Gość: 2wb IP: *.xdsl.centertel.pl 18.09.09, 20:07 A jak oni chca sprzedac te akcje po 10,54 jak na gieldzie od reki mozna je kupic po 10zl. Pewnie beda czekac z PP az cena na rynku wzrosnie bo dzisiaj przyznane PP mialyby ujemna wartosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MikeS Program naprawczy Sfinksa: Sprzedadzą nowe akcj... IP: *.fe.bosch.de 19.09.09, 12:54 Ja proponuję wdrożyć następujący program naprawczy (gwarantuję sukces): poprawcie jakość jedzenia w waszych restauracjach i sukces gwarantowany. Jestem, a raczej byłem, wiernym klientem Sfinksa od początków jego istnienia. Kiedyś jedzenie było naprawdę dobre, szczególnie dania mięsne. Od kilku lat jest tylko gorzej- mięso jest suche i chyba odgrzewane a nie przygotowywane na świeżo a surówki mdłe. I to w wielu lokalach. Szczerze mówiąc, to lepsze mięso można dostać w budkach z kebabem (niektórych). Wroćcie do tradycji i jakości z pierwszych lokali w Łodzi to będziecie mieli sukces. Proste. Obsługa nadal trzyma poziom. Odpowiedz Link Zgłoś