Gość: jasiupierdasiu w polsce jest to samo.za kilka lat wyjdzie szydlo IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 13:50 euro jest martwe,zapozyczone kraje,zaklamane statystyki,zerowy wzrost gosp.,socjalizm do potegi,bardzo wysokie podatki,glupie doplaty,masa biurokracji. azja niestety gora,stany tez.europa staje sie zasciankiem Odpowiedz Link Zgłoś
lactum Spokojny twoj rozczochrany. 11.02.10, 14:01 rockville napisał: > Sowiet Europejski rozpadnie sie przed rokiem 2015 i zniewolone kraje > przejma dawne waluty, historia pokaze, czy w Bruxeli wybuduja > gilotyne ... Prawdopodobnie pochodzisz z Polski. Pamietasz PRL z przed 1990 roku? Nie? Konto dewizowe dla ludzi niektorych i towary powszchnego uzytku za dewizy + po znajomosci. Jezeli jestes za mlody zeby to pamietac to nie pisz nic. Jezeli chodzi o € to zal moga miec o to takie kraje jak RFN, Austria, Holandia a juz Belgia byla zaprzyjazniona ze swoja wysoka inflacja. Zrob cos sam i nie wylewaj swojej frutsracji na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Grecy namieszali w statystykach. Pomógł im Gold... IP: *.gwp-arch.com 11.02.10, 14:22 nie wiem czemu ratowano ten bank to tykajaca bomba dla swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baburiba Zapewne Izabel pisze fajne arkusze w excelu IP: 94.75.123.* 11.02.10, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr znowu żydzi z goldmana... już wiem dlaczego Bóg 11.02.10, 15:29 wybrał ten naród. Bo inny by nie zabił Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poganin Re: znowu żydzi z goldmana... już wiem dlaczego B IP: *.pools.arcor-ip.net 11.02.10, 15:42 wybrał ten naród. Bo inny by nie zabił Jezusa. Katole wyprali ci mozg bajeczkami. Ten Jezus to tez Zyd a do listewek przymocowali go zolnierze rzymscy i ukluli w bok. Tych czterech ewangelistow umniejszalo wine Cesrarstwa Rzymskiego aby dac szanse nowej sekcie. W koncu dostali wzgorza watykanskie i powstalo nowe panstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikro i przykro Re: "rockville" czyli glos z Hameryki... IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 11.02.10, 15:48 "Sowiet Europejski rozpadnie sie przed rokiem 2015 i zniewolone kraje przejma dawne waluty, historia pokaze, czy w Bruxeli wybuduja gilotyne ..." Coz, slaba i podzielona Europa jest bardzo na reke USA i... USA robi praktycznie wszystko by do takiej (slabej i podzielonej) Europy znow doprowadzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEO Grecy namieszali w statystykach. Pomógł im Gold... IP: *.ip.netia.com.pl 11.02.10, 16:15 Zawsze uważałem ich za oszustów, jak większość nacji z basenu morza śródziemnego. Patrzą tylko gdzie i jak cię wydymać. Ale takie oszustwa na takim poziomie to już by mi do głowy nie przyszły. No coż, od żemyczka do koniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciezka prawda Re: Grecy namieszali w statystykach. Pomógł im Go IP: *.pools.arcor-ip.net 11.02.10, 16:32 Zawsze uważałem ich za oszustów, jak większość nacji z basenu morza śródziemnego. Patrzą tylko gdzie i jak cię wydymać. Ale takie oszustwa na takim poziomie to już by mi do głowy nie przyszły. No coż, od żemyczka do koniczka. Ten caly bajzel z zadluzeniem Grecji ma cos wspolnego z mentalnoscia poludniowcow i ich podejsciem do placenia podatkow. Jak cos chcieli osiagnac czy to rolnicy, czy pracownicy administracji to tak dlugo wywierali presje na rzad az dostali to. Jak mieli swoja drachme to rzad ja dewaluowal i traktowal to jak ukryty podatek, i tak sie nawzajem bujali. Teraz wyciagaja rece po doplaty do krajow Europy Polnocnej. I nie sa to tylko Grecy. Poludniowa Italia (Sycylia), ile tam € wyparowalo przez mafie, ktore byly przeznaczone na infrastkure. Moze ktos wie jak to zmienic? Tylko bez radykalizmow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony "Poprosilismy Goldman Sachs o opinie" IP: *.phil.east.verizon.net 11.02.10, 16:25 Zadzwoncie jeszcze raz moze zmienia zdanie:) Zabawni jestescie. Poproscie teraz Merkel moze wam, szanowanej miedzynarodowo gazecie, nie odmowi:). Koniecznie napiszcie o tej odmowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Grecy namieszali w statystykach. Pomógł im Gold... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 16:34 Działalność banków typu Goldman Sachs powinna być ustawowo zakazana. Chyba że chcemy, aby zachodni świat upadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Grecy namieszali w statystykach. Pomógł im Gold... IP: *.chello.pl 11.02.10, 16:41 Udawać Greka, Palić Bułgara, czy Rźnąć Głupa co brzmi lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce Grecy namieszali w statystykach. Pomógł im Gold... 11.02.10, 17:06 Toczka w toczke jak u nas! To stad ten nasz wzrost gosp. na tle innych krajow UE! Wszystko zalezy od tego jak sie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Grecy namieszali w statystykach. Pomógł im Go 11.02.10, 19:48 janspruce napisał: > Toczka w toczke jak u nas! To stad ten nasz wzrost gosp. na tle > innych krajow UE! Wszystko zalezy od tego jak sie liczy? Tu masz na pewno racje, Grecję tez głaskali i chwalili jak teraz chwalą Polskę, przecież wiadomo ze kraje bloku wschodniego a w tym i Polska stają w kolejce za Grecją, Portugalią, Włochami, Hiszpanią, Irlandią, Anglią. To nie jest żadna nowość o tym wie się na Zachodzie. -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Gold... 11.02.10, 17:44 A to nowość!!!!. Z tego ta firma zyje od dawna, ale jej nikt nie ruszy. Za dużó wydaja na kampanie prezydenckie, a teraz beda jeszcze wiecej. Zniesino zakaz, lmit finansowania przez kropracje i zw. zawodowe. To amerykańska demokracja- dla głupoli. Odpowiedz Link Zgłoś