Dodaj do ulubionych

Filmowcy chcą odebrać Polsatowi koncesję

IP: *.adsl.wanadoo.nl 17.04.04, 05:44
Telewizja Polsat jest tak denna jak żadna inna.Odebrać im koncesję.Solorz
zaczynał karierę jako cinkciarz/za komuny handlarz walutą/,więc do płacenia
jest ostatni a za to że współpracował z SB nie był ścigany przez milicję.Ale
jak widać i ten facet jest niereformowalny.Jest tyle innych dobrych stacji na
miejsce Polsatu-najwyższa pora by ta szmira zniknęła.
Obserwuj wątek
    • Gość: slawek Patologia sie ..................... IP: *.8-67.tampabay.rr.com 17.04.04, 05:47
      boziu co za patolog wyzej!
    • Gość: Krzych Re: Pismo jest tak sformulowane... IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.04.04, 06:53
      Niestety jest tak sformulowane ze musicie sie nim zajac.Brr... i na takie
      urzedy ida miliardy.Rozgonic to.
    • Gość: jabadabaduuuu..... obstawiamy wynik meczu-WISELKA-legla.... IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 07:03
      ja typuje 4-1.
    • Gość: Baba-w-oknie Re: Filmowcy chcą odebrać Polsatowi koncesję IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 17.04.04, 08:03
      Co prawda, to prawda. Krakus ma racje. Nie znam Solorza, ale jego synek chodzil
      do ZSE (Zespol Szkol Ekonomicznych) na Drukarskiej we Wroclawiu. Drugiego
      takiego tepaka i chamidla daleko szukac. Pewnie od taty sie nauczyl. Wciaz sie
      przechwalal forsa taty. A Polsat jest faktycznie nie do ogladania.
    • Gość: fastviper Re: Filmowcy chcą odebrać Polsatowi koncesję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 11:15
      Hehe. Przychodzi do mieszkania i okrada a policjant nie zamyka ? ZŁODZIEJE z
      ZAIKSu i innych mafii na całym świecie regularnie okradają telewizje, radia,
      bary, imprezy, całe społeczeństwo. I tacy ludzie mają CZELNOŚĆ mówić że to ich
      ktoś okrada ? TFU, bezwstydni! Przyznajcie się, ile kosztuje urządzenie imprezy
      ? Ile % z kasy którą zbieracie idzie do kieszeni artystów ? JAK ŚMIECIE mówić że
      bronicie ich interesów ? DRANIE tacy sami jak RIAA. Wam kasa potrzebna jest po
      to żeby zmieniać prawo autorskie i sadzać na krześle elektrycznym za wysłanie
      mp3 koledze.
      • jusup Socjalizm górą!! 17.04.04, 11:25
        Nie wnikam w zasadnosć sporu Bromskiego z Polsatem... Nie wnikam w śmieszne
        teksty Krakusa i mu podobnych wyżej ("Solorz to syn chamidła, więc zamknąć
        Polsat")
        jednak krew we mnie się buzuje jak Bromski wrzeszcze "Odebrać koncesję" Tak to
        koncesjonowanie kolejnej strony życia powoduje, że urzędasy mogą coś przyznać i
        mogą coś debrać.. Rozumiem - była ograniczona liczba kanałó - prosta sprawa,
        trzeba było sprzedać je na licytacji NA WIECZNOŚĆ.. A nie teraz - żądać co parę
        lat kolejnych łapówek za odnowienie koncesji, bo jak nie to paragraf na
        nieodnowienie zawsze się znajdzie...
        A sprawy takie jak Bromskiego powinny być załatwiane sądownie, a nie przez
        urzędników... Wiem, wiem.. jakie w Polsce są sądy.. Ale to tylko pokłosie
        budowy państwa korupcji i socjalzimu - skoro inni mogą to i sądy chcą...
    • Gość: Lukasz Czasami po reklamie w Polsacie nie pamietam na IP: 195.116.133.* 17.04.04, 14:34
      czym sie skonczyl film.Potem zaraz totolotek i w ciagu 30m jest kilka minut
      filmu.Z tego powodu nie ogladam tego programu juz wogole
    • Gość: mariusz Re: Filmowcy chcą odebrać Polsatowi koncesję IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 17.04.04, 16:05
      Żaden z obywateli nie płaci robotnikowi wykonującymi lodówki dlaczego mamy
      płacić wykonawcom w telewizji.
    • Gość: stachu44 Tez chcialbym wiedziec kogo reprezentuje p.Solorz? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 19:26
      Bo nie wiem.
    • Gość: Jacek Re: Filmowcy chcą odebrać Polsatowi koncesję IP: *.ny325.east.verizon.net 17.04.04, 20:22
      Ja w USA ogladam polsat2 i dziwie sie ze tak dlugo on sie w USA utrzymuje.
    • Gość: walter I tak Polsat jest lepszy od TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 21:04
      TVn to dopiero syf.
    • Gość: esbe Gdyby ZAiKS i inne organizacje mieli ludzkie IP: *.sieradz.mediaclub.pl 17.04.04, 21:45
      Gdyby ZAiKS i inne organizacje mieli ludzkie stawki, to każdy nadawca by
      płacił, ale jak wszystkie organizacje praw autorskich, wykorzystując swoje
      silne lobby, nakładają podatek na nadawców w ilości min. 8 % od przychodów (nie
      od zysków, lecz od przychodów), który dusi kury znoszace dla zaiksów złote
      jajka, to nie ma sie co dziwić, że są kłopty ...
    • Gość: Arek Trzymam kciuki za Polsat. IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 22:43
      To są organizacje od wyłudzania pieniędzy. Teraz około 10 organizacji juz się
      powołuje na tą samo ustawa i próbuje wyciągnąć pieniądze. Nie ma tego końca.
    • Gość: aZyga Re: Filmowcy chcą odebrać Polsatowi koncesję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 07:48
      Brawo POLSAT te wszystkie ZAIKSy juz przeginaja pale - z malymi to sie latwo walczy ciekawe jak dadza sobie rade z duza i bogata firma.Polsat ma racje trzeba wiedziec za co i komu sie placi, a oni biora kase nawet za Chopina ( ciekawe jak mu ja dostarczaja)
    • Gość: 4 Re: Filmowcy chcą odebrać Polsatowi koncesję IP: *.gwarbit.pl 18.04.04, 08:09
      polsat jest slaby,a zaiks to zlodziej .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka