Dodaj do ulubionych

AERO 2 - proszę o opinie

23.07.12, 09:48
Hej, ktoś z was korzysta z Aero? Zastanawiam się, czy warto - w końcu modem to też inwestycja. Proszę o opinie na temat zasięgu, czy ew. trudności z tą firmą.
Obserwuj wątek
    • das_bot Ciężko jest 23.07.12, 12:12
      Tak jak ogólnie z komórkowym internetem. Jak działa, to super, jak nie, to można się najwyżej rozpłakać. Musisz mieć odpowiedni modem, taki, który zadziała. W necie znajdziesz listę, trzeba guglać. Poza tym trzeba sprawdzić, czy łapie dobrze zasięg w twojej okolicy, bo z tym różnie bywa. Ja mogę powiedzieć, że w Grodzisku Mazowieckim na Wiejskiej działa ;).
      Najlepiej byłoby w twoim przypadku zrobić próbę na cudzym sprzęcie.
      No i trzeba pamiętać, że to jest darmowy net, więc jest wolny. Taki lepszy modem ;)
    • lecoqq Re: AERO 2 - proszę o opinie 23.07.12, 18:01
      To ja bym się dowiedział, do kiedy to Aeor2 będzie bezpłatne? Do 2014 roku? Tak mi się obiło o uszy.
      • dean_james Re: AERO 2 - proszę o opinie 25.07.12, 10:10
        nie ma obawy, będzie bezpłatne. Aero 2 powstało po to, żeby być bezpłatne i na to dostało koncesję. Nie szybkie, nie wygodne, ale bezpłatne i na możliwie jak największym obszarze kraju.
    • withorwithoutyou Re: AERO 2 - proszę o opinie 23.08.12, 11:06
      A próbował ktoś u nich odzyskać kartę SIM? Pozyczyłem swoją komuś i się jakoś wzięła i zapodziała. Długo to zajmuje?
    • Gość: jan Re: AERO 2 - proszę o opinie IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 14:32
      Wielka lipa nabyłem kartę, niestety brak zasięgu,może warszawa to tak w okolicach Tych cisza tylko tyle że straciłem 20zł+7 przesyłka,ktoś niezle zarobi na tym za darmo.
      • Gość: piotr Re: AERO 2 - proszę o opinie IP: *.205.118.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.08.12, 06:43
        u mnie to samo brak zasięgu (Bliżyn Świętokrzyskie)
    • wannafight Re: AERO 2 - proszę o opinie 13.09.12, 11:54
      A teraz podobno karty Sim wymieniają - słyszeliście o tym? Może zasięg się poprawi...
    • Gość: grzes Re: AERO 2 - proszę o opinie IP: *.free.aero2.net.pl 04.02.13, 19:56
      Warto mieć cos za free a modem przeciez zawsze mozna sprzedac jak bedzie nie potrzebny już do 2016r darmowy internet :D
    • Gość: tomAero Re: AERO 2 - proszę o opinie IP: *.rwe.com 09.10.13, 16:11
      Pytanie było w 2012 ale moż emoja odpowiedź się przyda komuś innemu. Obsługa jest fatalna. W lutym 2013 wpłaciłem pieniądze 20 + 7 zł i do października nie otrzymałem maila z wnioskiem do wypełnienia. Pomimo kilku mail na adres BOK brak reakcji z ich strony. Ani karty SIM ani możliwości odzyskania kasy. Telefonu do BOK nie udostepniają a na ogólnej linii AERO2 nikt nie odbiera słuchawki. Można do nich dzwonić pnad 2h. Sprawdzone! Odradzam.
    • Gość: vhuo Re: AERO 2 - proszę o opinie IP: *.free.aero2.net.pl 09.10.13, 19:35
      Mają już tylu użytkowników i ograniczone zasoby ze w godzinach szczytu prędkość spada do kilku kB/s. Od 2014r trzeba będzie wpisywać co godzinę kod captcha. Podziękowałem i przeszedłem dl play, szkoda moich nerwów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka