Dodaj do ulubionych

Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów inn...

18.11.09, 14:37
A czy przypadkiem telemarketerzy Netii nie wydzwaniają do abonentów TPsy,
którym kończy się umowa na Neostradę?.....
Obserwuj wątek
    • zazu2 Re: Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów i 18.11.09, 14:58
      Ta lajza miala pecha i wpadla, bo praktyka handlowania danymi wydaje sie nie byc
      obca i innym. Banki z ktorymi nie mialem nic wspolnego przysylaja mi ofery-
      zabawne ze dosc zgodne z moim profilem w moim banku. Operatorzy telefonii
      dzwonia z ofertami- tez wydaje sie ze wiedza czego potrzebuje choc nigdy o to
      nie pytalem.
      • krycha_z_gazowni Re: Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów i 19.11.09, 05:50

A co miał nie sprzedać, skoro dobrze płacili?
    • placa_mi_za_pisanie_postow Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów inn... 18.11.09, 16:03
      przecież to standard!po 5 zł za kontakt!
    • Gość: xx Re: Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów i IP: 87.205.145.* 18.11.09, 16:04
      Jak dzwoni do mnie taki telesprzedawca, to mam tylko jeden przekaz dla niego:
      "Wypie.dalaj!"
    • Gość: mobilka Re: Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 19:50
      Pracuję jako konsultant u jednego z operatorów i wiem, że w Polsce nie istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych... ;] i to wszystko na ten temat... nie ma co robić z igły widły...
    • Gość: drmw Re: Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 01:28
      ,tak istotnie, wydzwaniają z pytaniem,kiedy
      mi się konczy umowa z tpsa w sprawie neostrady!!
      a,,ja odpowiedziałem;"spadaj laseczko".
      • nie-tak Re: Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów i 19.11.09, 06:36
        Gość portalu: drmw napisał(a):

> ,tak istotnie, wydzwaniają z pytaniem,kiedy
        > mi się konczy umowa z tpsa w sprawie neostrady!!
        > a,,ja odpowiedziałem;"spadaj laseczko".
        Przecież jest to w Unii zabronione.

----------------------------------------------------------------
    • el-salvador Pracownik T-Mobile sprzedawał dane klientów inn... 19.11.09, 07:02
      To Skandal ! Teraz powinni sprzedać również jego dane !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka