Dodaj do ulubionych

VASCO GROUP

IP: *.icpnet.pl 18.01.12, 22:38
Witam, czy ktoś może wie coś na temat spółki Vasco Group?? Z tego co widziałem na ich oficjalnej stronie, organizują szkolenia z zakresu wiedzy o finansach, czy ktoś ma może jakieś doświadczenia związane z współpracą z tą firmą??
Obserwuj wątek
    • das_bot Szkoda czasu 19.01.12, 18:58
      Malutka stronka. Brak telefonu stacjonarnego. Brak referencji. Stockowe fotki z uśmiechniętymi modelami. W cytatach Napoleon Hill i Kiyosaki. Istnieją od lipca ubiegłego roku - patrz KRS. Założyciele w okolicach 30-stki. Wyglądają na jedną z licznych firm-krzaków, które powstają, żeby zorganizować parę mało odkrywczych szkoleń i zniknąć. Szkoda czasu.
    • Gość: uczestniczka Re: VASCO GROUP IP: *.tktelekom.pl 20.01.12, 20:28
      Moim zdaniem sympozjum warte polecenia - informacje przekazane w przystępny sposób, dotyczące różnej tematyki z zakresu finansów; na poziomie i z klasą.
      • Gość: nierealny Re: VASCO GROUP IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.01.12, 20:21
        I czego tam uczą?
        • Gość: patryk Re: VASCO GROUP IP: *.cable.net-inotel.pl 31.01.12, 21:26
          W zasadzie to wiele tematów. Bardzo rozległa wiedza. Dla mnie akurat najbardziej liczyły się bloki z kredytów, bo dowiedziałem się jak obniżyć sobie ratę kredytu no i wykasowałem od razu niepotrzebne mi ubezpieczenie po powrocie ze szkolenia, bo dowiedziałem się, że to konkretne jest mi niepotrzebne. Ciężko to streścić wszystko co tam się dzieje, ale oni robią takie spotkania na których mówią czym się zajmują. Pójdź to zobaczysz czy to jest atrakcja dla ciebie
          • Gość: marcin Re: VASCO GROUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 23:26
            wiecie moze z jakimi firmami wspolpracuja?
    • Gość: Gość Re: VASCO GROUP IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 24.01.13, 14:44
      Witam.
      Byłam na sympozjum organizowanym przez tą firmę i jestem w szoku jaką wiedzę nam przekazali. Nigdzie nikt mi tak nie wytłumaczył działów związanych z kredytami, ubezpieczeniami czy inwestycjami. Do tej pory mieliśmy styczność z doradcami którzy wciskali nam konkretny produkt bez różnicy czy jest nam on potrzebny czy nie. Vasco Group dopasowuje produkty do ciebie i twojego budżetu. Naprawdę warto pojechać dla samego siebie...
      • Gość: QWERTYLIUSZ Re: VASCO GROUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.13, 18:59
        PRAWIE Z KRZESŁA SPADŁEM ZE ŚMIECHU...... KTO TO PISAŁ? GŁOWACKI CZY JELIŃSKI..... ??????? KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ
    • Gość: gosc nie warto !!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.13, 22:37
      Szkolenie kosztuje ponad 400 zl, a oni wkrecaja ludziom, ze mozna po tym ladnie zarobic, ale nie mowia o warunku umowy, szukaja ludzi zeby na nich zarobic, szkoda pieniedzy !!!!!!
      • Gość: piter Re: nie warto !!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 18:21
        co Ty wiesz. Każda forma edukacji jest dobra. Za to ta w banku którą wcisną Ci do kredytu bez nauczenia po co to jest i jak funkcjonuje jest lepsza? Produkt ten sam co w kilku bankach. Koszt szkolenia faktycznie jest. To twój wybór czy wiesz wszystko o finansach, czy się tego uczyłeś, czy jesteś pajacem przemądrzałym czy człowiekiem który chce coś poznac zanim do użyje. 3 filary kupiłeś bez mydła stary i nie pier. że nie miałeś wpływu :)
      • Gość: Wioletta N Re: nie warto !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 08:22
        :choinka: urwałeś się z choinki?
        OPŁACASZ TYLKO ZA POBYT W HOTELU, W CENIE 400 ZŁ MASZ
        WYŻYWIENIE,SPANIE I CAŁE SPA
        widać,że nie nocowałeś nigdy w hotelu skoro nie wiesz ile co kosztuje. Co do zarobków jestem zadowolona tak bardzo,że kupiłam sobie dom,stać mnie na spłatę kredytu, z którego zresztą prowizję dostałam JA (zamiast Pani w okienku z Banku)
        A warunek współpracy jest najlepszą sprawą na świecie!
        Zakładam,że pracujesz na Etacie zarabiasz no powiedzmy w najlepszym wypadku 1500 zł po pracy siadasz z browarem i rozgłaszasz światu jaka Polska jest zła. Weź życie w swoje ręce albo chociaż przestań mówić źle o rzeczach, ludziach czy przedmiotach o których nie masz najmniejszego pojęcia.
      • Gość: Wioletta N Warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 08:25
        urwałeś się z choinki?
        OPŁACASZ TYLKO ZA POBYT W HOTELU, W CENIE 400 ZŁ MASZ
        WYŻYWIENIE,SPANIE I CAŁE SPA
        widać,że nie nocowałeś nigdy w hotelu skoro nie wiesz ile co kosztuje. Co do zarobków jestem zadowolona tak bardzo,że kupiłam sobie dom,stać mnie na spłatę kredytu, z którego zresztą prowizję dostałam JA (zamiast Pani w okienku z Banku)
        A warunek współpracy jest najlepszą sprawą na świecie!
        Zakładam,że pracujesz na Etacie zarabiasz no powiedzmy w najlepszym wypadku 1500 zł po pracy siadasz z browarem i rozgłaszasz światu jaka Polska jest zła. Weź życie w swoje ręce albo chociaż przestań mówić źle o rzeczach, ludziach czy przedmiotach o których nie masz najmniejszego pojęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka