Dodaj do ulubionych

Po ataku zimy część firm kurierskich ograniczył...

02.12.10, 20:51
Jakos w zasniezonych rejonach USA UPS funkcjonuje normalnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: kurier Po ataku zimy część firm kurierskich ograniczył... IP: *.smstv.pl 02.12.10, 20:58
      Pazerność korporacji nie zna granic. Nawet przy sprzyjających warunkach pogodowych kurierzy nie są w stanie obsłużyć 50-80 (!) punktów. Tak naprawdę "ochłapy" od indywidualnych zleceniodawców nie mają znaczenia. Wymiana kuriera następuje w momencie kiedy ten już nie jest w stanie "zachować standardów firmy". Poprostu swoim gratem juz dalej nie pojedzie. Na nowsze auto go nie stać (nie mylić z nowym), a na jego miejsce czeka dziesięciu kolejnych. Nadrzędnym celem jest maksymalizacja zysków a następnie transfer poza nasz obszar podatkowy. Pozdrawiam wytrwałych. Pomyślcie następnym razem przy wyborze kuriera.
      • Gość: / Re: Po ataku zimy część firm kurierskich ogranicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 21:54
        dlatego wybieram Poczte Polska - jak mnie nie ma dzwonia ,umawiam sie, albo ide na poczte
        dziwne bo jakos w artykule nikt nie wspomina Poczta Polska
        jak by sie ktos pytal - dalej tu jest Polska - jeszcze
    • Gość: adam UPS zawiesił usługi tez w Wlk. Brytanii IP: *.coe24.net 02.12.10, 21:57
      ma też problemy w Niemczech. Wiem bo czekam na paczki, które tam utknęły
    • Gość: wysyłacz paczek Po ataku zimy część firm kurierskich ograniczył... IP: 213.76.164.* 02.12.10, 23:24
      gdzieś ty chłopie taka pocztę znalazł ??? może masz po prostu znajomego listonosza :)

Wszystkie firmy mają takie same problemy z transportem między sortowniami. Śnieg i korki są takie same dla wszystkich. Tylko jedni potrafią powiedzieć - przepraszamy ale mamy problem i nie dostarczymy bo nam 40 tirów z paczkami stoi w korkach, a inni udają , że nic się nie dzieje, a paczek i tak nie dostarczają. Z dwojga złego wolę tych, co się przyznają do problemów.
      Pani z Siódemki tak ładnie gada, a wczorajsze przesyłki z naszej firmy do sortowni nie dotarły... i nikt nie potrafił powiedzieć kiedy dojadą ani kiedy będą dostarczone do odbiorców. A w GLS-ie przynajmniej uprzedzili PRZED wysyłką że nie dotrą na drugi dzień tylko będzie jednodniowe opóźnienie i w sobotę będą wszędzie dostarczać to co się nie udało w tygodniu.
    • Gość: Atomek DPD IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.10, 08:16
      A DPD wiezie mi przesyłkę od poniedziałku...Jeszcze jej nie mam...Z Lublina nie mogła wyjść

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka