Dodaj do ulubionych

Madonna i Zamachowski razem w reklamie

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.04, 16:52
pewnie Madonna nie poswiecila ani jednego dnia na "krecenie" tej reklamowki,
a wykorzystano jedynie specjalne efekty jak z "Wladcy Perscieni".

Czy nasz aktor chociaz sie spotkal z Madonna, czy tez wykorzystano tzw. "blue
box" i montaz kawalkow nakreconych w dwoch roznych studiach: polskim i w LA

Sebar
sebar_rysiu@yahoo.co.uk
Obserwuj wątek
    • Gość: vege Zbysiu, nie znizaj poziomu, bo Cie przestane sza- IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 05.09.04, 17:09
      nowac i co? :-[
      • Gość: sss A ja wole Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 01:06
        Transmisja na zywo:

www.radiomaryja.pl
      • Gość: gość portalu Re: Zbysiu, nie znizaj poziomu, bo Cie przestane IP: *.pu.kielce.pl 06.09.04, 08:31
        i gów.o
      • Gość: Kamyk Re: Zbysiu, nie znizaj poziomu, bo Cie przestane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 11:34
        Wreszcie Madonna będzie mogła powiedzieć, że zagrała u boku wielkiego aktora.

P.S. Radio Z? Erefemefen? Dajcie spokój... wstyd że polskie. Popelina w jednym
        rzędzie z radiomaryjem.
    • Gość: jaryf Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.midltn01.ct.comcast.net 05.09.04, 18:51
      Panie prezesie co sie wam udalo na co pan liczy na Mercy fuck z Madonna.Caly
      swiat wie ze Madonna juz sie skonczyla tylko pan nie.Moje pytanie jest:za czyje
      pieniadze oglupia pan moich RODAKOW.Przeczytal pan zapewne ksiazeczke DENNISA
      RODMANA i uwierzyl pan; jak mawiaja Amerykanie ;if I can do it YOU can do
      it;.NIE dla psa kielbasa.
      • Gość: gość radia zet nie słucham od 4 lat i jakoś żyję IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 19:16
        Trudno jest się odzwyczaić, jak od każej trutki, ale ostatecznie wychodzi się
        znacznie lepiej bez tej beznamiętnej, niewyrazistej nic nie wnoszącej do życia
        sieczki. Są znacznie lepsze stacje radiowe, które starają się serwować coś
        więcej niż tylko bla, bla, bla.
        • Gość: wsx nigdy nie sluchalem i sluchac nie zamierzam IP: *.eranet.pl 05.09.04, 19:43
          Wole Radio Pogoda czy internetowe radia muzyczne (np. Smooth Jazz czy 80's)
        • Gość: Paweł B. Re: radia zet nie słucham od 4 lat i jakoś żyję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 12:52
          A ja nie będę tego dziadostwa słuchał, choćby sam Papież to reklamował.
          I przepraszam, że wmieszałem taki autorytet w coś tak strasznie żałosnego
          jak radio Zet.

Są znacznie lepsze stacje radiowe, które starają się serwować coś
          > więcej niż tylko bla, bla, bla.

Tak, masz rację. Są lepsze, ale zapewne prawdziwe radio wszędzie
          zaczyna się po godzinie 23.00, jak np. w Trójce, gdzie na antenę
          wchodza Panowie Niedźwiedzki, Kaczkowski, Stelmach, Kosiński...

Tylko,że ja już wtedy śpię. Tak właśnie okradł mnie z radia Pan Laskowski.
          • Gość: takitamja Re: radia zet nie słucham od 4 lat i jakoś żyję IP: *.itpp.pl 07.09.04, 11:12
            ...
            Tak właśnie okradł mnie z radia Pan Laskowski.

true :-((((
            szlak mnie trafiał z rok, a teraz jak rano włączę niechcący i usłyszę pana o
            wyuczonej intonacji jakby sie z RMF czy innego Z urwał to mam palpitacje.
            A jak czytam formu i ktoś mi przypomni, że nie zawsze tak było to chęć mordu we
            mnie wzbiera :-)
            Pozdrawiam
    • Gość: Mir Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.09.04, 19:17
      Rzecz nieosiągalna się udała... akurat mieszkam w Londynie i zajmuję się show-businessem. Taka
      reklama jest tylko nieosiągalna bez honorarium dla artysty:) Czasem artysta nie zgadza się- wtedy
      zatrudnia się innego. Zapewniam jednak, że 80% aktorów oraz muzyków wystąpi w reklamie pasty do
      butów po wymienieniu odpowiedniej kwoty przez zleceniodawcę. Podziwiam horyzonty prezesa Zetki.
      Gratulacje się tylko należą agencji reklamowej, bo im droższy pomysł tym ciekawsza pozycja na
      fakturze: praca agencyjna i zwrot kosztów..itp
      • Gość: wsx przujaciele Krolika IP: *.eranet.pl 05.09.04, 19:46
        A skoro o fakturze, to ciekawi mnie czy w tej agencji nie ma przypadkiem kolegow
        ew. rodziny szefow Zetki? Moze ktos cos wie o tym i zechce sie podzielic?
        • Gość: mukloidator Re: przujaciele Krolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:59
          A jakie to ma znaczenie?
          Radio Zet to prywatna firma i mogą sobie zatrudniać kogo chcą.

inaczej ma się sprawa z firmami państwowymi, które wydają państwowe (czyt. nasze, podatników) pieniądze. Takie firmy muszą ogłaszać przetargi... a to że czasami przetargi są ustawione... to inna bajka.
    • Gość: Pia from NYC Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.04, 19:23
      Szkoda, ze z Zamachowskiego zrobil sie "popularny aktor". Ja mam w pamieci jego
      piekne role teatralne.
    • Gość: szok Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.04, 19:24
      a co to za bzdura
      • Gość: bs Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: 5.3.1R4D* / 136.8.152.* 06.09.04, 10:50
        Pewnie nie wystąpiliby razem gdyby nie kryterium "wzrostu".
    • Gość: kasia Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.04, 19:26
      To strasznie glupi pomysl bardzo glupiej radiostacji. I do kogo taka reklama ma
      przemowic? Ciesze sie mimo wszystko, ze Zamachowski zarobi kaske. Tez bym tak
      chciala...
    • Gość: koliber Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: 149.156.12.* 05.09.04, 19:31
      Kozyra chce to gówno (poza serwisami i Olejnik) reklamować za wiekszą kasę.
      PARANOJA.
    • Gość: carfanR Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:24
      Radia Zet nie lubię więc nie słucham i żadna reklama tego nie zmieni, chyba że
      radio się zmieni i w tym kierunku proponowałbym zainwestować fundusze. Nie
      lubię, bo nie odpowiada mi charakter ogólnej paplaniny i wiecznie powtarzanych
      tych samych kawałków z komentarzem wielkie przeboje. Jedyne radio
      ogólnopolskie, które można posłuchać to Trójka (tylko). Radiostacja stała sie
      również nie do słuchania - tam utwory edytowane od pół roku są nazywane
      mixowaniem tylko nowych kawałków - absurd - kłamią "w żywe uszy".

Szukającym czegoś innego proponuje radio Pin, które jest dostępne poza Warszawą
      za pomocą Cyfry+. Jest cool.
      • Gość: dzekson Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:31
        radio pin cepie chyba ma 4 słuchaczy a ty jesteś prezesem mule w pasy
        • Gość: CarfanR Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:42
          Jesteś głąbie przykładem tego co takie radio jak Zet robi z ludzi. Wyłacz
          komputer i zacznij jeszce głosnie słuchać Zetki - klapki na uszy.
        • Gość: daniela@gazeta.pl Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.dyn.optonline.net 06.09.04, 16:45
          ja slucham radia PiN od 2 lat i to moje zdecydowanie ulubione radio i niech
          kogos nie zmyli jego format-wiadomosci ekonomicznych i gospodarczych jest
          tyle,ze mozna to spokojnie przeczekac i potem dalej leci ciekawa,inna niz
          gdziekolwiek muzyka.Jest nieduzo reklam,spikerzy nie mla ozorami bez
          potrzeby.Wysmakowane,oryginalne radio...dla smakoszy dzwieku:-)
    • Gość: eryk A ktore z nich jest na gorze... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:45
    • siola77 Radio ZET to wyjątkowe GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.04, 21:24
      nie słucham i nie słuchałem tej papki cukierkowej dla półidiotów i analfabetów

• Gość: mee... BYLA GWIAZDA...MUZYKI POP IP: *.avenel01.nj.comcast.net 05.09.04, 21:35
      ...wszystkie dynozalry ciagna do polski...
    • Gość: raf9000 nienawidze Radia Zet i RMF!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:49
      najgorsza muzyka i nudy jak flaki!!
      • Gość: Samok Re: nienawidze Radia Zet i RMF!!! IP: *.mdk.pl / *.myslowice.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 00:32
        Nie przejmuj się, Madonna, Zamachowski też pewnie by nie lubili, ja też, nawet
        PR 3 całkiem się skiepściło.
    • Gość: zib Madonna i Zamachowski- kto to jest zachamowski? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:06
    • Gość: joanna_darc glos Szreka to Stuhr a nie Zamachowski!!!!! (nt) IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 22:07
      • Gość: Prf Re: glos Szreka to Stuhr a nie Zamachowski!!!!! ( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.04, 22:13
        a Ty oglądałaś ten film, czy tylko widziałaś plakat przed kinem?
        • Gość: pokrybala Re: glos Szreka to Stuhr a nie Zamachowski!!!!! ( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:30
          Gość portalu: Prf napisał(a):

> a Ty oglądałaś ten film, czy tylko widziałaś plakat przed kinem?

Pewnie oglądała, ale nie słuchała
          • Gość: joanna_darc Re: glos Szreka to Stuhr a nie Zamachowski!!!!! ( IP: *.man.polbox.pl 06.09.04, 11:31
            ogladalam i sluchalam tylko mi sie pomylilo, dobrze? kazdemu sie zdarza, nie?
    • wild.wind Walke programowa wygrywa ... Radio PIN (102FM) 05.09.04, 22:15
      ZETka wladuje cale swe fundusze w popową reklamę zestawu odgrzewanych kotletow,
      zestawu obecnego w 99% innych stacji radiowych. Najwyrazniej ludzie to lubia.
      Ja jednak lubie ciekawy program i muzyke z CHarakterem ... i to wlasnie
      znajduje na Radio PIN (102FM w Warszawie). Polecam! Zaznaczam rowniez, ze nie
      jestem jego akcjonariuszem, ani rodzina takowego ;)
      • siamlady Radio PIN is the best! 05.09.04, 22:26
        ....udaje im sie to bez Madonny i Roberta Kozyry.
        • anima Re: Radio PIN is the best! 06.09.04, 09:14
          udaje się, ale liczba słuchaczy jest nadal niska...
          to też moje ulubione radio,
          a niska liczba słuchaczy właśnie wynika z tego, że jest bardziej ambitne..?
    • Gość: pokrybala Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:31
      ale obciach
    • Gość: Bankowiec Ktoś chce wyprać 5-10ml $ tylko w Polsce .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:36
      można takie rzeczy robić .To proste operacje finansowe.
    • Gość: Janek Polska to raj dla... IP: *.qc.sympatico.ca 05.09.04, 23:08
      gwiazd i gwiazdeczek spadajacych w niebyt oraz gwiazdek z drugiego obiegu. Czym
      tu sie chwalic.
    • Gość: arena Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.chello.pl 05.09.04, 23:53
      Nareszcie coś się dzieje!Jesli Madonna nr 1 na swiecie reklamuje radio nr 1 w
      Polsce, to znakomicie dla Polski!To największa wiadomość w tym roku - o ile
      prawdziwa!
      • Gość: john Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: 195.116.199.* 06.09.04, 00:16
        ej wy co piszecie ze madonna sie skonczyla to chyba macie cos nie tak...
        zobaczcie sobie jak sie sprzedaje jej ostatnie tournee, ile zarabia, jak
        swietnie wyglada...
    • Gość: Samok Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.mdk.pl / *.myslowice.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 00:28
      Radio ZET ??? A czym to się je ?
    • Gość: staryhuj Madonna a sprawa polska IP: *.bchsia.telus.net 06.09.04, 00:56
      Hej glupie huje! Madonna juz nie istnieje nigdzie wiec czas na Polske. Tam
      kupia kazde gowno. I se dziewucha jeszcze zarobi...
      • Gość: janek Re: Madonna a sprawa polska IP: *.nsw.bigpond.net.au 06.09.04, 01:10
        Czas Madonny juz sie skonczyl, dlatego dzis lapie sie ona czegokolwiek, aby
        zarobic. Kto ma pieniadze, ma jednak prawo wydawac je wedlug wlasnej woli, ale
        lepiej byloby wspierac rodzime gwiazdki.
        • Gość: Yeti Re: Madonna a sprawa polska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.04, 01:35
          Taaaa, radia w dzisiejszych czasach nie da się juz sluchać,większość ogólnodostępnych stacji to komercha! Wszyscy grają to samo "NIC CO WARTO SŁUCHAĆ". Niestety, dla tych stacji puszczenie piosenki niekomercyjnej to ryzyko, dlatego też nie robia tego (pamietacie "Kiedys cie znajdę" Reni Jusis? Naadawca nie chciał tego początkowo puszczać ,bo klubowa. Ryzyko jednak opłaciło się). Nie sądzę by jakiekolwiek komercyjne radio sie juz zmieniło potrzeba nam nowych! Patrzecie np, jak spółka Radia Zet zniszczyła Radiostację, która z dawnej ,dobrej rozgłosni harcerskiej przemieniła się w obecne dizdostwo- nic do posłuchania, coraz więcej muzyki popularnej lub męczonej non stop "niekomercji"....
          Pamietam czasy,gdy w Radiu Zet puszczali Metallice, a W RMF-ie Rammsteina.... teraz to mamy tam tylko sieczke typu NU-metal i obrzydliwy niby-pop...smutne

PS. Widać kolejna,po TPSA, firma staje się własnością francuską.... czekamy na zmiane loga przez radio zet. Wtedy firma francuska będzie wreszcie moigła pobierać opłaty za jego udostępnienie (patrz: TPSA)
          • Gość: Paweł Re: Madonna a sprawa polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:59
            Żeby chociaż w radiu zet był nu-metal... Tutaj rock kończy się ma marcinie
            rozynku.
    • Gość: agata Re: A IP: 213.25.91.* 06.09.04, 06:56
      ..bo to jest RADIO BZDET I JUŻ...
    • Gość: studentka przesada i tak słucham Zet ze wzgledu na Olejnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:00
    • Gość: Bond Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 06.09.04, 10:57
      Ale bzdura Madona pozwoliła przemątować (prosty mątaz ciete ujecia) teledysk
      Music właściwie jego poczatek i wykorzystać swoje 2 zdjęcia za duza kase. A ten
      nadety bufon Robert Kozyra obwiescił w prowincjonalnej Warszawie ze to Madonna
      dzieki jego urokowi osobistem sie na to zgodziła (nigdy sie z nia nie
      spotkał)!!! EGO !!!!!
      • Gość: ależ mącisz ! Re: Madonna i Zamachowski razem w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 11:05
        mątaż oto od mącenia ???? tu chyba podstawówka 1-3 ćwiczy przed lekcją języka
        ojczystego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka