Dodaj do ulubionych

Dużo, więcej,.... plus size

IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 18:43
Po lekturze tym bardziej się cieszę, że są firmy odzieżowe, które nie traktują nas jak niechciany i tylko politycznie akceptowany rozmiar. Co więcej - znalazłam polską firmę Andalea, która szyje bieliznę i inne ubrania właśnie dla xxl (mają co prawda rozmiar 38, ale reklamują się jako firma dla size plus).
Obserwuj wątek
    • szafasizeplus Re: Dużo, więcej,.... plus size 18.08.13, 00:20
      Jeżeli to jeszcze aktualne to ja zapraszam na ciekawego bloga, który jest tylko o ciuchach 42+. Cały przekrój, polskie i zagraniczne marki czyli moda na krągłości - wszystko w jednym miejscu. Często aktualizowany, świeże kolekcje. Okazuje się, że tych marek jest mimo wszystko więcej niż można się spodziewać. szafasizeplus.blogspot.com/
    • studiothe1 Re: Dużo, więcej,.... plus size 22.05.16, 20:52
      Jeśli post nadal jest aktualny to mam super pomysł na polubienie samych siebie przez Panie w większych rozmiarach!!
      Do realizacji jednego z projektów potrzebujemy modelki/fotomodelki do realizacji sesji zdjęciowej na potrzeby portalu/sklepu internetowego z odzieżą. Przyjmujemy zgłoszenia Pań w rozmiarzach: 46, 48, 50, 52 i 54 z dokładnymi wymiarami. Przewidywany czas realizacji to 2-5 dni zdjęciowe w Warszawie. Termin realizacji czerwiec 2016. Bardzo proszę o podesłanie portfolio jeśli takie Panie posiadają lub innych przykładowych zdjęć oraz oczekiwanej stawki za dzień zdjęciowy.
      Studio THE ONE!

studiothe1@yahoo.com
      studio.the1.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka