heyees 10.09.11, 13:43 Witam,<br /> chcę się wreszcie uwolnić od PEKAO SA i szukam dobrego banku zwolnionego z opłat za przelewy i korzystanie z konta oraz karty. Czy myślicie, że warto założyć konto w Alior banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piston46 Re: Alior bank IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 17:12 Myślę, że jak zmieniamy bank, to najlepiej na taki, który daje Nam najlepsze warunki, a Alior bank takich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wayne00 Re: Alior bank 10.09.11, 18:56 Jak widać tragedii nie ma o ile chodzi Ci o konto osobiste, nie oszczędnościowe: www.aliorbank.pl/pl/klienci_indywidualni/konta_osobiste/konto_z_lokata_nocna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trev Re: Alior bank IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 17:22 Od PKO SA to wszędzie będziesz miał lepiej. Toż to złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan3k Re: Alior bank IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 23:14 Ofertę mają bez rewelacji ale słyszałem, że z infolinią kuleją i wyższa kultura to tylko hasło reklamowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tokaar Re: Alior bank 10.10.11, 17:09 Może nie będę otwierał nowego wątku tylko spytam od razu tutaj. Możecie mi wytłumaczyć na czym polega lokata nocna w Alior banku? Czy ktoś z niej korzystał? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ilosh Re: Alior bank 11.10.11, 15:53 W skrócie: wmawiają Ci, że pieniądze przez noc rosną:) Odpowiedz Link Zgłoś
vitreg Re: Alior bank 12.10.11, 15:20 Mam konto w Alior banku i za nic nie płacę. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś