tokaar 05.10.11, 15:02 Ostatnio Lukas bank przekształcił się w Credit Agricole Bank Polska. Czy wiecie co to oznacza dla klientów Lukas banku? To początek zmian na lepsze? Posiadam konto w Lukas banku i nie wiem na co mam się przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kailan Re: Lukas bank 07.10.11, 15:49 Moim zdaniem bank powinien poinformować klientów o zmianach. Najlepiej jakbyś odwiedził ich stronę internetową: www.lukasbank.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Lukas bank IP: 91.193.41.* 11.10.11, 22:48 A ja Cię namawiam i zapraszam do odwiedzenia placówki, zapytaj doradcę lub poproś o wyjaśnienie Dyrektora Placówki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tokaar Re: Lukas bank 12.10.11, 10:25 No i to będzie pewnie najlepszym rozwiązaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
wiz1r Re: Lukas bank 14.10.11, 15:12 Mam najzwyklejsze konto w lukas banku, co prawda bez dostępu do internetu ale nie płacę nic. Dla mnie nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ca Re: Lukas bank IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 13:21 Tak, teraz Lukas Bank to Credit Agricole. Jednak, czy coś się zmieniło w ofercie?... jakoś nie widzę:-S Odpowiedz Link Zgłoś
sidan9 Re: Lukas bank 21.10.11, 12:17 Wydaje mi się, że niedługo bank będzie chciał pozyskać nowych klientów. Reklamy już są na "rotacji" więc pewnie pojawi się jakaś ciekawa oferta. Odpowiedz Link Zgłoś