Dodaj do ulubionych

Tanie linie easyJet wystartują w Polsce

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.04, 03:17
I bardzo dobrze. Ceny lot-u rzędu 200 - 300 EURO z Wawy do Paryża i z
powrotem to zwyczajne złodziejstwo i nie rekompensuje mi tego tzw. posiłek na
pokładzie bo tego badziewia nie ruszyłbym nawet, gdybym padał z głodu...

Obserwuj wątek
    • Gość: JjP No tak, a do Wrocławia nie latają... IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 14.07.04, 04:12
      ... bo to przecież taka mało atrakcyjna mieścina na samym końcu Polski :-(
      • Gość: Marek Re: No tak, a do Wrocławia nie latają... IP: 195.137.121.* 14.07.04, 04:55
        A czy Wrocław ma terminal przygotowany do odpraw międzynarodowych (służby WOP i
        celne)? Pytam z ciekawości, bo nie jestem z Wrocławia.

Pozdro,

Marek
        • Gość: danny Re: No tak, a do Wrocławia nie latają... IP: *.171-202-24.mc.videotron.ca 14.07.04, 05:11
          oczywiscie ze ma juz od lat ma polaczenia z Frankfurtem i Scandynawia oraz
          Wiedniem dla Pansjiej wiadomosci
          czolem:)
        • Gość: dxdxdx jakie słuzby WOP?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 08:39
          przecież Wojska Ochrony Pogranicza (WOP) nie istnieją już blisko 15 lat!
          O Straży Granicznej (SG) nie słyszano?..

Zapraszam do Wrocławia.
          tu na lotnisku jest wszystko co po3ba, by przyjąć takich zagranicznych turystów
          jak Ty.
          • Gość: mis Re: WROCLAW IP: *.Jaracza.K.PL 14.07.04, 10:43
            Problem w tym ze Wroclaw ma takie wladze miasta ze przegonia kazdego inwestora
            i kazde linie lotnicze. To ludzie bez wizji i prymitywni.
            • Gość: zygmund aA DO KIELC IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 08:59
              A DO KIELC TAK MOZE JAKAS TANIA LINIA
              • Gość: zzz Re: aA DO KIELC IP: 213.148.22.* 15.07.04, 13:25
                Do kielc to tylko furmanką
                • Gość: smakosz Re: aA DO KIELC IP: *.ims.tuwien.ac.at 15.07.04, 20:12
                  ktos tam mial cos do lotu o jedzenie????????? najlepsze jedzenie jest wlasnie w
                  locie!!!! porownaj to z bulka z BA....
          • Gość: Zagraniczniak Bylem ... IP: 195.28.224.* 14.07.04, 14:57
            Prowincja totalna!Jakis Kazachstan, czy cos podobnego ...
    • Gość: MFN76 (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 06:02
      www.easyjet.com/EN/news/20040713_01.html
    • Gość: piper Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: *.skanska.pl / 213.17.161.* 14.07.04, 08:01
      Wrocław to wioska. Poza tym Bar wam nie wystarcza?
      • Gość: jace Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: 213.241.29.* 14.07.04, 08:12
        Po co komu posiłek podczas 2 godzin lotu? Nie można się najeść w domu, albo na
        miejscu? Rozumiem, że podawaliby posiłki podczas nastogodzinnych przejazdów
        autokarem, ale w samolocie?
        • jacekm22 Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce 14.07.04, 08:17
          Ale dobrego piwka to sie mozna napic!! :-))
      • Gość: zed Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: *.KSZ.K.pl 14.07.04, 08:52
        akuratnio BAR to straszne łajno ale jak ty WROCEK kojażysz tylko z BAREM to
        współczucia dla Ciebie stały widzu POLSATU. POZDRAWIAM Z CUDOWNEGO WROCKA!!!
        • Gość: Warszawiak Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: 62.29.248.* 14.07.04, 09:12
          Racja, Wroclaw to piekne, naprawde europejskie miasto! Gdybym tylko mogl
          pracowac tam za te pieniadze, co w Wawie...:-)
          pozdrawiam wszystkich Wroclawian
      • Gość: Jacenty Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:33
        Wrocław to jak na PL, perełka. Warszawka, to największa wiocha wew tym kraju ;). I muszę przyznać już serio, że ile razy musiałem zabrać obcokrajowców do wawy, to zawsze mi było wstyd ! Białystok, miasto mało znane, mieszkańcy sami mówią, że mieszkają w największej wiosce w PL ale mają klimat ! Wawa ma tylko rozpiździaj urbanistyczny, kupe smrodu, chamstwo & cwaniactwo i niestety kasę podatnika.
      • Gość: Janusz Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:34
        Jakie to prymitywne!
        Pośród stolic europejskich to właśnie warszawa jest jednym z najbardziej
        PROWINCJONALNYCH MIAST.
        Jako stolica jest toksycznym miastem-nie spelnia funkcji stolecznych dla
        kraju...
        Odbudowana ze zniszczeń wojennych za pieniądze CAŁEJ POLSKI od nie się teraz
        odwraca...Pamietam hasła...CALY NARÓD ODBUDOWUJE SWOJĄ STOLICE i wiele
        podobnych.
        Nawet zeszyty szkole były oblożone podatkiem NFOZ-CIEKAWE CZY DZIŚ BY TAKI
        NYUMER PRZESZEDL?
        Warszawa jest coraz bardziej znienawidzonym miastem w kraju.
        Miastem zgarniającym inwestycje,miastem centralizującym wszystkie intratne
        przedsięwzięcia-w dodatku w IMIĘ NARODU POLSKIEGO...Jakie to wszystko
        warszawskie!!!!
        • Gość: aaa Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: 217.153.29.* 14.07.04, 14:52
          a takie na przykład górnictwo...
        • Gość: katowice A KATOWICE TO NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:36
          A KATOWICE TO NIEE.KRAKOW TO G... KATOWICE MAJA NOWOCZESNIEJSZY LEPSZY
          BEZPIECZNIJSZY I BARDZIEJ TANI PORT!!!!!!!!!MAM NADZIEJE ZE RYAN AIR BEDZIE
          MADZIEISZY
    • Gość: mniejwiecej easyjet dobra promocja dla krakowa?? IP: *.chello.pl 14.07.04, 09:15
      boze oni wywioza nam wszystkich studenciakow z kraju...zostaniemy z samymi
      chlopami i obibokami...zamknac polaczenia miedzynarodowe!!!
      • Gość: weronika a ja czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:25
        A ja czekam az w koncu ktorys z tych tanich przewoznikow bedzie latał z Krakowa
        do Berlina!! Chyba sie jednak nie doczekam ...
        • Gość: jks Re: a ja czekam IP: *.ucd.ie 15.07.04, 10:51
          Też easyJet, choć nieco później niż połączenia do Luton i Dortmundu. Można o
          tym przeczytać w artykule o easyJet w krakowskim dodatku (jest link na stronie
          z głównym artykułem), oraz (między wierszami) na stronie easyJeta w ogłoszeniu
          o rozbudowie bazy w Berlinie.
    • Gość: Ania Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: 193.131.67.* 14.07.04, 10:07
      NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: m oby nie ucierpieli na tym sami pasazerowie IP: 62.148.86.* 14.07.04, 10:21
      jak bedzie wojna miedzy pezwoznikami to oby nie ucierpieli na tym pasazerowie,
      rozumiem ze aby obnizyc koszty bedzie to robione tez kosztem bezpieczenstwa,
      oby nie doszlo do tego ze te samoloty beda sie same w powietrzy rozpadac
      • Gość: Welcome to Poland Re: oby nie ucierpieli na tym sami pasazerowie IP: *.spray.net.pl 14.07.04, 12:56
        Źle rozumujesz !!

Na Zachodzie (a szczególnie Wyspy Brytyjskie, Irlandia i Skandynawia) INACZEJ
        prowadzi się tak duże firmy, INACZEJ podchodzi się do Klienta. OD LAT !
        Nikt nie oszczędza na bezpieczeństwie Klienta bo tam firmy mają wizję i
        strategia na to nie pozwala. Zachodnie tanie linie stale kupują NOWE samoloty.
        W Polszcze odwrotnie. Tu debilny marketing & reklama, drenujące kieszenie ceny
        mają na celu wycyckanie Klienta. Wszyscy płacimy haracz LOTowi, AIR POLONIA za
        gówniane zarządzanie (ludzie z innej epoki !), za przekręty z paliwem,
        przetargami, za zbyt rozbudowaną administrację.

To LOT kupuje badziewiaste "nowe" Embraery z .. Ameryki Płd. (leciałem tym 3
        razy i 2 razy ten złom nie mógł wystartować !), to LOT wydziela "drogocenne"
        soczki i drinki i utrzymuje rzeszę brzydkich stewardess :)

• Gość: Przyszły pasażer Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 10:23
      I bardzo dobrze,po Air Polonia to nowy przewożnik,tańsze połaczenia.Może polski
      gigant-LOT spokornieje jak mu ubędzie pasażerów-i bardzo dobrze
      • Gość: Jacenty KONKURENCJA !!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:49
        Nie sądziłem, że kiedyś w PL tak będzie. Tylko się cieszyć. I jeszcze, zamiast jednego operatora GSM/CDMA/UMTS wpuścić na PL nie jednego a TRZECH operatorów [w Austrii jest ich sześciu], a za 2-3 lata dzwonilibyśmy przez komórki za 10 gr. wszędzi w kraju, w 1/60 taktowaniu. Konkurencja zawsze tworzy nową WIZJĘ dlka klientów, nie zależnie od tego w jakiej branży jest !!!
    • Gość: aaa niech zyja tanie linie =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:44
      najtansza super promocja w Locie, czy w British Airways do Londynu i z
      powrotem, to minimum 700-800zl a w Wizzair 415zl (ze szystkimi oplatami)... jak
      dojda nowe linie, to mam nadzieje, ze bedzie jeszcze taniej.
    • Gość: Welcome to Poland NARESZCIE !!! IP: *.spray.net.pl 14.07.04, 12:43
      Fu*k LOT, ich mile i alianse !!
      Fu*k AIR POLONIA !
      Fu*k SKY AIRLINES !

Fu*k gówniane zarządzanie, dyrektorzy po znajomości, złodziejskie przetargi,
      układy sejmowo-rządowe, badziewiaste jedzonko, wymalowane stewardessy,
      pompatyczna marka, debilny marketing, archaiczne podejście do Klienta.

P.S.
      Z Luton czy Heathrow do centrum jedzie sie tak samo szybko (długo) !
    • Gość: Podróżnik Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: *.culgd.lt / 193.24.24.* 15.07.04, 09:01
      W Bydgoszczy wybudowano jedno z ładniejszych lotnisk. Wcześniej nikt nie
      zatroszczył się o połączenia i teraz można tylko odlecieć i przylecieć z Wawy.
      Gdzie tu logika i sens. Może tani przewoźnicy zobaczą Bydgoszcz na mapie. Obok
      jest jeszcze Toruń, Inowrocłw i Grudziądz.
      • Gość: Pio Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: 195.6.24.* 15.07.04, 18:20
        wydaje mi sie, ze taka byla (chora?) strategia PPL i LOT-u zeby w Warszawie
        centralizowac wszystkie loty, na szczescie od tego sie odchodzi, ufff,
    • Gość: pieszko Dojazd z Luton IP: *.net24.prv / 82.160.17.* 15.07.04, 20:11
      Dojazd z Luton do centrum Londynu max. 45 minut a nie 1,5 h. Szybka kolejka
      Thameslink dowozi za 10 Ł.
    • Gość: bzdziagwa A ja czekam na pol. Amsterdam-Krakow!! ntxt IP: *.chem.vu.nl 16.07.04, 16:49
      • Gość: res A KIEDY RZESZOW? IP: 82.177.98.* 16.10.04, 19:06
        fakt jest to male miasto ale zadbane i sympatyczne, kiedy wiec cos ruszy i
        oprocz lotow do warszawy polecimy dalej?
    • Gość: Kasia Buchheim Re: Tanie linie easyJet wystartują w Polsce IP: *.netcologne.de 11.11.04, 22:33
      czy ktos oze mi odpowiedziec dlaczego do wraclawia niema zadnych tanich
      polaczen, chyba ze o nich nic nie wiem , wiec prosze o wskazowki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka