Dodaj do ulubionych

Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz...

IP: *.netfala.pl 10.04.11, 23:01
Biznes, to biznes - póki sponsorom się opłaca, póty będą sponsorami ...

"na plus"
na-plus.blogspot.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Reklamodawca Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.220.102.147.umts.static.eranet.pl 10.04.11, 23:26
      Od 89 roku czytam Gazetę Wyborczą. Na niej się wychowałem i teraz z wielkim smutkiem patrzę jak się zmieniła i jak daleko odeszła od tego co kiedyś głosiła. Oczywiście całkiem przypadkiem artykuł ten uderza w konkurencyjny koncern medialny. Każdy chwyt jest dobry aby dopaść konkurenta, nawet kopniak poniżej pasa. Oczywiście w imie obrony wartości i etyki.
      Ps. Dziękuje za pomoc w podjęcie decyzji nad którą się zastanawiałem od dłuższego czasu - moja firma zaoszczędzi na reklamach w GW, a ja zaoszczędze na wydatkach na gazetę.

• Gość: redakcja Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.legnica.vectranet.pl 11.04.11, 17:50
        no i spi$#%#j w podskokach ze swoją reklamą 4x4 w drobnych. Pikusiu...
        • Gość: wrocek Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 18:01
          nie wiedziałem, że w Legnicy mają redakcję GW
    • zappa Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... 11.04.11, 11:59
      Rzeczywiście smutne to co dzieje się z GW.
      Nie było kiedyś poranka bez GW, a teraz nawet na portal odechciewa się wchodzić czytając takie kwiatki jak ten artykuł.
      Wartość merytoryczna coraz gorsza, ideologia wszechobecna (antyLegia, anty konkurencyjny koncern) i jeszcze ortografia pod psem ("huligaństwo"!?)
      • Gość: marcus Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 17:22
        Glupis jak but. Bandyci do wiezien a nie na stadiony
        • Gość: DESZCZ Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 17:51
          Masz rację!! Tylko jak wsadzić całą wybiórczą?
      • Gość: le Ming Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: 178.73.49.* 11.04.11, 17:31
        Taa, jasne, "antyLegia". Tylko dziwne, ze lechita napisze o GW, ze "antyLech", a wislak, ze "antyWisla". Wszystkich GW krzywdzi? Nie, moi mili. Gazeta pietnuje bandytyzm i ogolne nan przyzwolenie. Szkoda, ze jest w tych wysilkach osamotniona. Ale business is business.
        • Gość: DESZCZ Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 18:06
          Osamotniona w wysiłkach Partia... znaczy GW w pierwszym szeregu w walce z bandytyzmem ;-)
          Leming, to się da leczyć.. naprawdę;)
          • Gość: senior Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.aster.pl 11.04.11, 18:25
            Gość portalu: DESZCZ napisał(a):

> Osamotniona w wysiłkach Partia... znaczy GW w pierwszym szeregu w walce z band
            > ytyzmem ;-)
            > Leming, to się da leczyć.. naprawdę;)

Ciebie to już sie nie da, pisofilia jest nieuleczalna.
            • Gość: DESZCZ Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 18:43
              Ułożyłeś sobie świat na 2 części- GW kontra PIS? Łatwiej Ci z tym żyć?
              Napiszę tak abyś zrozumiał. Może być to dla Ciebie szokiem ale świat nie jet czarno- biały.
              • Gość: ja. Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.escom.net.pl 11.04.11, 19:16
                Heh, kibole plują, a Ty myślisz, że to DESZCZ, pisarzu?
                Akurat w kwestii zwalczania kibolstwa Wyborcza robi dużo dobrego. I nikt myślący nie może tego negować (wszyscy negujący są :-) niemyślący, lub myślący i-n-a-c-z-e-j).

Natomiast:
                >> Wiemy jednak, że Legia to solidny partner i jej władzom zależy na przeciwdziałaniu
                >> huligaństwu kibiców - mówi Katarzyna Borucka z Coca-Cola Poland Services
                to mnie zaciekawiło. Skąd wiedziałeś, że Pani Borucka mówi nieortograficznie?
                • Gość: DESZCZ Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 19:47
                  Jakiego kibolstwa? Dzwonienie do Domów Dziecka by dowalić dzieciakom i instytucjom których działalność wspierają kibice Legii i straszenie sponsorów,(co wkurzyło nawet ITI) to dla ciebie walka z Kibolstwem? Dla mnie to zwykle sk...syństwo. Nic im te dzieciaki nie zrobiły. Tak masz rację, ja myślę. Więc nie muszę powtarzać tego co w gó...e znajdę.

Co do "natomiast" to chyba Ci się posty pomyliły...;)
        • Gość: MeeC tja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 18:19
          Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale żyj sobie dalej...
          Prezydenta + reszte też nam rosjanie zabili.

Powiedz mi lepiej jak trzeba nisko upaść, żeby dzwonić po sponsorach i domach dziecka z którymi współpracuje Legia i namawiać do zerwania współpracy?

Co GW, zrobiła dla domów dziecka? Legia ma mniejsze możliwości, a jednak ci "kibole" zncznie bardziej się nimi interesują niż ten tabloid.
          • Gość: ja. Re: tja... IP: *.escom.net.pl 11.04.11, 19:20
            Gość portalu: MeeC napisał(a):
            > Co GW, zrobiła dla domów dziecka? Legia ma mniejsze możliwości, a jednak ci "ki
            > bole" zncznie bardziej się nimi interesują niż ten tabloid.

Nic mnie nie obchodzi, co sądzisz o gazecie, ale chyba Ci się popie...ły proporcje. Czytasz gazetę? Nie widziałeś tekstów o sprawach społecznych, akcji dla domów dziecka, wspierania zmian i tak dalej, itd. Nie ośmieszaj się dzieciaku. Patrz kawałek dalej niż własny (nos).
            • Gość: MeeC Re: tja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 21:00
              No ciekawe... widziałeś jakąś akcje ZORGANIZOWANĄ przez gazete? Nie mówię opisaną, że ktoś coś zbiera, czy organiuje dla dzieciaków... poza specjalnymi okazjami typu dzień dziecka jakoś nie specjalnie widzę, aby coś robili.

Legia jako kibicie nie jest zobowiązana do takich akcji, a mimo to bardzo częśto są zbierane pieniądze, sprzedawane cegiełki, organizowane wycieczki. Skoro tak gazecie zależy na wysokiej kluturze może niech zacznie "sama sobie wychowywać czytelników".

Widziałeś kiedyś artykuł o Legii w tym kontekście? Nie klubie... ale o tych strasznych kibolach? Czemu? Bo na Czerskiej takiego wizerunku nie może być.
        • Gość: key west Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 19:42
          Ale jaki bandytyzm. Czy uderzenie Smolarka nie bylo bandytyzmem a dlaczego o tym nie przeczytasz. Odpowiem Ci bo tak jest im wygodniej i dlatego opierajac sie na czytaniu tych bzdur o kibolach ziejesz do nich nienawiescia. Gazeta lasuje Ci mozg zebys myslal tak jak oni chca. Bez odpowiedzi
          • kocis1 Jakie uderzenie Smolarka ? 11.04.11, 19:46
            ?
            • Gość: gość Re: Jakie uderzenie Smolarka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 20:01
              No właśnie, o tym że piłkarze się biją, to nie piszą, a o "kibolach" Legii jest zajęte całe miejsce, tak? Polonia - Lech.
              • Gość: 2012 Re: Jakie uderzenie Smolarka ? IP: *.ists.pl 11.04.11, 23:39
                Przecież piszą o tym, nawet taki filmik do znudzenia dają.
    • Gość: pj Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.vanco.co.uk 11.04.11, 16:23
      Niestety poziom coraz niższy. A działania w stylu zmasowanego ataku wielu działów redakcyjnych (sport, stołeczny, teraz biznes) na jeden temat pokazują brak obiektywizmu. Pisząc o 'mordobiciu na Euro2012' pokazuje Pan brak znajomości organizacji oraz dystrybucji biletów na tego typu imprezach. Jest to niestety kolejny dowód na 'artykuł na zamówienie'.
      Może lepiej nich Pan napisze jak 'twórczość' GW przekłada się na jej wizerunek marketingowy - jak kilkanaście tysięcy osób pokazało jej w sobotę "żółte kartki", kilkadziesiąt tysięcy zobaczyło w Canal+ i w internecie jej "aktualne" logo...
    • Gość: j. Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.netia.pl 11.04.11, 17:09
      To wszystko prawda, ale troche artykul o niczym. Opisuje fakty, ale nic nie wnosi do sprawy.
    • Gość: Aldon Adamiak Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.home.aster.pl 11.04.11, 17:11
      Haha co, zabolała oprawa na meczu z Lubinem manipulatorów z Wyborczej? Pewnie, że zabolała, za niebawem wszyscy kibice, Widzewiak obok Legionisty, Wiślak obok Cracovii staną obok siebie we wspólnym froncie przeciwko wam manipulatorzy. Akcja z Lechem wam nie wyszła, z Legią też wam nie wypali, bando kłamców. Chcielibyście z piłki nożnej zrobić teatr dla Januszów od Małysza.....no to wam się to nie uda.
      • tomas7771 aj waj 11.04.11, 17:15
        kolejna miernota z Czerskiej szczeka... Vadimku do nogi :))))
      • Gość: azja Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.04.11, 17:21
        Artykuł o niczym... Błąd ortograficzny w GW....hahahah..
        Kiedyś byliście inni, teraz GW zasmuca bardzo, bardzo głęboko....
        Jak krytykowaliście dziennikarstwo Rymanowskiego to chociaż coś było na rzeczy i być może to był trafny cios..... ale to co GW teraz robi, żeby dowalić konkurencji jest w stylu PISu....
      • Gość: kajko Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.legnica.vectranet.pl 11.04.11, 17:52
        W czasie tej oprawy chołota z Legii śpiewa "Mistrzem Polski jest legia..." i wlasnie chodzi o to że TO "gó... prawda" tak jak widzimy z oprawy. Sobie przesledzcie to.
        Kibole ległej wiedzą jak podsumować obecną sytuaję drużyny - wysmiewają się z własnych barw.
        • Gość: Btz Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 18:09
          A na krowy z pastwiska nie pora?
        • Gość: Wie(L)ki Pan Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 18:25
          O teraz ktoś z kręgów poznańskich słowików zabierze swój wysoki głosik...
          O litarze i innych kibolskich tatarach już zapomnieliście?
          Idź zabaw się z Arboledą bo już nie ma gdzie palców wtykać.
      • Gość: 2012 Pfff.. zabolało to chyba Ciebie coś IP: *.ists.pl 11.04.11, 23:44
        "niebawem wszyscy kibice, Widzewiak obok Legionisty, Wiślak obok Cracovii staną obok siebie we wspólnym froncie przeciwko wam manipulatorzy"

Ło, ale czad, nie może być! Znikną wszystkie kosy i będzie niezła sztama. O ja, ostatni raz pamiętam jak w tunelu pomiędzy Basztową a Lubiczem kibol Legii krzyczał Karol! a z Craxy mu odpowiadali - Wojtyłaaa! etc. etc. Potem jeszcze szli za ręce ziomy z Wisły i Craxy, jeśli idea antyGW będzie podobnie silna to chyba kolejny raz pęknę ze śmiechu. Już powoli spadam z kanapy prawie.
    • ulanzalasem Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... 11.04.11, 17:14
      Gość portalu: Reklamodawca napisał(a):
      Ps. Dziękuje za pomoc w podjęcie decyzji nad którą się zastanawiałem od dłuższe
      > go czasu - moja firma zaoszczędzi na reklamach w GW, a ja zaoszczędze na wydakach na gazetę.

Myślisz, że się przestraszą i będą błagać o twoje reklamy?! xD
      • Gość: Btz Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 18:11
        Zobacz wyniki sprzedaży GW i sam sobie odpowiedz ;)
        • Gość: 2012 GW sales plummet as fans unite in boycott. IP: *.ists.pl 11.04.11, 23:48
          Oczywiście. Na całym świecie już to wiedzą.
    • Gość: kibol O jeden artykul za daleko IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 17:15
      jak w temacie
    • Gość: le Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.era.pl 11.04.11, 17:15
      Slaby artykul. Zreszta ciekawe przez kogo sponsorowany. Co Agorze nie podoba się to ze ITI sponsoruje Legie.

Pan Makarenko podobnie jak Blumstein cos nie lubia Legii.

Ciekawe ze Gazeta nic nie pisze i nie zamieszcza zdjęć z zoltej kartki z oprawy jaka dostala.
    • Gość: Lajkonik LOL panie autorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 17:17
      Milka, nie ze szwajcarskiego mleka jest robiona już od dawna. A takie wyobrażenie ma nieść przekaz reklamy. Żadnych Tatr tam nie widać.
      Dobrze ktoś napisał. Piłka nożna dla kibiców. Nowoczesne kibicowanie dla sposorów ma się nijak do prawdziwego kibicostwa. To nie są bijatyki, ale zaangażowanie.
    • Gość: Kuba Dzień bez obrażania legionistów dniem straconym IP: *.home.aster.pl 11.04.11, 17:19
      Dzień bez obrażania legionistów dniem straconym dla Gazety GRATULUJE...
      • wekonikak Re: Dzień bez obrażania legionistów dniem stracon 11.04.11, 18:01
        nie zgadzam się z przedmówcą.Jestem Kibicką Polonii Warszawa i odbieram gazetę jako pro-Legijną.
        Zgadzam sie z autorem ze zachowanie kibiców Legii jest sprzeczne ze sportowym duchem kibicowania drużynie na dobre i na złe.
        Gdybym była sponsorem nie chciałabym ,zeby moją firmę kojarzono z chuligaństwem i brakiem lojalności dla UKOCHANEJ drużyny.

SEMPER FIDELIS
        POLONIA WARSZAWA
        • Gość: Kajko Re: Dzień bez obrażania legionistów dniem stracon IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 18:13
          Dlatego do końca życia będziesz pracowała na kasie w Grodzsku.
          • wekonikak Re: Dzień bez obrażania legionistów dniem stracon 11.04.11, 18:20
            mieszkam i pracuję w Warszawie i jestem wykształciuchem
            • Gość: Wiara Lecha widac ;D IP: *.netpoint.pl 11.04.11, 18:40
              :D
            • Gość: k Re: Dzień bez obrażania legionistów dniem stracon IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 18:55
              Tak masz rację, jesteś wykształciuchem czyli (za Wiki) "produktem przyspieszonego i koniunkturalnego awansu społecznego".
        • Gość: Wie(L)ki Pan Re: Dzień bez obrażania legionistów dniem stracon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 18:30
          Przecież polonia jest tylko w Chicago!

A ja jestem przeciwny, biciu się piłkarzy w tv... jakbym był ( dobrze, że Bóg mi nie dał) kibicem, tego żałosnego tworu Wojciechowskiego - dyskopolo już dawno wskoczyłbym do Wisły.
          Nigdy jakością nie byliście i być nie będziecie.
          • wekonikak Re: Dzień bez obrażania legionistów dniem stracon 11.04.11, 19:43
            Dzięki za radę;>
            jak sie oczyści to nie omieszkam jej przepłynąć;)
            Nigdy nie będę Kibicką Legii ,bo bałabym się, że oberwę od Ziomali (gdybym nie była na bieżąco z zakazami kibolskimi )
            moje motto to :szacunek dla wszystkich. U kibiców Legii tego nie widzę.
        • Gość: easycome_easygo ty polonijna cichodajko IP: *.home.aster.pl 11.04.11, 19:35
          na co poszła kasa zebrana na wyjazd twoich koleżanek do Lubina ?
          na pewno nie na kibicowanie zgodne ze sportowym duchem tylko wyciąganie polonijnej dilerki i mistrzów tasaka oraz maczety z dołka (chuligani to za delikatne słowo na nich).
          na mieście wszyscy o tym wiedzą tylko wyborcze gowno nie wie.
          za to wie jakie ultimatum dostał Skorża od kibiców i już zdążyło o tym napisać
          • wekonikak Re: ty polonijna cichodajko 11.04.11, 19:49
            Gość portalu: easycome_easygo napisał(a):

chyba tobie łatwo wychodzi cichodajstwo sądząc po niku. Szowinista i cham.
            wiadomo komu kibicujesz ... ( l).
            literki sobie wsać
    • Gość: emd A nagonka trwa.. IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.11, 17:22
      sia lala lala laa!
    • Gość: Drwal A więc o czym to świadczy pismaku z Bożej łaski?! IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 17:26
      Świadczy to o tym, iż to tak nieobiektywne media jak Wasze, robią z igły widły. Jesteście na tyle tępi, że nigdy tego nie zrozumiecie i dalej będziecie "jechać" z Legią.Żenada!
    • Gość: corleone Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 17:27
      Czemu nie napiszesz o Smolarku i sponsorach reprezentacji ? Brzydzę się tobą i twoją "pracą" Przespałeś zajęcia o modelu brytyjskim ? Bezstronność, obiektywizm, gdzie się podziały te wartości ? Jesteś zwykłym pachołkiem i pionkiem, za pieniążki i ciepłą posadkę wspólnym głosem z linią partii.

Dziennikarze GW wydzwaniają do warszawskich domów dziecka którymi opiekują się kibole Legii (wycieczki do stadniny, ogniska, pomoc finansowa, organizowanie wyjść na mecze Legii itp) dzwonią i podkładają kibolom świnie, że to bydło, żeby unikać.

Rozumiecie to ludzie ?? Chcą zabrać radość dzieciakom na potrzeby swojej wojenki.

Akcja kiboli Legi: forum.legionisci.com/showthread.php?t=12510

Straszne. Bleeeeee
      • Gość: le Ming Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: 178.73.49.* 11.04.11, 17:33
        > Czemu nie napiszesz o Smolarku

Ja tam ciagle mam nadzieje, ze gnoja zdyskwalifikuja.
    • Gość: legionista Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 17:29
      Jak tam gazetko, jeszcze was oprawa nie przestała boleć ?
    • gosc82 Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso 11.04.11, 17:36
      Nigdy tego nie zrozumiecie, kibice na stadion nie przychodzą tylko dla piłki nożnej, ale również dla atmosfery. Jeśli zamienicie widowisko piłkarskie na teatr to te nasze piękne stadiony będą świeciły pustkami bo piłkarsko nigdy nie dogonimy Europy, a kibic którego chcecie widzieć na stadionie nie będzie chciał oglądać tego gów**** zapakowanego w złoty papierek przez C+.

Może kiedyś do was dotrze, że np. na Żyletę przychodzą ludzie różni od menadżerów, policjantów, mechaników, kucharzy, lekarzy, prawników itd. a zachowania takie jak na meczu z Ruchem to margines tego co się naprawdę dzieje na stadionie.
    • Gość: ja_z_uk Makarenkto ty huliganie, IP: *.range81-154.btcentralplus.com 11.04.11, 17:42
      naucz sie pisać te artykuły na zamówienie bo wierszówki nie zgarniesz (za błędy ortograficzne rodem z pierwszych klas podstawówki).

GAZETO - szacunek już się do Was skończył, jesteście miernotami, parafrazując byłego premiera - jesteście zerem dziennikarzole.
    • Gość: MeeC Ilu idiotów potrzeba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 17:48
      ...w gazecie, żeby normalni ludzie przestali czytać tego szmatławca.

Robicie z siebie kolejnego J.Kaczyńskiego..., który w obłędzie miota się pomiędzy różnymi tematami, aby tylko biadolić jak to na Legii jest źle, jak to przeklinają i w ogóle, chwila moment a przez kibiców Legii bociany nie przylecą do Polski i nastąpi kolejny wielki kryzys gospodarczy.

Ile wam płacą, za takie wypociny? Arbolera i Smolarek to już nie jest temat tak ciekawy jak Legia i jej kibole?

Skoro jestem kibolem to trudno... widać byłem od urodzenia i nim pozostanę. Natmiast ta poczytna szmatka to jeden pinokio i reszta malutkich pajacyków, którzy zagrają tak jak się ich
      pan chce.

Tylko czekać na newsa w serwisie o modzie, jak to kibice Legii słabo dobierają barwy i psują swoimi kibolskimi szalami wizerunek Warszawy w świecie mody.
      Goowno wybiórcze:)

ps. do domów dziecka z którymi Legia współpracuje też dzwoniliście, żeby więcej nie dawali sobie pomagać, prawda?

Już niedługo ta wasza wojenka obróci się przeciw wam:) Papier przyjmie wszystko, ale ludzie czytając wasze kolejne
    • Gość: mgr. kibol A jak specjalistom od marketingu z Agory IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 17:48
      podobało się nowe logo ich gazety zaprezentowane w sobotę na Ł3 i tysiące żółtych kartek (były rozdawane tylko chętnym którzy chcieli zaprotestować przeciw nagonce) ? ;) Jakieś wnioski ?
    • pang80 Gdyby to napisał dziennikarz... 11.04.11, 17:48
      gdyby był pan dziennikarzem a nie pismakiem wynajętym dla oszczędności to pytanie to zadałby pan najpierw tym sponsorom (wielki problem podnieść telefon lub napisac mail) i odpowiedź lub jej brak znalazłaby się w artykule. a tak tworzysz pan jakieś eseje czy rozprawki filozoficzne "ilu jeszcze musi..."
      aaj
    • Gość: thepesz GW IP: *.jjs-isp.pl 11.04.11, 17:51
      Gazeta.Pl=Gówno.Prawda
    • Gość: M już zmęczony IP: 83.238.201.* 11.04.11, 17:55
      ile można pisać o tym tworzymy drugi smoleńsk. Z słusznej sprawy stworzono coś na wzór mody i życie..odcinek 2568...i chyba już nikt nie wie o co biega. Pisanie w kólko o tym samym jest męczące. Temat chuligaństwa istnieje w polsce od conajmniej 20 lat. Zapewnień o tym co się zmieni itd było tysiące artykułów jeszcze więcej .Nie da się już tego czytać
    • Gość: Jastrzab Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 17:59
      Napiszcie lepiej o oprawie meczowej i żółtej kartce którą Wam pokazaliśmy. Prawda w oczy kole?
    • Gość: kajko Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: *.legnica.vectranet.pl 11.04.11, 18:00
      A kto normalny w ogóle kibicuje legii? W Warszawie są inne kluby jak Polonia, tam chodzą normalni kibice. Legia przyciąga najgorsze społeczne "doliny", bandytów którzy pod maską kibicowania chcieli by porozrabiać - a to na wyjazdach coś się dzieje a to w miescie zdemolujemy starówke - w koncu w grupie raźniej. I taką łapanką i zlepkiem patologi jest cała "wielka legia". A wielka to w tym przypadku jest tych ludzi ułomnosc umysłowa.
      • gosc82 Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso 11.04.11, 18:08
        Hahahahaha a skąd Ty wiesz co się dzieje w Warszawie jak Ty w Legnicy siedzisz!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: sij lalal Re: Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 18:37
        Tak.... ty prawdziwy polonista w legnicy wiesz to najlepiej:)

Kury już nie mówią, że czas spać?
    • Gość: kibol Ilu piłkarzy musi dostać w twarz, żeby sponsorz... IP: 94.124.21.* 11.04.11, 18:08
      legionisci.com/photos11w/11zaglebie2_f7.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka