Dodaj do ulubionych

Informacyjne premiery TVP i Polsatu

• Gość: misiek CNN rulez! I tyle... IP: 217.153.118.* 11.10.04, 12:35
    • Gość: Mkjas Wybieramy!! IP: *.chello.pl 11.10.04, 13:55
      1. Najlepszy prezenter/ prezenterka programu informacyjnego.
      2. Najbardziej profesjonalny program.
      3. Najlepsze studio informacyjne.
    • Gość: kinio Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.aster.pl 11.10.04, 13:57
      Rymanowski w Faktach się marnuje. Natomiast najlepiej ze wszystkim prowadzi magazyn 24 godziny i powinien to robić ciągle.
    • Gość: anna Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 14:09
      Pochanke jest okropna ale i tak 100 razy lepsza od Werner
    • maxxx3 Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu 11.10.04, 14:19
      Wiadomości w TVP lecą nisko a po odejściu Pieńkowskiej pewnie stracą
      resztki niegdysiejszego prestiżu.Klasa Durczoka to za mało.Polsat?Z powodu jego
      dostępności a właściwie jego braku chciało by się powiedzieć: a co to ?
      Po odejściu Lisa z TVN , Fakty nie straciły na wartości.Przednia jakość.Widać
      starania o widza.Myślę że to Fakty już są najlepszym programem informacyjnym w
      Polsce.
      • Gość: go Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:58
        > starania o widza.Myślę że to Fakty już są najlepszym programem informacyjnym
        w Polsce.
        Były kolego, były.
    • Gość: jaxa Żona senatora Smoktunowicza... IP: *.crowley.pl 11.10.04, 14:37
      ... będzie prezentować obiektywizm zawodowy informując o politycznych wydarzeniach? Gratuluję
      żelaznego charakteru. ;-)
    • Gość: whoanita Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.crowley.pl 11.10.04, 14:54
      błagam, tylko nie pochanke!!!
      • Gość: Y. Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 15:58
        Pochank nie jest ani w Polsacie ani w TVP głupolu
    • Gość: Wikary Jola IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 14:58
      Jak ktoś mógł wywalić Jolę????
    • Gość: Z bocznej ławy Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: 80.51.235.* 11.10.04, 15:05
      To jest po prostu śmiech na sali. Z ludzi robi się idiotów. Bez Durczoka Pani
      W. nie istnieje! Sama na wizji jest po prostu żałosna. A poza tym tzw. gwiazdy
      bez sztabu wyrobników .... Zmiana dla zmiany nie koniecznie musi wyjść
      Wiadomościom na dobre!!!!!!!!
    • Gość: autentyczniesmutna JA CHCĘ PIEŃKOWSKĄ back! IP: *.devs.futuro.pl 11.10.04, 15:11
      Reszcie prezenterów nie ufam. Jej JEDYNEJ! A teraz kogo będę oglądać? Buuu
      • Gość: michal JA CHCĘ ANITĘ WERNER BACK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:36
        POchanke jest tragiczna. To najgorszA prezenterka jaką można sobie wyobrazić.
        Najlepsza jest Anita Werner a osoby które są odpowiedzialne za jej wywalenie
        poiwinno się powiesić. Pochanke się tam znalazła bo jej mąż to szef faktów a
        Anita takich znajomości nie miała więc wyleciała bo w tym syfie liczą się tylko
        znajomości. FAKTY SĄ TERAZ MDŁE I NIE DA SIĘ ICH OGLĄDAĆ I PRZERZUCAM SIĘ
        NA "WYDARZENIA"
      • boykotka Re: JA CHCĘ PIEŃKOWSKĄ back! 11.10.04, 16:11
        Najgorsze jest to, że ją wywalili, tzn "odeszła na własną prośbę" za jej
        kmentarz na antenie do wiadomości, że Szwdzkie parlamentarzysrki chcą
        wprowadzić specjalnypodatek "za bycie mężczyzną". Już jak to mówiła,
        wiedziałam, ze poleci. Zabrzmiało to za bardzo feministycznie.
        A mówi się, ze w polsce panuje feminizm. Co za szowinistyczne ....

• Gość: hall najgorszy jest Gugała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:30
      nie mam pojecia, co ten facet robi w polsacie, tak nudnego prowadzacego w życiu
      nie widzialem! brak umiejetnosci puentowania czy chocby jakiegos drobnego żartu
      na koniec. jest okropny.
    • Gość: IZYDOR Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.chello.pl 11.10.04, 16:04
      Po zuzyciu się dziennikarstwa aqgresywnego i hamskiego, kiedy to młodzież
      deziennikarska przyjela maniery trojek czerezwyczajki skazujacych na śmierć
      publiczną swoich rzeczywistych lub urojonych przeciwnikow wedle swego uznania,
      powinien przyjść czas na dziennikarstwo w stylu europejskim, ale czy szefowie i
      wlasciciele stacji telewizyjnych na to pozwolą zobaczymy juz niedługo.
      • Gość: Wacek Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 11.10.04, 16:22
        Najlepszy jest gugała a największy stół ma kwasniewski od namiestnika. Z duzej litery pisze się tez przez szacunek dla interlokutora!
        • Gość: meerkat ZALOSNE, PARAFIANSKIE NEWSY! :-((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:55
          1.FoxNews

2.BBC World

3.CNN International

4. Al-Jazeera- za rozsmiesznie nawet najwiekszych ponurakow
    • Gość: kr Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.cm-upc.chello.se 11.10.04, 17:01
      A ja wierze w Lisa i Smoktunowicz!
      Oni sa dobrzy i do tego dobrze sie prezentuje!Nie brakuje im taktu!
      Maja poukladane w glowie i szerokie horyzonty... i to cenie najbardziej!
      Zycze im powodzenia!
      • Gość: amber Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:37
        A co z druga prowadzaca Fakty ??
        Chyba ma Wagner na nazwisko. Nie jest zla.
        • Gość: elle Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: 195.116.149.* 11.10.04, 18:51
          To ja dziękuję Lisowi, którego bardzo cenię. Nie będę oglądać Smoktunowicz, wg
          mnie jast beznadziejna. Ta jej pretensjonalna mina najmądrzejszej osoby na
          świecie, brr.A co chcecie od Pieńkowskiej? Swobodna, sympatyczna, nie
          nadęta.Smoktunowicz do pięt jej nie dorasta, zupełne przeciwieństwa.
        • Gość: michał_07 Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:03
          Werner a nie Wagner. Anitę wyrzucili aby w faktach mogła sobie rządzić królowa
          obłudy(pochanke) a w weekendy automat(kajdanowicz)
    • Gość: emeryt Re NIE CHCĘ PIEŃKOWSKIEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 18:58
      Jolka Pieńkowska wprowadzała mnie w stan zdenerwowania. Jej ten wytrzeszcz
      oczu, to straszne przeżywanie faktów, na które przecież nie miała wpływu
      powodował u mnie wzrost ciśnienia, pogorszenie samopoczucia. Cieszę się,że
      odeszła z Wiadomosci. Lubiłem Lisa, podoba mi się Kamil Durczok. Ten ostatni
      musi popracować nad swym szyderczym uśmieszkiem, przy prowadzeniu rozmowy. Ale
      Kamil generalnie jest OK.
      • Gość: emerytka Re: Re NIE CHCĘ PIEŃKOWSKIEJ !!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 21:59
        to prawda ! ten wytrzesz oczu i mrugajace powieki, koszmar ! I taka chuda !
    • Gość: pgrczerwony biedni polacy i gadajace glowy IP: *.client.comcast.net 12.10.04, 02:25
      co wy widzicie polaczkowie w tych kamiennych czy tez drewnianych gadajacych
      glowach, pienkowska, lis, przeciez to roboty. miernota, beznadziejnosc nijakosc.
      polandia republika bananowa, polaczkowie zniewolone drewniane figurki, odpustowy
      kram.
    • Gość: Jan Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:16
      Nareszcie nie będę musiał wyłączać telewizora ,oglądając Wiadomości z Pieńkowską
      • Gość: jan Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.ifm.uni-kiel.de 12.10.04, 15:37
        alez alez prosze pana zaraz takie slowa. he he.
    • Gość: CWKS Bo Wiślacy to fajne chłopaki som.... IP: *.kospel.pl 12.10.04, 10:21
    • Gość: Krzysiek Tylicki Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.ydp.com.pl 12.10.04, 15:48
      Nie wiem jaką misję w nadawaniu programów czysto informacyjnych widzi autor
      tekstu. Informacje - nadawane często bez komentarza, mają tylko jeden cel -
      informować, a cała wojna toczy się o atrakcyjność informacji oraz o ich
      świeżość. Wszystkie gazety i programy informacyjne, podmioty pałające się
      informacją - wiedzą, że kto pierwszy ten lepszy, ba - wygrany! Misja jest w
      programach, które zmieniają nastawienie społeczeństwa, edukują, pouczają i
      wymagają więcej od informowanego niż suche przedstawienie faktów... To po
      pierwsze...

Po drugie, proszę mi wybaczyć, ale co ciekawego jest jeszcze w stanie
      przedstawić Tomasz Lis. Miałem niebywałą i zarazem małą przyjemność oglądać
      program "Co z tą Polską" na Polsacie i jeśli podobnie będą wyglądały wiadomości
      w tej stacji to będą nudne i bardzo mało ambitne... Ale dla Polsatu to nic
      nowego...
    • Gość: suche pindy co za nieszczesliwe bzdziagwy IP: *.client.comcast.net 12.10.04, 21:47
      spojrzcie na te pindy, pienkowska, boze ty kochany, wystrugana z drewna pindo,
      kiedy mialas ostatni orgazm? wygladasz na nieszczesliwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka