Gość: elka IP: 193.59.95.* 05.04.02, 14:37 Czy 60 letnia Jakubowska ma prawo pokazywać swoje fałdy tłuszczu podczas pokazu mody ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daf Re: Jakubowska-striptiz 05.04.02, 15:01 Gość portalu: elka napisał(a): > Czy 60 letnia Jakubowska ma prawo pokazywać swoje fałdy tłuszczu podczas pokazu > > mody ! ale z ciebie zlosliwa jednostka ..... do 60-ki to jej jeszcze troche brakuje. Mnie nie przeszkaadza. Moze pokazywac. Latem na plazach Baltyku to sie obnazaja takie kaszaloty jakich w Europie malo.... Widac golym okiem z czym (raczej z kim) idziemy do tej ukochanej Europy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka? Re: Jakubowska-striptiz 05.04.02, 16:07 Troy, serio pytasz?Nic nie wskazuje na to,że nie. Była zapowiadaczka "Wiadomości",czy jak to się tam wtedy nazywało,która zaslynęła m.in.z tego,że pożegnała się z telewizją zabierając torebkę i po prostu wychodząc skoro jej nie chcieli,a teraz wiceminister kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
troy-der-1 Re: Jakubowska-striptiz 05.04.02, 16:15 emerytka? napisał(a): > Troy, serio pytasz?Nic nie wskazuje na to,że nie. > Była zapowiadaczka "Wiadomości",czy jak to się tam wtedy nazywało,która > zaslynęła m.in.z tego,że pożegnała się z telewizją zabierając torebkę i po > prostu wychodząc skoro jej nie chcieli,a teraz wiceminister kultury. Achaaa,pytalem serio,bo nie mieszkam w PL, a zaciekawilo mnie,kto to jest ta pani. Dzieki za Info. Odpowiedz Link Zgłoś
wpich Re: Jakubowska - inne talenty pani wiceminister 05.04.02, 20:19 Jak się okazuje jest Pani Jakubowska nie tylko wybitną modelką, ale także wybitną specjalistką od radiopelengacji. Właśnie ogłosiła z trybuny sejmowej, że w Anglii jeżdżą wozy radiopelengacyjne po ulicach aby ujawnić tych Anglików, którzy ośmielają się oglądać telewizję i nie płacić abonamentu. Do tej pory sądziłem, że tym sposobem można wykryć nadajniki, ale żeby pasywne odbioeniki? A co z kablówkami albo video? A tak wogóle to czy nie kojrzy się Wam to z Orwellem (1984). Rozumiem, że Jakubowskiej podoba się taka wizja, ale żeby tak oficjalnie z trybuny sejmowej... A wszystko po to aby wyciągnąć pieniądze za abonament (...paradne- domniemanie że mam telewizor i muszę płacić chyba, że udowodnię iż chwilowo nie jestem wielbłądem) i zapewnić pełną kontrolę nad mediami obozowi rządowemu. Orwell lepiej by nie wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re: Jakubowska-striptiz IP: *.pai.net.pl 11.04.02, 10:20 A co wolałbyś Nowinę -Konopczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasek Re: Jakubowska-striptiz IP: *.se.com.pl / 10.0.100.* 11.04.02, 12:10 Obie kumy są sobie warte, to jest pytanie kogo byś wolał tylko chodzi o styl uprawiania polityki. Odpowiedz Link Zgłoś