Dodaj do ulubionych

Informacyjne premiery TVP i Polsatu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 00:12
Kibicuje Wydarzeniom, ale ciekaw tez jestem nowych Wiadomosci? Fakty sa ok,
ale tylko z Justyna Pochanke. Rymanowski sie do nich nie nadaje.
Zapewne zaden program informacyjny nie bedzie juz taki super jak moje
ulubione Lisine Fakty - to byl najlepszy program. Szkoda, ze tvn tak szybko
zrezygnowal ze swojej gwiazdy z tak glupiego powodu!!!!!
Obserwuj wątek
    • alkud PREMIERA 11.10.04, 00:17
      raport.blox.pl/html
    • m635 Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu 11.10.04, 00:26
      To prawda, Rymanowski jest tragiczny - sztywny, dziwnie akcentuje. To jego
      peezel (PSL) jest okropne. Nie można go nauczyć akcentowania i wymowy?
      • Gość: patrzeć_nie_można Re: DZIĘKI TVP ZA WYWALENIE JOLANTY PIEŃKOWSKIEJ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:10
        • Gość: Undertaker Re: DZIĘKI TVP ZA WYWALENIE JOLANTY PIEŃKOWSKIEJ IP: *.hcz.com.pl 11.10.04, 12:48
          Nareszcie wywalili tą psuedo DZIENNIKARKĘ z wytrzeszczem oczu, a dlatego piszę
          dziennikarkę, że ona sama tak o sobie mówiła - Boże pożal się - a była zwykłą
          spikerką czytającą wiadomości, przy próbie mówienia z kimś na żywo - BEŁKOT!!!
          • Gość: alicja Re: DZIĘKI TVP ZA WYWALENIE JOLANTY PIEŃKOWSKIEJ IP: *.net.autocom.pl 13.10.04, 01:07
            A koń, który mówi czyli Warakomska to dopiero jest brzydactwo. Pieńkowska to
            perełka przy tej szkapie. Warakomska dobrze prezentuje się przy boku Glempa i
            Życińskiego. Jest dla TVP nadzieja, że wyjedzie do Watykanu. Co zazdrość
            przemawia przez Ciebie Undertaker?
    • Gość: knoot Pochanke to najgorsza dziennikarka jaką widziałem! IP: *.gdynia.mm.pl 11.10.04, 00:39
      nie mogę na nią patrzeć, zresztą nie ja jeden, często spotykam się z takimi
      opiniami... ale pewnie główne fakty prowadzi bo jest taka amerykanska i
      komercyjna że aż się rzygać chce, widać to się podoba jakiemuś menago w ITI,
      pewnie każdemu :D
      • Gość: ttvv Re: Pochanke to najgorsza dziennikarka jaką widzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 01:16
        to nie ma byc DZIENNIKARKA.
        to ma byc PEZENTERKA
        mimo ze Lisowska polityka laczenia tych dwoch funkcji zdaje egzamin, to jednak
        chyba efekt wizyjny tez ma znaczenie.
        a jesli ktos jest dobry w tym co robi (prezentowanie Faktow) to od razu musi sie
        jakiemus menago podobac?
        jakie to polskie...
        • Gość: . Re: Pochanke to najgorsza dziennikarka jaką widzi IP: 81.118.4.* 11.10.04, 01:34
      • stangry Re: Pochanke to najgorsza dziennikarka jaką widzi 11.10.04, 09:51
        ....głos to jest wyjątkowo drewniany - drugi taki to chyba tylko Tatiana
        Okupnik - to może Pani Pohanke zaśpiewa wybrane wiadomości???????
        • Gość: Kleofas Re: Pochanke to najgorsza dziennikarka jaką widzi IP: *.sun.com 12.10.04, 12:38
          Co Wy chcecie od Justyny. Dla mnie osobiscie najlepsza dziennikarka z calego
          TVNowego garazu.
          Jak ona prowadzi, to sie przynajmniej cos dzieje, a nie tak przynudza jak to
          robi Rymanowski.
      • Gość: orni Re: Pochanke to najgorsza dziennikarka jaką widzi IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 10:17
        Pochanke jest straszna! Kiedy ona prowadzi Fakty to nie da sie ich ogladac... a
        do szalu juz doprowadzaja mnie te jej odruchy glowa i ruchy ciala - ciagle te
        same powtarzane co kilka sekund.
        Osobe odpowiedzialna za wywalenie z Faktow Anity Werner powinno sie na
        pregierzu jakims wystawic... ech..
      • Gość: Zwisamulacha Re: Pochanke to najgorsza dziennikarka jaką widzi IP: *.proxy.aol.com 11.10.04, 12:47
        Pochanke jest I liga! Aktualnie najlepsza w Polsce, a nie te wychudle szkapy -
        Olejnik, jak by przyszla prosto z blota, bez otrzasniecia i koscista do bolu
        Pienkowska...! Przyklejony usmiech Danuty Chojeckiej przyprawia o wymioty...
      • Gość: wujo Pochanke jest SUPER!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:30
        POCHANKE jest najlepszym prowadzacym programy informacyjne ze wszystkich TV!!!!
    • Gość: maruda Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.gdynia.mm.pl 11.10.04, 01:56
      Gość portalu: T.Vidz napisał(a):

> Kibicuje Wydarzeniom, ale ciekaw tez jestem nowych Wiadomosci? Fakty sa ok,
      > ale tylko z Justyna Pochanke. Rymanowski sie do nich nie nadaje.
      > Zapewne zaden program informacyjny nie bedzie juz taki super jak moje
      > ulubione Lisine Fakty - to byl najlepszy program. Szkoda, ze tvn tak szybko
      > zrezygnowal ze swojej gwiazdy z tak glupiego powodu!!!!!

A ja będę kibicował... rzetelności.

• Gość: Julian Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.hcz.com.pl 11.10.04, 06:52
      A jaki to powód bo ja nie mam pojęcia ? ? ?
      Może ktoś przypomni to co dla niektórych jest oczywiste.
      Ja nie jestem aż tak obeznany w tych sprawach a chętnie się dowiem.
      Pozdrawiam
    • Gość: Julian Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.hcz.com.pl 11.10.04, 06:57
      Nawiązując do mojej powyższej wypowiedzi:
      Chodzi mi dlaczego "tvn tak szybko
      > zrezygnowal ze swojej gwiazdy z tak glupiego powodu!!!!!" ????
      Ale pewnie o kasę poszło.
    • toja3003 zlikwidowac abonament RTV! 11.10.04, 09:20
      Po co w ogole media tzw. publiczne?

Ilez w nich marnotrawstwa podatniczych pieniedzy
      nie mowiac juz o nonsensownosci abonamentu
      radiowo-telewizyjnego.

Przeciez media papierowe (prasa, ksiazki)
      znakomicie sobie radza bez wtracania sie
      panstwa. Czy rzad ma zaczac drukowac
      publiczne gazety, publiczne ksiazki
      i sciagac za to abonament prasowo-ksiazkowy?

A coz takiego jest w RTV publicznym czego
      nie ma na kanalach prywatnych? Na ekranie ten sam
      Rambo tu i tam biega z karabinem a w radio
      leca te same "hity z satelity".

Szczytem kuriozalnosci jest utrzymywanie
      telewizji "Polonia".

Proponuje: zlikwidowac abonament RTV
      i zredukowac liczbe panstwowych kanalow radiowych
      do 1-go, telewizyjnych do 1-go i oplacac to
      z budzetu; zamiast dotychczasowego profilu TV Polonia
      (odgrzewane kotlety z innych kanalow) nadawac
      profesjonalny program w obcych jezykach promujacy
      Polske.
    • Gość: niedowiarek Zazdrosc o konkurencje jest zalosna... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.10.04, 09:22
      "by Polsat zacząć być traktowany jako wiarygodne źródło informacji."
      Ze niby co? Czy wg gazety monopol na wiarygodne informacje maja tylko
      sldowsko-peselowskie Wiadomosci czy puszczajace oko do sld i rzady Fakty?
      Niech autor mnie nie rozsmiesza. Moim zdaniem polsatowskie Informacje to bylo
      jedyne zrodlo wiarygodnej informacji w mediach opanowanych przez
      partyjno-biznesowo-towarzyskie uklady i ukladziki.
      • Gość: Y. Re: Zazdrosc o konkurencje jest zalosna... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 15:47
        Fakty puszczające oko? Ciekawe z którego palca wyssałeś tę brednię? Expert się
        znalazł, żałosne...
        • Gość: niedowiarek Re: Zazdrosc o konkurencje jest zalosna... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.10.04, 09:35
          Nie jestem ekspertem tylko zwyczajnym widzem ktory obserwuje to co sie dzieje. A
          ze dzieje sie tak jak sie dzieje to nie moja wina. Po odejsciu Lisa w Faktach
          zrobilo czerwono od natretnych wizyt sldowskich politykow. Dlatego przestalem
          ogladac Fakty. Wiadomosci w TVP juz dawno przestalem ogladac gdyz mialem dosc
          ogladania zaklamanej propagandy sldowskiej. Zostaly mi tylko polsatowkie
          Informacje jako ostoja niezaleznosci dziennkarstwa telewizyjnego. Jesli polsat
          nie schrzani nowego programu informacyjnego (jak to zrobil np. ze swietnym
          programem Fear Factor) to jest nadzieja ze nie wywale z domu telewizora.
          • Gość: adas Re: Zazdrosc o konkurencje jest zalosna... IP: *.ifm.uni-kiel.de 12.10.04, 15:34
            boski tekst no i racja.
      • Gość: pawcio Re: Zazdrosc o konkurencje jest zalosna... IP: *.aster.pl 11.10.04, 17:28
        Też uważam, że Informacje w Polsacie były najbardziej wiarygodne, bo ani
        umizgów partyjnych, ani robienia z informacji produktu na sprzedaż jak to było
        w TVN. Poza tym TVN ma tych swoich muminowatych dziennikarzy, którzy po kazdym
        newsie musza swoje kazanie palnąć. Pouczają nas, a w sumie jakie mają do tego
        prawo. Sami gonią tylko za pieniądzem, a TVN ze swoimi głupawymi teleturniejami
        i reality shows to główne źródło głupoty, a jak wiadomo naród ogłupiony łatwo
        kasę wybuli na byle chłam i zagłosuje też na tego co mu więcej obieca. TVN jest
        straszna!!!
      • Gość: mummin Re: Zazdrosc o konkurencje jest zalosna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:12
        zgadzam sie. polsat mial wrecz najlepsze informacje. ale gw mierzy rzetenosc
        ogladalnoscia. sadze ze lis i smoktunowicz a w szczegolnosci lis ze swoja idoty
        czna show-maniera wszystko spie.rza.
    • Gość: gość Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: 81.219.126.* 11.10.04, 09:23
      I bardzo dobrze.Czekam, zwłaszcza na Wydrzenia Polsatu,
      Fakty powoli przestaja nadawać się do oglądania.
      Wiadomości,może z powodu braku konkurencji coraz bardziej przypominają "zaczarowane lustereczko" które bardzo się martwi, żeby go ktos nie stłukł,
      gdy zobaczy prawdziwe odbicie rzeczywistości.
    • Gość: feelipe ok najgorszy jest Miecugow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:39
      wyjątkowy burak, podobnie jak Sołtysik
      • Gość: Piotr Przeciwnie, Miecugow jest OK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 10:51
        Bardzo przyzwoity dziennikarz, nie mam większych zastrzeżeń.
        • Gość: ole Re: Przeciwnie, Miecugow jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:57
          TVN I TVP niestey lizuski Kwacha i SLD.
      • Gość: Y. Re: najgorszy jest Miecugow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 15:49
        No tak, ten gość to faktycznie burak, który robi teraz bardzo dobry program
        pt. "Inny punkt widzenia", nastawiony na inteligentne rozważania i
        niestandardowych gości. Gość zna kilka języków i ma za sobą kilkadziesiąt lat
        doświadczenia, ale jest burak. Mhm, Ty za to jesteś wzorem inteligencji jak
        mniemam? Co za pajac..
    • Gość: shadowking Wydarzenia (zmiany na siłę) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:00
      Tomuś Lis (chłopiec sukcesu o wybujałym ego) znowu ma misję. Zrobić program
      informacyjny w Polsacie. Stąd zmiany (nie tylko fryzury). Na siłę.
      Nazwa - z informacji na wydarzenia (czyli z w miarę dobrej na bardzo słabą)
      Prowadzący - z doroty gawryluk na hannę smoktunowicz (czyli z osoby w pełni
      identyfikowanej z polsatem na kameleona - to już chyba czwarta czy piąta stacja
      telewizyjna uroczej hanny). Szczerze wątpię, że prowadząca przeważy.
      • Gość: Piotr Ekspertów ci u nas dostatek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 10:54
        Zdumiewające, jak wielu mamy speców od przypieprzania się, krytykanctwa i
        zawistnego wieszania psów na kim popadnie. Gdyby wszystkie te malkontenckie
        buce pracowały tak, jak potrafią marudzić, Polska byłaby krajem miodem i
        mlekiem płynącym.
        • Gość: mummin o biedaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:15
          nazwij jeszcze swoich przeciwnikow antysemitami, katolami albo cos to moze
          tatus da ci lizaka.
    • ja.ja222 Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu 11.10.04, 10:11
      Lisie fakty czy lisie wymysły.
    • Gość: jankop jak lubisz zezoli to patrz na własny nos baranie! IP: *.chello.pl 11.10.04, 10:54
    • Gość: Grace A u wszystkich - ta sama treść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:55
      Odnoszę wrażenie, że dziennikarzy wszystkich wymienionych telewizyjnych
      informacji czytają rano Judische Zeitung (GW) i z niej układają swój program.
      Te same wiadomości, te same zwroty, te same komentarze.
      Prawdziwie niezależne, polskie wiadomości są tylko w telewizji "Trwam", chociaż
      tej telewizji brakuje z kolei profesjonalizmu.
      • Gość: Piotr Uch, uśmiałem się do łez :D IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 11:01
        "Niezależne i polskie wiadomości" tylko w telewizji TRWAM :D Super dowcip,
        pędzę go sprzedać znajomym. Tak, oczywiście, moi znajomi to sami Żydzi,
        przepraszam, kryptożydzi. Wyssaliśmy antypolonizm z mlekiem matki i zjedliśmy
        go wraz z ucznioną z krwi chrześcijańskich niewiniątek macą :)
        A poważnie - "Wyborcza" ma oczywiste skrzywienia i obsesje, ale twierdzenie,
        że "Trwam" prezentuje prawdziwie niezależne wiadomości to niezła żenada.
        Niezależne od kogo? Od światowego żydowstwa i Mędrców Syjonu? :D
        • Gość: Grace Ty żydzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:51
          Zmień nicka z Piotr na Judasz!
          • Gość: Y. Re: Ty żydzie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 15:52
            No i wszystko jasne. Rasistowskie brednie ograniczonego debila. Ot i dobry
            przykład kto ogląda TV TRWAM (W KŁAMSTWIE)...
          • Gość: ururasek Przykład pseudochrześcijańskiej nienawiści :/ IP: *.pronet.lublin.pl 11.10.04, 16:55
            Jesteś niegroźny - nikt o IQ powyżej tego 100 Cie nie słucha, pozostajesz
            między perspektywami parafii a wychodka. Nienawiść do drugiego człowieka także
            podlega Twojemu sumieniu. Nie daruję Ci jednak fałszowania obrazu ludzi
            wierzących, tych bez wydumanych złości i roszczeń. Psujesz tylko ich wizerunek,
            ufając ślepo wytyczonemu przez Rydzyka zmierzającemu po meandrach polskich
            przekonań i wyobrażeń planowi. Pytanie "do czego on zmierza?" nie może pozostać
            retorycznym - trzeba jak najwcześniej uświadomić sobie szkodliwość zachowania
            tego człowieka...

Z drugiej strony, nie należy idealizować Żydów tylko dlatego, że jakaś emerytka
            czy "Grace" nienawidzi ich za wszystko. Oni także mają sporo do wytłumaczenia
            opinii publicznej...
            • Gość: Grace Nienawiść? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:40
              Ciekawe, dlaczego powiedzenie o kimś że jest Żydem ma świadczyć o nienawiści i
              głupocie? Świadczy tylko o spostrzegawczości. Gdybym ja był żydem,
              przedstawicielem narodu wybranego, byłbym z tego dumny...
          • Gość: TRicky Re: Ty żydzie! IP: *.net.flashnet.pl 14.10.04, 15:58
            Hej panie niedouczony katoliku czy Piotr to czasem nie żydowskie imię? Ojej a
            Tadeusz?
      • Gość: takiej_nam_trzeba! Re: TELEWIZJA "TRWAM" ŁAMIE MONOPOL MEDIÓW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:15
        • Gość: maciej Re: TELEWIZJA "TRWAM" ŁAMIE MONOPOL MEDIÓW ! IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 11.10.04, 14:49
          Trzeba zlamac monopol tych, co trzymaja w Polsce 20 procentowe bezrobocie.
          Niewiele sie o tym mowi w tych publicznych mediach.
      • Gość: jejku Re: A u wszystkich - ta sama treść IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.04, 15:33
        HI HI HI HI czlowieku chyba cie po...........lo!!!!!!!!
    • Gość: rudy Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:07
      bo durczok jest czerwony, oj czerwony.
    • Gość: Ja Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:13
      Pochanke jest całkiem całkiem, powiedziałbym nawet że to taka
      mała "Lisica"(podobne ruchy głową, specyficzna intonacja i lekki powiew
      subiektywizmu w głosie),no ale Rymanowski... dla mnie po prostu gość jest
      słaby. Jakiegoś jaja mu brakuje. Może wciąż czuje pod tyłkiem rude futreko?
    • Gość: ddd Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:13
      Nikt nie wygra z TVN
    • Gość: WB Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:16
      Zobaczymy co zaproponują. Jeżeli chodzi o fakty - to są OK, z tym iż u p.
      Justyny drażni mnie jej "trik" - ruszanie głową i brwiami.
      • Gość: PROFESJONALNE! Re: WOLĘ NIEPROFESJONALNĄ "TRWAM", NIŻ KŁAMSTWA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:18
        • Gość: Y. Re: WOLĘ NIEPROFESJONALNĄ "TRWAM", NIŻ KŁAMSTWA.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 15:53
          To bardzo mi Cię żal...
          p.s Jak rozumiem potrafisz napisać coś konkretnie, a nie jedynie chrzanić
          dyrdymały w stylu 'wszyscy dookoła kłamią"?:)p
    • amiga Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu 11.10.04, 11:19
      A co nas to wszystko .... To tak jak w skeczu Pietrzaka. Kowalski na miejsce
      Pupiaka a Pupiak na miejsce Kowalskiego. A widz i tak z tego nic nie ma. We
      wszystkich programach te same informacje. Mało obiektywnie, podlizywanie się
      jakiejś opcji politycznej. Albo plotki w rodzaju jedna baba drugiej babie.
    • Gość: ddd Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:20
      Kto lepszy Smoktunowicz czy Pochanke?
    • Gość: gosc Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.p.lodz.pl 11.10.04, 11:25
      H. Smoktunowicz!!! Tragedia!!! Może dobrze wygląda, ale dykcję ma fatalną i
      czyta beznadziejnie!!! Chyba przestanę oglądać informacje w Polsacie. Nie dam
      rady ogląć tej beznadziejnej kobiety przez pół godziny!!!
      • Gość: ddd Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:30
        Dykcja Smoktunowicz i Pochanke są zbliżone.
      • Gość: Widz tele Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 11.10.04, 11:35
        Zgadzam się. Nie lubiłam nigdy i nie lubię H.Smoktunowicz. Nie wróżę
        prawdziwego sukcesu u zwykłych ludzi.
      • Gość: Mimo Lis najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:42
        Oczywiscie ,nie ma watpliwosci ,ze T.Lis jest najlepszy.Jesli tworzy ,czy tez
        patronuje ,jakis nowy program to powinno sie udac.Nigdy nie spodziewalam sie,ze
        jest to facet z charakterem.W TVN wygladal ,jak prymus.Dobrze zrobila mu zmiana.
        A Fakty totalnie stracily.Odkad nie ma tam Lisa informacje sa mdle.Glownie
        podaje sie ploty i wyraznie czuje sie sympatie z naszym "Prezydene".Pani
        J.Pochanke jest swietna, to nie tylko prezenterka, jest niezla
        dziennikarka.Odczuwa sie jej dobre przygotownie ,jest zaczepna, ale w subtelny
        sposob, no i jej glos, swietny! spokojny , inteligentny.Nieco lepszym mogla sie
        pochwalic tylko pani A.Wagner.Ciekawi mnie debiut dzisiejszych Wydarzen w
        Polsacie.No i prosze jaka moc sprawcza ma pan T.Lis, nie ogladam Polsatu ale
        program z nim a i owszem, a teraz zaczne Wydarzenia.Licze, ze beda tak dobre
        jak za Lisa Fakty, gdyz teraz Fakty bez Lisa to juz tylko fakt.
    • Gość: ddd Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:49
      Dziś o 18:30 wszyscy oceniamy Wydarzenia
      • Gość: ddd Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:52
        Jeżeli WYDARZENIA będą zbliżone do dawnych faktów to nie widzę konkurencji w
        Wiadomościach i nowych Faktach nie mówiąc już o całej reszcie !
      • Gość: Ernst Stavro A ja chciałbym mieć taką POCHANKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:52
        :)
    • Gość: ola Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:18
      Tak,tak,tak-nowe studia nowe pensje a buźki ciągle te same.Warakomska robi się
      na Tierentiew-widać ma apetyt równie dobry.NO cóż przerażona Pieńkowska w
      odstawkę no a kiedy ten MACHO DURCZOK zniknie wreszcie?Tak jak Lis jest
      profesjonalny to mało kto.Czy naprawdę nie ma dobrych dziennikarzy i wizyjnych?
      no szczyty są już w TV-3 szczególnie bydgoskiej/Rogatty ,Lewandowski i
      spółka/.Pochanke moim zdaniem jest do bólu profesjonalna.Chyba nie Olejnik?W
      TVP jest tak jak w naszej polityce-ciągle ci sami/vide Bańkowska,Piotrowska/a
      czy kompetentni i potrafiący przyciągnąć społeczność i o nią się troszczyć/nie
      mówiąc o Państwie jako całości/.Gdzie są ludzie mądrzy,kompetentni i bez
      własnych interesów i kieszeni?
      • Gość: papamobil Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:27
        a ja sobie mysle ze jak wyzdrowieje marcin pawlowski to ''fakty'' beda
        bezkonkurencyjne...ten facet przed choroba byl debesciakiem jezeli chodzi o
        dziennikarstwo ...musi wrócic i poprowadzic ''fakty'' a wtedy bedziemy mieli
        skale porównawcza!!!!!!
        • Gość: ddd Re: Informacyjne premiery TVP i Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:49
          Smoktunowicz v. Pawłowski to będzie walka !
      • Gość: PREZENTERZY Re: WŁAŚNIE ! POTRZEBNI NOWI I NIEZALEŻNI ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:32
        Prezenter powinien być człowiekiem wolnym, trzymającym dystans do podawanych
        wydarzeń. Nie powinien być zależnym od wpływów jakiejkolwiek partii politycznej
        i nie powinien wiedzieć co to jest 'political correctness'.
        Nie powinien wygłaszać własnych komentarzy (ani podsuwanych przez kogoś.)
        Antyprzykład to J.Pieńkowska, której kręgosłup polityczny był chyba z gumy.
        Widzowie odbierają z niesmakiem "półprywatne" dopowiedzenia wazeliniarskiego
        prezentera.
        • Gość: Y. Re: WŁAŚNIE ! POTRZEBNI NOWI I NIEZALEŻNI .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 15:56
          Niestety choć to szczytne, to trochę utpoijne. Prezenterzy w 90% czytają to co
          napisze redakcja i nie mają nic do gadania, więc nie bardzo mają jak być na
          dystans.
    • Gość: mr Lusiek a Kamilek 80, czeka na oklaski ?? IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 11.10.04, 12:32
      żadnych informacji na tzw. urobiną twarz /małpa/. Młodych bez nawyków
      nadinterpretacyjnych, wiadomości bez urabiania mojej niezależnej opinii. Dość
      urągania mojemu intelektowi. Jestem zmęczony tłumacząc mojemu dziecku jak
      należy rozumieć każdą wiadomość. Może od dziś wiadomość = rozumna treść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka