Gość: wow IP: *.chello.pl 03.08.04, 23:26 no przepraszam, a pamiętacie taką grę jak "rezerwowe psy" ta wszak roiło się od reklam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Tomaszewski Reklama? Dobry pomysł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 01:45 Podczas czytania artykułu wpadł mi pewien pomysł. Co by było gdyby reklamodawcy umieścili swoje reklamy i udostępnili takie gry za darmo? Nie mówię tutaj oczywiście o jakiś nowaściach ale o grach kilku letnich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gn0m Re: Reklama? Dobry pomysł. IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.04, 14:59 Niezley pomysl. Tyle ze w Polsce reklamodawcy sa bardziej konserwatywni niz kosciol. Nigdy nie sprobujac sami czegos nowego - zawsze czekaja na wzorce z zachodu. Ech, szkoda gadac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Reklama wchodzi do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 07:17 a czy Keen nie zbieral puszek pepsi? Odpowiedz Link Zgłoś
dziubkenstein Re: Reklama wchodzi do gry 04.08.04, 10:53 Ja proponuję w grze "doom-owatej" potworki z logo TP lub TVP - lepiej by się do nich strzelało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Reklama wchodzi do gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:41 > Ja proponuję w grze "doom-owatej" potworki z logo TP lub TVP - lepiej by się do > > nich strzelało :) Nie mowiac juz o twarzach politykow! :) Swoja droga z "Wyborczej" dopiero sie dowiaduje, co dzis robi Adrian Chmielarz. Jak sie ta jego firma nazywala? Metropolis? Heh, 10 lat temu zaczynal, albo i wiecej, w liceum bylem jeszcze.... coz, kiedys pilniej sledzilem pisma o grach komputerowych. Teraz sie nie chce czytac. Nawet nie ze czasu nie ma, czy ze wyroslem. Takie to wszystko sie komercyjne zrobilo... Poki sie bylo w awangardzie, bylo cool. Teraz wole z netu sie dowiedziec, co w growym przemysle piszczy. Jak widac - nie zawsze dowiem sie wszystkiego, co bym chcial.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gn0m Re: Reklama wchodzi do gry IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.04, 15:11 Ano, ale tam reklamy pelnili role przesmiewcza - nie bylo tam zadnej powaznej reklamy, jeno cygara Prezydent (pale ale sie nie zaciagam) czy Kayah (ssij Kochany ssij). A ogolnie to pomysl byl nawet niezly ale gra denna jak malo co :( Odpowiedz Link Zgłoś