Dodaj do ulubionych

AGD z pięcioletnią gwarancją

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:37
Świetny pomysł tej promocji...sprzęt Amiki zresztą też...mam pralkę Navigator.
Sprawuje się bez zarzutu i ma super design...
Obserwuj wątek
    • Gość: Zoilus Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:40
      spoko...pralkę Amiki mam od ho,ho...ma dużo opcji prania, możemy więc dobrać
      sobie parametry wedle własnych potrzeb. Posiada także dodatkowe funkcje takie
      jak wirowanie czy płukanie ekstra. Cena też była rozsądna. Polecam.
      • Gość: Truskafkka Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:43
        Ja swojej pralki używam już jakiś czas i jestem z niej bardzo zadowolona. Wbrew
        opiniom, że Amika jest do kitu, moja pralka bardzo dobrze pierze. Nie psuje się.
        Jest energooszczędna. Moim zdaniem taki zakup to inwestycja na dłuższy czas.
        • Gość: Damaran Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:47
          Ha! Zaskoczę Was...Pralkę - też Amiki tylko jakiś starszy model - posiada moja
          babcia. Pierze na co dzień i jest z niej niezwykle zadowolona. Cicha i bardzo
          pojemna. To opinia mojej babci, co to się w życiu już naprała...ręcznie. Teraz
          nie musi.;)
          • Gość: Muflon Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:49
            Krótko...mam Navigatora. Jest to dość fajna pralka, dobrze pierze, swietnie
            wiruje, firany jak włoże w kostke zlożone to tak wyciągam, fajne dodatkowe
            funkcje. Dla mnie luz...
    • Gość: Gertruda AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:51
      W deseczkę promocja. Wreszcie ktoś pomyślał. Zresztą i bez tego sprzęt Amiki
      jest w porzo. Ja mam w nim całą kuchnię prócz okapu...
      • Gość: Szaman Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:55
        Tez mamy kuchnię w Amice i jest bardzo ok. Szczególnie polecam zmywarkę. Mamy ją
        od prawie 3 lat. Doskonale domywa nawet zaschniete resztki sosów itp, kubki po
        kawie, herbacie. Duża oszczędność wody, szeroki wybór programów zmywania. Ładnie
        się prezentuje. No i cena była bardzo przystępna. Polecam :)
    • Gość: CV* Brawo pan z marketingu Amiki! IP: 96.31.65.* 26.11.09, 18:54
      Słuchajcie, czy tylko mi się wydaje że cały ten wątek
      napisała jedna osoba??
      • Gość: Gumiś Re: Brawo pan z marketingu Amiki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 12:49
        eeee bez przesady..jak komuś pasuje ten sprzęt to pisze...ot i tyle...
        • Gość: Tadzik Re: Brawo pan z marketingu Amiki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 12:53
          no pewnie...zresztą przyzwyczailiśmy się, że polskie firmy to zawsze dno, widać
          jednak nie...ja tam sprzętu Amiki nie mam, ale jak ktoś ma i mu nie nawala to ok.
          • Gość: Hermann Odkurzacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 16:45
            mam co prawda tylko odkurzacza, ale powiem, że jestem z niego bardzo zadowolony
            - ma miliard różnych szczotek więc łatwo można odkurzyć wszystkie zakamarki,
            długi kabel i rura,spory worek i naprawdę duża moc ssania...
            • Gość: Kacha Re: Odkurzacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 16:48
              zgadzę się...spodziewałam się odkurzacza średniej, jakości a zastałam miłą
              niespodziankę...zawsze uważałam, że odkurzacz poza tym, że ma dobrze odkurzać to
              ma jeszcze wyglądać estetycznie, bo to także w pewnym sensie mebel w domu.
              Wygląd mojego to zdecydowana zaleta. Poza tym jest dosyc cichy i ma odpowiedniej
              długości rurę co pomaga w odkurzaniu trudno dostępnych miejsc. Ogólnie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka