Gość: aga IP: *.edipresse.pl 18.02.04, 18:32 tydzien temu bylo to samo, hakerzy ich wykoncza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bioder w Szczytnie to normalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 18:42 w Szczytnie bankomaty pko nie działają kilka razy w tygodniu i nikt sobie z tego w ich dyrekcji nic nie robi.Może by to badziewie w końcu zprywatyzować to by się wzięli do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS Re: transakcje karciane IP: *.waldenweb.com 19.02.04, 02:27 Gratuluję redaktorowi pomysłowości językowej. Do tej pory słowo "karciany" w języku polskim wiązało się z grą w karty (hazardem) i miało wydźwięk negatywny. Od dzisiaj wszyscy użytkownicy bankomatów w Polsce - w opinii GW - zaczęli zatem parać się hazardem. Cóż, ma to ciekawy posmak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiŹby!! Re:Ciźby PROKOM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 02:30 Oni biorą w walizkach po co im bankomaty, tylko psują program!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 18:52 PKO BP to nie bank. To PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.tvk.wroc.pl / *.tvk.pl 18.02.04, 19:16 Straciłem ok. 1,5 h na zdobycie kilkuset złotych w samym centrum Wrocławia. W końcu wypłacono mi te pieniądze w oddziale przy ul.Wita Stwosza. Mogę tylko współczuć paniom w okienkach PKO które wysłuchiwały rozeźlonych klientów. Wnioski:wycofać część z PKO i ulokować w innym banku - chyba wszystkie bankomaty nie padną ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisc Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 19:36 PROKOM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioklon Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.02.04, 20:11 A minister finansów ( jeszcze Kołodko ) uznał, że żaden inny bank nie potrafi sprzedawać obligacji skarbowych. Skandal!!! Czasem, ale tylko czasem, muszę tam bywać. Zawsze ogromne kolejki. Brak kompetencji. Panienki w informacji nie potrafią udzielić informacji, zamiast ruszyć dupę albo telefon próbują odsyłać do innych okienek. 5 lutego obok panienki w informacji wisiała jeszcze informacja o sprzedaży trzyletnich obligacji listopadowej serii, panienka była zdziwiona,że to już nieaktualne! Na okienkach kasowych informacja- klienci dokonujący większych wpłat/wypłat mają prawo do obsługi w oddzielnym pomieszczeniu. Nikt nie wie od jakiej kwoty sie to zaczyna. Nastąpiło wielkie oburzenie gdy tego kategorycznie zażądałem. Większość pracowników zachowuje się, jak gdyby musiała tam być za karę! Rozwalić i zaorać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.schenker.pl / *.scansped.pl 18.02.04, 20:13 To i tak nic - jeszcze nie wdrozyli tego "centralnego" systemu.... A za bankomaty odpowiada pan Kowalik od mainframe ;-) MILEGO DNIA PANIE KOWALIK Lucek i ferajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.L Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.pkobp.pl 19.02.04, 22:15 Synu... Masz nie scisle informacje... Ta osoba nie odpowiada za bankomaty :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 21:15 Jak długo klienci banku mają czekać na jego prywatyzację? Na pewno będzie i szybciej i milej i bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOG Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: 213.199.201.* 18.02.04, 22:06 w kielcach przy ul sienkiewicza bankomat (przy dawnym puchatku)nie dzialal juz ok 11:30; nie wiem czy to bylo spowodowane tą awaria jednak pieniedzy nie dalo sie wyplacic; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Firma Prokom jest jak swego rodzaju... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.04, 01:40 ...król Midas. Z jedna róznicą - czego się tknie, zamienia się w G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.chello.pl 19.02.04, 06:53 Przecież "nadworną" firmą PKO BP jak dotąd też była firma SOFTBANK. Ja już mam problem "z głowy". Zmieniłem bank. Pozdrowienia dla p. Lesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweu_ek Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 11:03 A ja muszę powiedzieć, że PKO BP w Częstochowie nie jest takie zły. Korzystam regularnie z usług kilku oddziałów i ekspozytur i jestem bardzo dobrze traktowany. Pracownicy i dyrektorzy oddziałów są kompetentni i chętnie służą pomocą. W częstochowskich oddziałach wisi kartka, że każdą kwotę na życzenie klienta można otrzymać i przeliczyć na zapleczu, wystarczy powiedziec o tym kasjerowi. Raz spróbowałem - można bez problemu. Pracownicy często się uśmiechają, a to ważne w ich zawodzie. Nawiązują kontakt z klientami. Jedynym minusem są kolejki, ale łatwo nauczyć się w których porach dnia jest mało ludzi, albo nawet w ogóle ich nie ma i wtedy przychodzić do banku. Ja tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.L Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.pkobp.pl 19.02.04, 22:11 Hakerzy??? Pocielo Cie chyba... normalka jak sie wspolpracuje z Softbankiem Odpowiedz Link Zgłoś