Dodaj do ulubionych

Reklama wchodzi do gry

IP: *.chello.pl 03.08.04, 23:26
no przepraszam, a pamiętacie taką grę jak "rezerwowe psy" ta wszak roiło się
od reklam ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Tomaszewski Reklama? Dobry pomysł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 01:45
      Podczas czytania artykułu wpadł mi pewien pomysł.
      Co by było gdyby reklamodawcy umieścili swoje reklamy i udostępnili takie gry za darmo? Nie mówię tutaj oczywiście o jakiś nowaściach ale o grach kilku letnich...
      • Gość: gn0m Re: Reklama? Dobry pomysł. IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.04, 14:59
        Niezley pomysl. Tyle ze w Polsce reklamodawcy sa bardziej konserwatywni niz
        kosciol. Nigdy nie sprobujac sami czegos nowego - zawsze czekaja na wzorce z
        zachodu. Ech, szkoda gadac :(
    • Gość: :) Re: Reklama wchodzi do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 07:17
      a czy Keen nie zbieral puszek pepsi?
    • dziubkenstein Re: Reklama wchodzi do gry 04.08.04, 10:53
      Ja proponuję w grze "doom-owatej" potworki z logo TP lub TVP - lepiej by się do
      nich strzelało :)
      • Gość: blq Re: Reklama wchodzi do gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:41
        > Ja proponuję w grze "doom-owatej" potworki z logo TP lub TVP - lepiej by się do
        >
        > nich strzelało :)

Nie mowiac juz o twarzach politykow! :)

Swoja droga z "Wyborczej" dopiero sie dowiaduje, co dzis robi Adrian Chmielarz.
        Jak sie ta jego firma nazywala? Metropolis? Heh, 10 lat temu zaczynal, albo i
        wiecej, w liceum bylem jeszcze.... coz, kiedys pilniej sledzilem pisma o grach
        komputerowych. Teraz sie nie chce czytac. Nawet nie ze czasu nie ma, czy ze
        wyroslem. Takie to wszystko sie komercyjne zrobilo...

Poki sie bylo w awangardzie, bylo cool. Teraz wole z netu sie dowiedziec, co w
        growym przemysle piszczy. Jak widac - nie zawsze dowiem sie wszystkiego, co bym
        chcial....
    • Gość: gn0m Re: Reklama wchodzi do gry IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.04, 15:11
      Ano, ale tam reklamy pelnili role przesmiewcza - nie bylo tam zadnej powaznej
      reklamy, jeno cygara Prezydent (pale ale sie nie zaciagam) czy Kayah (ssij
      Kochany ssij). A ogolnie to pomysl byl nawet niezly ale gra denna jak malo co :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka