Gość: Karolek IP: *.a.pppool.de 08.09.04, 18:36 Wyliza sie... jak zawsze...nie ma co sie o nich martwic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odenwalder Moje obserwacje IP: 217.237.188.* 10.09.04, 15:46 Siedze w Niemczech od lat kilku i obserwuje ich rynek oraz polityke. Przesledzilem w prasie historie powojennych kryzysow w Niemczech i jedno mnie zaskoczylo. Nie wazne czy w czasie kryzysu rzadzi lewica czy prawica, reformy sa zawsze skuteczne. Jedne mniej drugie bardziej, ale zawsze skuteczne. Mam wrazenie, ze w Polsce jest bardzo podobnie. Niewazne czy rzadzi lewica czy prawica, reformy sa zawsze nieskuteczne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan jest szansa ze byłe NRD stanie się dochodowe IP: 217.11.142.* 10.09.04, 18:35 za 178 lat. Skuteczność jest wszystkim, nieskuteczność niczym. Ale jesli wpakować w DDR kolejne 400mld euro a NRD zacznie przynosic zyski już za 146 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odenwalder Zmiana kierunku IP: 217.237.188.* 14.09.04, 11:32 Niemcy wlasnie zmieniaja kieruner w polityce dotyczacej bylego DDR. Prezydent Niemiec rozpoczal debate, na temat tego, czym zastapic dotychczasowa polityke subwencji. Jege propozycje budza sprzeciw na wschodzie Niemiec, sa ale realna alternatywa, ktora obywatele bylego DDR beda musieli "przelknac". To rowniez potwierdza moja wczesniejsza wypowiedz "Moje obserwacje". Odpowiedz Link Zgłoś