ale.kow94 Re: Programy do firmy 18.09.17, 13:45 Osobiście polecam serdecznie dynamics 365 enterprise, który niedawno został wdrożony w mojej firmie. Aktualnie korzystamy z opieki powdrożeniowej, system jest stale dostosowywany, ale pełni już skutecznie swoje funkcje Okazało się to doskonałym krokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
leechu84 System ERP dla firm 01.03.19, 20:19 wielu przedmówców już zwracało na to uwagę... na pewno warto poświecić trochę czasu i przejrzeć dostępne oferty systemów erp dla firm. Na rynku są dostępne zarówno systemy dla małych firm jaki średnich oraz dużych. Różnią się one funkcjonalnie. Niektóre obsługują większość procesów biznesowych. Inne tylko część. Oczywiście diabeł tkwi w szczegółach oraz cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_ek_754 Re: Programy do firmy 28.03.19, 19:43 Przeglądając ofertę programów dostępnych na rynku można poczuć się zagubionym, wybór jest naprawdę duży. Oczywiście wszystko zależy czego potrzebujemy. Poszczególne programy różnią między sobą funkcjami i jak wspomniano powyżej również ceną. Zanim podejmie się decyzje warto przetestować dostępne wersje testowe lub darmowe wersje programu to pozwoli sprawdzić czy nam odpowiada. Wiele firm oferuje rówież dopasowanie programu do naszych potrzeb to naprawdę dobre rozwiązanie jeśli mamy niestandardowe oczekiwania. Ja korzystam z Weaver WMS weaversoft.pl/program-magazynowy/ świetny program, dla mnie w sam raz, a wsparcie techniczne jest nieocenione. Warto przetestować. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_prezes Re: Programy do firmy 20.11.19, 10:45 Megatech - program do faktur Mała Księgowość Rzeczpospolitej - do księgowości Odpowiedz Link Zgłoś