02, 21:25 Stało się - powiedziałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Górka Szczęśłiwicka/do Sloggiego 03.01.02, 22:03 Eelu, co się stało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUKA Re: Górka Szczęśłiwicka IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 04.01.02, 09:26 tO BZDURA! Wyciąg prosperuje świetnie i nikt nie ma zamiaru zwijać żagli! Odpowiedz Link Zgłoś