Dodaj do ulubionych

Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP

IP: *.edipresse.pl 18.02.04, 18:32
tydzien temu bylo to samo, hakerzy ich wykoncza
Obserwuj wątek
    • Gość: bioder w Szczytnie to normalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 18:42
      w Szczytnie bankomaty pko nie działają kilka razy w tygodniu i nikt sobie z tego
      w ich dyrekcji nic nie robi.Może by to badziewie w końcu zprywatyzować to by się
      wzięli do roboty
      • Gość: DS Re: transakcje karciane IP: *.waldenweb.com 19.02.04, 02:27
        Gratuluję redaktorowi pomysłowości językowej. Do tej pory słowo "karciany" w
        języku polskim wiązało się z grą w karty (hazardem) i miało wydźwięk negatywny.
        Od dzisiaj wszyscy użytkownicy bankomatów w Polsce - w opinii GW - zaczęli
        zatem parać się hazardem. Cóż, ma to ciekawy posmak...
      • Gość: CiŹby!! Re:Ciźby PROKOM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 02:30
        Oni biorą w walizkach po co im bankomaty, tylko psują program!!!!!
    • Gość: Zenon Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 18:52
      PKO BP to nie bank. To PKO BP.
    • Gość: ele Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.tvk.wroc.pl / *.tvk.pl 18.02.04, 19:16
      Straciłem ok. 1,5 h na zdobycie kilkuset złotych w samym centrum Wrocławia. W
      końcu wypłacono mi te pieniądze w oddziale przy ul.Wita Stwosza. Mogę tylko
      współczuć paniom w okienkach PKO które wysłuchiwały rozeźlonych klientów.
      Wnioski:wycofać część z PKO i ulokować w innym banku - chyba wszystkie
      bankomaty nie padną !
    • Gość: kisc Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 19:36
      PROKOM!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pioklon Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.02.04, 20:11
      A minister finansów ( jeszcze Kołodko ) uznał, że żaden inny bank nie potrafi
      sprzedawać obligacji skarbowych. Skandal!!!
      Czasem, ale tylko czasem, muszę tam bywać. Zawsze ogromne kolejki. Brak
      kompetencji. Panienki w informacji nie potrafią udzielić informacji, zamiast
      ruszyć dupę albo telefon próbują odsyłać do innych okienek. 5 lutego obok
      panienki w informacji wisiała jeszcze informacja o sprzedaży trzyletnich
      obligacji listopadowej serii, panienka była zdziwiona,że to już nieaktualne!
      Na okienkach kasowych informacja- klienci dokonujący większych wpłat/wypłat
      mają prawo do obsługi w oddzielnym pomieszczeniu. Nikt nie wie od jakiej kwoty
      sie to zaczyna. Nastąpiło wielkie oburzenie gdy tego kategorycznie zażądałem.
      Większość pracowników zachowuje się, jak gdyby musiała tam być za karę!
      Rozwalić i zaorać!!!
    • Gość: lucek Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.schenker.pl / *.scansped.pl 18.02.04, 20:13
      To i tak nic - jeszcze nie wdrozyli tego "centralnego" systemu....
      A za bankomaty odpowiada pan Kowalik od mainframe ;-)
      MILEGO DNIA PANIE KOWALIK
      Lucek i ferajna
      • Gość: dr.L Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.pkobp.pl 19.02.04, 22:15
        Synu... Masz nie scisle informacje... Ta osoba nie odpowiada za bankomaty :P
    • Gość: Elka Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 21:15
      Jak długo klienci banku mają czekać na jego prywatyzację? Na pewno będzie i
      szybciej i milej i bezpieczniej.
    • Gość: YOG Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: 213.199.201.* 18.02.04, 22:06
      w kielcach przy ul sienkiewicza bankomat (przy dawnym puchatku)nie dzialal juz ok 11:30; nie wiem czy to bylo spowodowane tą awaria jednak pieniedzy nie dalo sie wyplacic;
    • Gość: Wacuś Firma Prokom jest jak swego rodzaju... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.04, 01:40
      ...król Midas. Z jedna róznicą - czego się tknie, zamienia się w G.
    • Gość: filip Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.chello.pl 19.02.04, 06:53
      Przecież "nadworną" firmą PKO BP jak dotąd też była firma SOFTBANK. Ja już mam
      problem "z głowy". Zmieniłem bank. Pozdrowienia dla p. Lesza
    • Gość: paweu_ek Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 11:03
      A ja muszę powiedzieć, że PKO BP w Częstochowie nie jest takie zły. Korzystam
      regularnie z usług kilku oddziałów i ekspozytur i jestem bardzo dobrze
      traktowany. Pracownicy i dyrektorzy oddziałów są kompetentni i chętnie służą
      pomocą. W częstochowskich oddziałach wisi kartka, że każdą kwotę na życzenie
      klienta można otrzymać i przeliczyć na zapleczu, wystarczy powiedziec o tym
      kasjerowi. Raz spróbowałem - można bez problemu. Pracownicy często się
      uśmiechają, a to ważne w ich zawodzie. Nawiązują kontakt z klientami. Jedynym
      minusem są kolejki, ale łatwo nauczyć się w których porach dnia jest mało
      ludzi, albo nawet w ogóle ich nie ma i wtedy przychodzić do banku. Ja tak robię.
    • Gość: dr.L Re: Środowe popołudnie: paraliż w PKO BP IP: *.pkobp.pl 19.02.04, 22:11
      Hakerzy??? Pocielo Cie chyba... normalka jak sie wspolpracuje z Softbankiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka