Gość: 30stolatek IP: 213.121.181.* 22.04.10, 15:31 podaj nazwisko zakompleksiony pismaku? taki z ciebie hojrak? najlepiej zbluzgac wszystko to co polskie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.10, 15:45 Nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie. Autor podpisał się pod artykułem tylko trzeba czytać zamiast się zaperzać. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Za utrwalanie 22.04.10, 21:41 Pewnie przyznali Kaczyńskiemu za utrwalanie socjalistycznych metod pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostychłop Re: Za utrwalanie IP: 109.243.95.* 22.04.10, 22:29 No, ja nie podejrzewam przecież, ze dali mu za coś, co im dał. Pan Prezydent na pewno przecież nie frymarczył publicznym dobrem. No, to wychodzi mi, że dali mu dlatego, że się wziął i zabił. W samolocie. Głupie to po mojemu, ale ludzie tak pięknie idiocieją czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego 22.04.10, 15:50 Sobiesiak odznaczy POśmiertnie Tuska, Schetynę, Drzewieckiego i Chlebowskiego...ach jeszcze Rosół! Polmost POwinien odznaczyć Palykota.. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku Re: Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego 22.04.10, 15:53 czyli i jedni i drugi dobrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Może jeszcze GW poda orzeczenie Trybunału IP: 212.160.172.* 22.04.10, 16:33 w sprawie SKOKów. Bo zdaje się Trybunał przyznał rację Prezydentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostychłop Re: Może jeszcze GW poda orzeczenie Trybunału IP: 109.243.95.* 22.04.10, 22:25 MW napisał(a): Może jeszcze GW poda orzeczenie Trybunału w sprawie SKOKów. Bo zdaje się Trybunał przyznał rację Prezydentowi. Ja tam jestem prosty chłop, to se raz-dwa wyguglałem. Nie przyznał racji Prezydentowi. No, ale redaktory z Wyborczej rzeczywiście może powinni przytaczać przy każdej okazji - no bo są nawet takie głuptaki jak MW, co są takie inteligenty, że nie guglają. Tylko jak oni wszelkie te przytaczania przy każdej okazji pomieszczą, toż interneta nie starczy... A ja kiedyś myślałem, że te linki, hiperlinki, rózne gugle i inne takie to właśnie taki sposób przytaczania, coby każdy se sam przytoczył co mu potrzebne... No, ale ja tylko prosty chłop jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:12 No i WSZYSTKO jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego 22.04.10, 16:55 Normalnie kaczy doktorat honoris causa z Ułan Bator aż blednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugarless Gazeta wyb, jatrzy .szmat IP: *.torun.mm.pl 22.04.10, 17:45 szmatlawiec klamie, zach banki na opcjach oszukaly firmy polskie...a gazeta na to co? Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.l Licencja Banku a Samicki 22.04.10, 17:28 Pamiętam jak Samicki w Wyborczej pokpiwał z wyraźną radością że SKOKOm się nie udało kupić licencji bankowej ... ja nie rozumiem dlaczego tak wiele osób w mediach nienawidzi Polskich firm. Odpowiedz Link Zgłoś
stiven55 Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego 22.04.10, 17:32 naturalnie a kredyty będą bez odsetek????? paranoi ciąg dalszy Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Gra w SKOKi 22.04.10, 17:40 Uważam, że niech SKOKI uprawiają sobie dalej skoki na kasę. Pod jednym wszakże warunkiem: w razie upadłości nie mogą otrzymać ani grosza z publicznej czyli mojej kasy. Skoro nie ma prawnego zakazu gry na jednorękich bandytach, to nie widzę powodu żeby obywatele nie mogli sobie pograć na SKOKach. Ale państwo w przypadku przegranej nie może nikomu nic zwracać. Gracie tylko i wyłącznie na własne ryzyko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axz Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 17:51 Kto polecił lądować w Smoleńsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z szanowny 30latku IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 18:29 o BFG słyszał? Miłego trzymania oszczędności w skokach. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego 22.04.10, 20:34 Skok-i i gwarancja bezpieczenstwa,chyba pekne ze smiechu.Przeciez ich najwiekszym opiewca jest niejaki Rydzyk.Gwarant bezpieczenstwa waszych pieniedzy(stocznie itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego IP: *.autocom.pl 22.04.10, 20:46 Niech mu wybudują pomnik z napisem "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Reguła Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.10, 21:16 Brawo! Trzeba się napocić, żeby z dobrej informacji zrobić wymiociny. Ale to specjalność "redaktorów" z GWnianej (bo przecież nie dziennikarzy - to co robią nie zasługuje na miano dziennikarstwa). Odpowiedz Link Zgłoś
cynglisciplujajademnienawisci eSBeckie GWno knuje i ryje jak przystało na świnię 22.04.10, 21:28 W dzikim kraju dorżnięto watahy. Tu nikt nie umarł i nikt w lesie nie zginał. Tu leżą pokotem zabici, pyszna padlina. Niejeden krokodyl się tylko obliznął, spijając z pyska łzy i krokodylowe wino. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: [...] 22.04.10, 22:33 Fajnie, że się przyznajesz do tego kim jesteś i co robisz, ale już przestań knuć i ryć, jak świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego IP: *.telpol.net.pl 22.04.10, 23:40 a gdzie są pieniądze z FOZ-u ? A Panowie z PiS-U jak np.pan Gosiewski nie był prezesem skoku ? Dla mnie wszystko jasne !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Reguła Re: Światowe SKOK-i odznaczają Lecha Kaczyńskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.10, 09:48 FOZZ to zupełnie inna bajka, mały Kaziu. Zapytaj o to raczej swoich koleżków z LSD albo dawnych tzw. Kongresu Liberałów i Mumii Wolności. Jedni pomogli, drudzy nic nie zrobili, żeby przeszodzić. A ś.p. Gosiewski nie był prezesem żadnego SKOKu. Bezsensowny bełkot bez związku z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś