Gość: Erasmus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:37 Świetny pomysł tej promocji...sprzęt Amiki zresztą też...mam pralkę Navigator. Sprawuje się bez zarzutu i ma super design... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zoilus Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:40 spoko...pralkę Amiki mam od ho,ho...ma dużo opcji prania, możemy więc dobrać sobie parametry wedle własnych potrzeb. Posiada także dodatkowe funkcje takie jak wirowanie czy płukanie ekstra. Cena też była rozsądna. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskafkka Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:43 Ja swojej pralki używam już jakiś czas i jestem z niej bardzo zadowolona. Wbrew opiniom, że Amika jest do kitu, moja pralka bardzo dobrze pierze. Nie psuje się. Jest energooszczędna. Moim zdaniem taki zakup to inwestycja na dłuższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damaran Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:47 Ha! Zaskoczę Was...Pralkę - też Amiki tylko jakiś starszy model - posiada moja babcia. Pierze na co dzień i jest z niej niezwykle zadowolona. Cicha i bardzo pojemna. To opinia mojej babci, co to się w życiu już naprała...ręcznie. Teraz nie musi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muflon Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:49 Krótko...mam Navigatora. Jest to dość fajna pralka, dobrze pierze, swietnie wiruje, firany jak włoże w kostke zlożone to tak wyciągam, fajne dodatkowe funkcje. Dla mnie luz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gertruda AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:51 W deseczkę promocja. Wreszcie ktoś pomyślał. Zresztą i bez tego sprzęt Amiki jest w porzo. Ja mam w nim całą kuchnię prócz okapu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: AGD z pięcioletnią gwarancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 17:55 Tez mamy kuchnię w Amice i jest bardzo ok. Szczególnie polecam zmywarkę. Mamy ją od prawie 3 lat. Doskonale domywa nawet zaschniete resztki sosów itp, kubki po kawie, herbacie. Duża oszczędność wody, szeroki wybór programów zmywania. Ładnie się prezentuje. No i cena była bardzo przystępna. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CV* Brawo pan z marketingu Amiki! IP: 96.31.65.* 26.11.09, 18:54 Słuchajcie, czy tylko mi się wydaje że cały ten wątek napisała jedna osoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: Brawo pan z marketingu Amiki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 12:49 eeee bez przesady..jak komuś pasuje ten sprzęt to pisze...ot i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzik Re: Brawo pan z marketingu Amiki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 12:53 no pewnie...zresztą przyzwyczailiśmy się, że polskie firmy to zawsze dno, widać jednak nie...ja tam sprzętu Amiki nie mam, ale jak ktoś ma i mu nie nawala to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Odkurzacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 16:45 mam co prawda tylko odkurzacza, ale powiem, że jestem z niego bardzo zadowolony - ma miliard różnych szczotek więc łatwo można odkurzyć wszystkie zakamarki, długi kabel i rura,spory worek i naprawdę duża moc ssania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Odkurzacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 16:48 zgadzę się...spodziewałam się odkurzacza średniej, jakości a zastałam miłą niespodziankę...zawsze uważałam, że odkurzacz poza tym, że ma dobrze odkurzać to ma jeszcze wyglądać estetycznie, bo to także w pewnym sensie mebel w domu. Wygląd mojego to zdecydowana zaleta. Poza tym jest dosyc cichy i ma odpowiedniej długości rurę co pomaga w odkurzaniu trudno dostępnych miejsc. Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś