Gość: qwark
IP: *.159.21.39.static.crowley.pl
05.07.11, 08:43
Ostrzegam wszystkich którzy się skuszą na ofertę internetu w Play. Po 2 letnim doświadczeniu z mobilnym internetem Play jestem teraz szczęśliwy że zakończyłem współpracę. Brak zasięgu w dużych miastach (niejednokrotnie w centrum miasta), zaniki sygnału po np. 5 dniach użytkowania (np. 6 dni internet śmigał, a 6 dnia nawet nie chciał się zalogować do sieci by po 5 dniach wrócić do wcześniejszego sprawnego działania- oczywiście w jednym miejscu, bez zmiany lokalizacji). BOK P4 to istna porażka. Na zgłoszenie telefoniczne o braku działania każą przesłać e-mailem dokładne dane gdzie, kiedy o której godzinie nie działa (Jak miałem to zrobić jak nie miałem internetu? tego nie byli w stanie wyjaśnić). W salonie sprzedaży 3 razy wymieniają kartę SIM (zresztą wiem że to standard, bo moi znajomi też mieli wymieniane), a potem każą oddać modem celem wysłania do serwisu (Na pokaz że modem działa idealnie na innych sieciach nie wiedzieli co powiedzieć i kazali czekać na telefon z centrali- który nigdy nie był zrealizowany). Przestrzegam !!!