Dodaj do ulubionych

Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009...

31.03.11, 16:56
co tam nastroje konsumentów, ważne że poparcie dla PO w górę
Obserwuj wątek
    • alchemyx7d Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... 31.03.11, 16:58
      b.ojciec napisała:

Bardziej idiotycznie w tym kontekście napisać nie mogłeś. Co ty zrobiłeś dla Po
      lski skoro pouczasz innych?

To samo co każdy inny, i może dużo więcej.

A czym ty w Polskę rzuciłeś, że się niby przez ciebie podniosła z ziemi?
      • Gość: aj waj Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.bemowonet.pl 31.03.11, 18:29
        Nie widać tego w centrach handlowych, gdzie nie ma miejsca na zaparkowanie .
        • rabart Nie mam samochodu i nie chodzę do centr handlowych 31.03.11, 20:27
          Nie mam samochodu i nie chodzę do centr handlowych. Są nas miliony.
          • Gość: ZiomisławPaliblant Re: Nie mam samochodu i nie chodzę do centr handl IP: *.e-wro.net.pl 31.03.11, 20:36
            > Nie mam samochodu i nie chodzę do centr handlowych. Są nas miliony.

A my mamy samochody i jeździmy na zakupy. Są nas dwa miliony.
            • Gość: Mirwisz Re: Nie mam samochodu i nie chodzę do centr handl IP: *.dsl.bell.ca 31.03.11, 22:17
              Aż dwa miliony? Hohoho!

• Gość: slon01se Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 01.04.11, 03:30
          przyjezdzja ,zegy zebrac i ja to robie trzymam w lewej rece G.W.
    • Gość: GTPRESS Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... IP: *.cable.mindspring.com 31.03.11, 17:08
      jak moze sie czuc kura oskubana z pior?
    • Gość: wert Wczoraj kupowali na potęgę, a dzisiaj lipa? IP: *.4web.pl 31.03.11, 17:11
      6 dni temu: wyborcza.biz/biznes/1,100896,9311462,Firmy_spia_na_gotowce__Polacy_kupuja_na_potege.html
      • alfalfa Re: Wczoraj kupowali na potęgę, a dzisiaj lipa? 31.03.11, 17:52
        Nie, no zwróć uwagę, że pierwszy akapit i pół drugiego jest taki sam w treści (?).
        A.
        • Gość: Kaczor Donald Re: Wczoraj kupowali na potęgę, a dzisiaj lipa? IP: *.icpnet.pl 31.03.11, 18:04
          A kto by się tym przejmował ? przeciez najważniejsze to jest nienawidzić PISu i szanować Jaruzelskiego !
          • frych47 Re: Wczoraj kupowali na potęgę, a dzisiaj lipa? 31.03.11, 18:10
            Gość portalu: Kaczor Donald napisał(a):

> A kto by się tym przejmował ? przeciez najważniejsze to jest nienawidzić PISu i
            > szanować Jaruzelskiego !

Oraz beatyfikacja JPII

--
            • Gość: ? Re: Wczoraj kupowali na potęgę, a dzisiaj lipa? IP: *.aster.pl 31.03.11, 18:25
              Nie zauważyłeś matołku, że rozmowa dotyczy gospodarki i nastrojów konsumentów?
              • Gość: Gosc987 Re: Wczoraj kupowali na potęgę, a dzisiaj lipa? IP: *.pools.arcor-ip.net 31.03.11, 19:12
                Gość portalu: ? napisał(a):

> Nie zauważyłeś matołku, że rozmowa dotyczy gospodarki i nastrojów konsumentów?
                ...............................................
                Nie widzisz ze to forum debili, wiec co wymagasz, dyskusji na temat?
            • klonpvv Re: Wczoraj kupowali na potęgę, a dzisiaj lipa? 01.04.11, 02:38
              Pewnego dnia Polak spotkał złotą rybkę, która powiedziała mu, że spełni jego 3 życzenia pod warunkiem, że jego sąsiad dostanie 2x więcej.
              Polak poprosił o wypasiony samochód, taki w ch*j dobry. Przychodzi do domu, patrzy a pod domem stoi samochód taki o jakim marzył. Nagle patrzy przez ogrodzenie a pod domem sąsiada stoją takie dwa.
              Wrócił do rybki i prosi o willę tak pie*dolną jakiej nikt nie ma. Wraca do domu patrzy jest willa, patrzy przez ogrodzenie a sąsiad ma 2x większą. Wkur*iony wraca do rybki i mówi:
              - Moje ostatnie życzenie: Niech mi uschnie jedno jajo.
    • Gość: Niej Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 17:12
      Takie sondaze to wredne oszustow i atak moherow i Mellerow na jedynie sluszna partie PO. Szczegolna nienawisc ten sondaz pokazuje sie wobec Niesiolowskiego i Komorowskiego.

Konsumenci za rzadow PO sa w stanie nieustajacego orgazmu i szczytuja jeszcze bardziej po kazdej podwyzce.
      • Gość: wer Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.11, 19:07
        pensji :)
      • 2mimoza Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 01.04.11, 10:01
        Gość portalu: Niej napisał(a):

> Konsumenci za rzadow PO sa w stanie nieustajacego orgazmu i szczytuja jeszcze b
        > ardziej po kazdej podwyzce.

Bardzo trafne spostrzeżenie. Gratulacje.
    • saiyas3 Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... 31.03.11, 17:19
      rząd miałby jeszcze większe poparcie gdyby zbudował ołtarz pamięci pary prezydenckiej przed pałacem prezydenta.Wówczas większe poważanie w świecie !!!
      • Gość: Volx Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.11, 19:10
        największe poważanie będzie miał jak otworzy na Wiejskiej ku...dołek "Urban-oral-anal" i zaprosi Putina z Berlusconim na bunga-bunga

ekskluzywniejszą filię może jeszcze otworzyć w Kazimierzu Dolnym !!!
        • Gość: niespodziewany Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.11, 20:41
          Chyba na wawelu..............
          • Gość: Volx Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.11, 21:04
            jak "Urban-oral-anal" to tylko w Dolnym Kazimierzu, to już tradycja
    • sverir Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... 31.03.11, 17:19
      Akurat pytani konsumenci zastanawiali się nad sytuacją w Japonii i krajach Magrebu. Źle się czują, bo ceny wysokie i co chwilę czytają, że będzie gorzej. Ot co.
      • Gość: archi wszystko czytają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 10:48
        media są pełne negatywnych wiadomości. Czytając prasę wiemy, ze PO sobie nie radzi i zadłuża Polskę i na pewno za chwilę wszystko padnie, PiS zajmuje się tylko Smoleńskiem i comiesięcznymi demonstracjami, na świecie tylko wojny i nieszczęścia. Do tego podrożał drastycznie cukier i drożeje benzyna - co każdy dobrze widzi i ciągle o tym słyszy i czyta.
        To jak nastroje mają być dobre?
    • incipit Brak nadziei, że będzie można więcej ukraść 31.03.11, 17:34
      Brak nadziei, że będzie można więcej ukraść. Ja bym się nie martwił.
    • Gość: aby żyło się lepie Kto odpowiada za nastroje? Jeden prezes już IP: *.bialystok.vectranet.pl 31.03.11, 17:41
      poleciał ze stołka i wyniki GUSowskie jak ta lala. Zaraz poleci i następny.
    • Gość: karol ha ha ha ha ha ha ha oj oj !! IP: *.bredband.comhem.se 31.03.11, 17:43
      .." Tymczasem przeszliśmy przez kryzys suchą stopą, mamy ponad 4-procentowy wzrost gospodarczy, a ......"...

hha ha ha ha ha ha oj oj oj !!!
      Polska to BANKRUT mości Panowie.
      • frych47 Re: ha ha ha ha ha ha ha oj oj !! 31.03.11, 18:16
        Gość portalu: karol napisał(a):

>
        > hha ha ha ha ha ha oj oj oj !!!
        > Polska to BANKRUT mości Panowie.

To wina Rosji i sztucznej mgły.
    • Gość: himan777 Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... IP: *.rev.inds.pl 31.03.11, 17:45
      Jest fajnie.
    • fc-inter Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... 31.03.11, 17:52
      Nie narzekajcie , dożyliśmy wspaniałych czasów, gdy 1 litr benzyny jest w cenie kg cukru
    • Gość: na-plus Brzmi kasandrycznie IP: *.netfala.pl 31.03.11, 18:03
      Ciekawe, czy trend się utrzyma, czy to tylko chwilowa niedyspozycja ...

"na plus"
      na-plus.blogspot.com
    • trade2win.pl Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 31.03.11, 18:07
      jan_hus_na_stosie napisał:

> co tam nastroje konsumentów, ważne że poparcie dla PO w górę
      >
      >

a tymczasem giełdy w USA blisko szczytów 2-letniego trendu.

www.trade2win.pl/SP500/146-SP500-pokonal-linie-krotkoterminowego-trendu-spadkowego.html
    • Gość: KIKI A co to znaczy przeszliśmy przez kryzys sucha.... IP: *.acn.waw.pl 31.03.11, 18:22
      stopą? Na serio pytam bo ja place rate kredytu nomunowanego w chf wyzsza o 600zł miesiecznie. Rata plus sporo wyzsze koszty zycia daja mi prawo chyba twierdzić ze kryzys daje mi po d.....pie. Czemu pismak czy inna ruda małpa sie w moim imieniu wypowiada?
    • Gość: KAGAN Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... IP: *.dsl.telepac.pt 31.03.11, 18:28
      Ale Tusk i Komorowski wciaz uwazaja, ze byczo jest... :(
      • Gość: ? Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.aster.pl 31.03.11, 18:43
        Gość portalu: KAGAN napisał(a):

> Ale Tusk i Komorowski wciaz uwazaja, ze byczo jest... :(

No pewnie, że byczo, a kto nie wierzy ten pisior:))
        • dziwny22 Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 01.04.11, 01:50
          Gość portalu: ? napisał(a):

> Gość portalu: KAGAN napisał(a):
          >
          i Komorowski wciaz uwazaja, ze byczo jest... :(
          >
          Do tego Niesiołowski, jeden z PiS-u, i jakaś pani z PSL-u oraz były naczelny GP /wojewódzkiego organu partii/ dostali ekstra po 30 do 50 tys. na drobne wydatki to mogą chwalić. Ich "marna" nagroda "za Smoleńsk" to mój dwuletni dochód.
      • Gość: xxx Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.play-internet.pl 31.03.11, 19:04
        a jak mają myśleć skoro pensję wypłaca im państwo?

Trudno jest zauważyć problemy firm produkcyjnych i przedsiębiorstw skoro się siedzi w warszawie i ma blade pojęcie na jakikolwiek temat a doradcy to kolejni "kolesiowie" a nie specjaliści z danych dziedzin.

Wracając w Polsce jest źle i nie wiem gdzie oni widzą ten wzrost bo ja go nie widzę. A widzę - wzrost bezrobocia i wydatków państwa na socjale i urzędników.
        • Gość: kagan Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.dsl.telepac.pt 31.03.11, 19:59
          Takim nierobom i dyletantom jak Tusk i Komorowski to pensje wyplaca NIE jakies tam mityczne "panstwo", a podatnicy, ktorym Tusk i Komorowski przemoca zabieraja pieniadze. Wiec gdzie jest NATO? Czemu jeszcze USAF nie zbombardowaly Palacu Namiestnikowskiego (pardon, Prezydenckiego), oraz budynkow URM i Sejmu?
          lech.keller@gmail.com
    • Gość: CHWD PLATFORMIE Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 18:58
      Donek Bedziesz Wisial !!!
    • Gość: wer Re: Szczekasz Kartoflu i dlatego tak. Dbiecuję że IP: *.cable.smsnet.pl 31.03.11, 19:05
      prezio GUS twierdził nie dawno w TVP że inflacja wynosi 3,8% tylko nie dosłuchałem czy ogólnie czy na żywność, ktoś może zweryfikować o którą inflację mu chodziło?
      • ferrment Bezrobocie 31.03.11, 20:09
        Bezrobocie jest koszmarne, ludzie się boją, że straca pracę. Co komu po PKB?
        • Gość: Kagan Re: Bezrobocie IP: *.dsl.telepac.pt 31.03.11, 20:23
          Bezrobocie to dzis temat TABU w Polsce...
          • rydzyk_fizyk Re: Bezrobocie 31.03.11, 21:41
            Dlatego wzrost bezrobocia próbuje się zwykle podawać w punktach procentowych a nie w procentach.
            • Gość: Kagan Re: Bezrobocie IP: *.dsl.telepac.pt 31.03.11, 22:16
              Na serio: stope bezrobocia mierzy sie w %, ale wzrost tej stopy bezrobocia w tzw. punktach procentowych, co jednak nie powinno przeslaniac skali tego zjawiska w dzisiejszej Polsce:
              Bezrobocie w Polsce w styczniu 2011
              Liczba osób bezrobotnych w ostatnich dniach stycznia przekroczyła 2 miliony (2 111,6 tys.)
              www.workexpress.pl/centrum-prasowe/aktualnosci/529/bezrobocie-w-polsce-w-styczniu-2011
              • Gość: super Re: Bezrobocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 01:38
                2 miliony ludzi bez środków do życia, pięknie.
                • Gość: ... Re: Bezrobocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 01:38
                  a ile milionów pracujących za 900 zł po 10 godz. dziennie?
                  • Gość: gari Re: Bezrobocie IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 09:41
                    > a ile milionów pracujących za 900 zł po 10 godz. dziennie?

Za to najbogatsi nadal cieszą się obniżonymi przez PIS podatkami.
                    • Gość: aa Re: Bezrobocie IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 01.04.11, 10:08
                      przynajmniej je obnizali a PO potrafi tylko podwyzszac
                  • Gość: Kagan Re: Bezrobocie IP: *.dsl.telepac.pt 01.04.11, 11:42
                    Racja: pracujaccych za grosze mamy w Polsce jeszcze wiecej niz bezrobotnych.
                • Gość: Kagan Re: Bezrobocie IP: *.dsl.telepac.pt 01.04.11, 11:41
                  Podziekujmy za to bezrobocie Walesie, Mazowieckiemu i Balcerowiczowi...
    • Gość: Maciek Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 19:08
      Wczoraj odebrałem list z przypomnieniem że nie zapłaciłem pierwszej raty kredytu. Problem w tym że ja nie brałem żadnego kredytu i nie mam pojęcia skąd to się wzięło, czy to jakaś pomyłka i skąd bank ma moje dane ? Co się w tej polsce dzieje ???
      • Gość: Edek Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: *.play-internet.pl 31.03.11, 22:19
        Każdy obywatel (od oseska po starowinkę) naszego mlekiem i miodem płynącego kraju ma dług sięgający prawie 20 000 tysięcy złotych zaciągnięty przez wasze umiłowane elity przy korytku. Same odsetki od tego długu to dla kraju wydatek rzędu ponad miliarda miesięcznie. Może więc już rozsyłają imiennie :)
        Ja mam tylko jedno pytanie do wyborców POPiS-ów, SLD i tych stawiających na zielono-wąsatych. Co wami kieruje, że żyjecie teraz na koszt swoich dzieci? Kto dał wam prawo zadłużać wasze dzieci i przy okazji moje?
      • Gość: g Re: Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 20 IP: 95.108.120.* 31.03.11, 22:25
        a nie zgubiłeś dowodu?
    • Gość: IDIOTA Polskie zjebane dekle IP: *.adsl.xs4all.nl 31.03.11, 19:31
      Z czego to się cieszyć z biedy. Z tego ze jak czytałem mamy premiera Tuskaszenke z raju jaki nam obiecał .Ten zasrany kraj to bankrut a nadzieja dla bankruta to upadek UNII EUROPEJSKIEJ .By można się łudzić by coś pomineli źle przeliczyli szabrować.To ludzie bez twarzy sa jak szarańcza by mieć. Pensja 300 € gdzie wchodzi czynsz 160€ i 140 € na życie pytam się penerów rządu by dali komuś w Belgii Holandii by za resztę wyżył powie nie .Ale oni mają jedzenie tańsze więc czemu nie odpowiedź jest prosta maja inną psychikę nie tak zrypaną jak POLAK co za damski h... robi .
      • Gość: hbhb zmywaczku IP: *.elpos.net 01.04.11, 07:11
        do garow. jak zwykle najwiecej krzycza niedroajdy zyciowe: sprzataczki, magazynier i kopiacy rowy, tudziez zmywak z holandii, niemiec czy anglii.

• Gość: cxv Re: zmywaczku IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 01.04.11, 08:21
          a ty pewnie jestes ta dorajda zyciowa co w biurze robi za 1500zl
        • 2mimoza Re: zmywaczku 01.04.11, 10:06
          Gość portalu: hbhb napisał(a):

> do garow. jak zwykle najwiecej krzycza niedroajdy zyciowe: sprzataczki, magazyn
          > ier i kopiacy rowy, tudziez zmywak z holandii, niemiec czy anglii.

No to teraz na siebie uważaj, abyś ty z dnia na dzień nie znalazł/a się w rowie albo pod mostem. Wypadki i przypadki chodzą po ludziach - dziś na wozie - jutro pod wozem, czego ci życzę, pogardliwy łachmyto.
        • Gość: dziwny22 Re: zmywaczku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.11, 13:53
          Ale przecież oni nie czytaja GW. To o co ci chodzi?
          • boni.m Re: zmywaczku? 01.04.11, 18:58
            Nie czytaja? Trzeba o tym zawiadomic odPOwiednie wladze...
    • Gość: Piotrek Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.11, 19:48
      Co tam że jest h......akcja Prezia Kaczyńskiego i tak nie wypaliła. Przecież to i tak przez PiS...buheehhehehe. Banda dekli z PO.
    • strinve46 Małem 30kę kiedy padała komuna. 31.03.11, 19:52
      Nie było kolorowo,ale byliśmy pełni nadziei. W ciągu 20tu lat gamonie zniszczyli w tym kraju wszystko,a co zostało oddali obcym,którym jest wszystko jedno czy ten kraj będzie istniał.
      Oskarżam elity rządzące o zdradę interesu obywateli,o odebranie nadziei i bezpieczeństwa.Kto tylko może,niech wyjeżdża-tu niczego dobrego już nie będzie.
      • Gość: Mirwisz Re: Małem 30kę kiedy padała komuna. IP: *.dsl.bell.ca 31.03.11, 22:19
        Święte słowa, przyjacielu! Od 20 lat Wasi zawodnicy jedynie zmieniają koszulki ale styl gry i wyniki pozostają zawsze kiepściutkie :)

• Gość: AA Re: Małem 30kę kiedy padała komuna. IP: 212.114.201.* 01.04.11, 01:35
        strinve46, napisz co zniszczyli. Napisz co dzialalo w Polsce, zeby trzeba bylo celowe niszczyc? jaka galaz gospodarki byla w stanie przetrwac lub konkurowac z zachodem.
        • Gość: kopex s.c. Re: Małem 30kę kiedy padała komuna. IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 09:58
          Widzisz biurfonsie / biurwo dla ciebie nic nie zniszczyli, Ty masz dobrze jestes Panem Zycia i Smierci Firmy - jednym podpisem mozesz kogos pograzyc. Jezeli nawet nie jestes jednym z powyzszych to tu masz przyklad co zniszczono.
        • Gość: Kagan Re: Małem 30kę kiedy padała komuna. IP: *.dsl.telepac.pt 01.04.11, 11:50
          Kazda! Jakos Chinczycy podbili swiat sprzedajac tanio jeszcze gorsze wyroby niz te, ktore w roku 1989 produkowal polski przemysl. Poza tym, to za unijne pieniadze mozna bylo ten przemysl zmodernizowac, zamiast go likwidowac!
          lech.keller@gmail.com
    • Gość: Dyhtomia Idiota ty niejesteś idiota IP: *.adsl.xs4all.nl 31.03.11, 20:17
      Polska jest jak kraj bezprawia bo 75% obywateli nie stać na prawnika .Więc o jakim prawie mowa .Zadaniem obywatela jest sprostania podstawowym potrzebom co i tak przychodzi z trudem .Życie w Polsce to gehenna walka o minimum godności ludzkiej .Kraj PATOLOGIĄ płynący .Świnie nie babrzą się w takim gó...e co POLACY .Chyba są inteligentniejsi od ludzi ."To ludzie ludziom zgotowali ten los "
    • Gość: Mariusz Nastroje konsumentów najgorsze od kwietnia 2009... IP: *.adsl.xs4all.nl 31.03.11, 20:31
      Dla mnie Zofia Nałkowska to wielki autorytet czyżbyś zbrodnie nazistowskie porównywał do Polskich .Może masz racje to i to ludzie bez znaczenia na rasę .Ale smutek bierze ze to prawda .
    • Gość: spider A jakie mają być? IP: *.multimo.pl 31.03.11, 20:32
      Taa wszystko inne winne, Japonia, Afryka, tylko nie "my". A jakie mają być nastroje? Ludzie widzą że inflacja zżera ich zarobki, bezrobocie rośnie, żywność drożeje, energia drożeje, opłaty rosną, mieszkania qrewsko drogie, ludzie po studiach nie mogą znaleźć pracy.
      Klasa średnia w tym kraju topnieje, będzie rzesza biedaków i garstka bogaczy.
      • Gość: 1_facet Taki jest trend swiatowy IP: *.e-wro.net.pl 31.03.11, 21:31
        Nie tylko w Polsce to sie dzieje jest to trend swiatowy. W Polsce dzieje sie to szybciej bo mamy wyjatkowo zlodziejskie i nieudolne rzady.

Kapitalizm moze tylko implodowac.
      • Gość: jbh po studiach? IP: *.elpos.net 01.04.11, 07:14
        po jakich kierunkach? studiuja na wlasne zyczenie,a mogliby nauczyc sie czego pozytecznego.
        a tak mamy armie humanistow, dla ktorych nie ma miejsca na rynku pracy. moze oprocz zmywakow w uk i holandii. wkrotce niemiec.
        • najlepszygeorge Re: po studiach? 01.04.11, 11:31
          A za parę lat będziemy mieli armię informatyków i absolwentów budownictwa. Inżynierów i architektów w UK na zmywaku też nie brakuje.
          A co powiesz absolwentom przykładowo biotechnologii, którzy po skończenu uniwerku kupują czym prędzej bilet lotniczy? Że źle wybrali?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka