Dodaj do ulubionych

Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet

IP: *.samset.pl / 212.244.167.* 30.11.04, 19:15
W pewnej chwili kapitan powiedział, że należy wysiadać mimo że bylismy 2km
nad ziemią. Poskutkowały dopiero lamenty matek z dziećmi, że to dla nich za
wysoko i mogą nie przeżyć upadku. Za karę kapitan kazał podstawić schody 2
metry od samolotu i parę osób spadło na ryj w tym dwie babcie. Tak było,
prawdę mówię!
Colok
Obserwuj wątek
    • Gość: franek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Indy sam stracilem na tym IP: *.wmgalicja.krakow.pl 30.11.04, 20:33
        mialem zarezerwowany lot do Mediolanu w sobote. Wizzair stwierdzil ze nie beda
        latali w soboty, i musialem poleciec w piatek co mi bardzo popsulo harmonogram
        wycieczki
        • Gość: sam Re: sam stracilem na tym IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:27
          WizzAir to badziwna linia, ladne samoloty i co z tego??????????zaraz ta linia
          upadnie
    • sportif to nie mieliście spadochronów? 30.11.04, 19:31
      .
    • Gość: pysiek Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.bas503.dsl.esat.net 30.11.04, 19:45
      szkoda dyskutowac z takimi bredniami. prawdopodobnie autor wnetrze samolotu
      widzial tylko na zdjeciu. na razie, zanim eJ nie zmieni godzin odlotow to zawsze
      wybiore Wizz. nawet jesli bedzie to kosztowalo 10 funtow drozej.
      • karol216 Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet 30.11.04, 20:37
        wyborcza przechodzi sama siebie w tendencyjnym pisaniu (albo pisaniu na
        zamowienie).
        1. jest to kampania jednej linie by w zepsuc wizerunek drugiej i powazna gazeta
        nie powinna o czyms takim pisac
        2. jak juz koniecznie chce pisac to niech zrobi male rozeznanie i wtedy nie
        przedstawiali by zdania tylko jednej strony. easyjet moze nei odwouje lotow ale
        zdaza sie ze pasazerowie czekaja i 24 godziny na swoj lot. nie jest ciezko to
        sprawdziec - wiec chyba wyborcza za takie artykuly zalatwia sobie reklamy.
        zobaczymy czy niedlugo pomaranczowe loga izjego nie pojawia sie na portalu lub w
        papierowym wydaniu...
      • Gość: papa Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:30
        dupek jestes, WizzAir zostawi cie na ziemi ale glupi musi sie przekonac na
        wlasnej skorze
    • Gość: H20 Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: 199.212.114.* 30.11.04, 20:04
      wreszcie ktos z HUMOREM!!! i to z taktem!!! a juz zaczynalem myslec ze Polska to
      kraina "smutasow".
      • Gość: kuba :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:33
        Dobre to bylo ;). I juz ktos zdazyl sie przejechac po takim wesolym
        uzytkowniku...szkoda smutasow :))

Pozdrawiam wesolkow
        Kuba
        • pavle Re: :D 30.11.04, 20:49
          > Dobre to bylo ;). I juz ktos zdazyl sie przejechac po takim wesolym
          > uzytkowniku...szkoda smutasow :))

prawda? jeszcze się puszył, jaki to błyskotliwy jest że fałszerstwo wykrył! ;-D
          • Gość: ss Re: :D WizzAir upadnie IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:33
            ciekaw jestem ile maja dlugow rozdajac caly czas bilety z darmo, Air Polonia ma
            26mln dlugu, pewnie oni 2x wiecej
    • Gość: Dawid To prawda!!! IP: *.veo.pl 30.11.04, 21:05
      We sierpniu myslalem, ze mnie szlag trafi! Zaplanowany pierwszy urlop w zyciu,
      bo pierwsza praca. Mialem leciec do Barcelony do kumpla! Jak sie zdziwilem,
      kiedy przez przypadek dowiedzialem sie, ze od 14 wrzesnia nie ma lotow z
      Katowic do BCN. Moje loty byly zaplanowane miedzy 12-24! Mowie Wam jak sie
      wscieklem. Firma chciala mi zaproponowac loty do Rzymu, Londynu, etc. Po kiego
      grzyba, jak ja chcialem spedzic wakacje w Hiszpanii. Teraz reklamuja ta sama
      trase jako NOWOSC!... Sin comentario!
      • Gość: RAk Re: To prawda!!! IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:34
        Racja David, Wizzair gral od zawsze nie fair
      • Gość: latawiec Re: To prawda!!! IP: 62.29.137.* 01.12.04, 09:01
        ...bo się szmaciarzu wybiera normalną firmę
        -jak chciałeś być cwany i mało zapłacić, to masz !
    • Gość: obyw. Poziom reklamy adekwatny do poziomu pisma... IP: 213.17.142.* 30.11.04, 21:17
      Bez komentarza, choć dziwię się GW, że zniża się do tego samego poziomu. O
      takich pierdołach w ogóle się nie pisze.
    • Gość: a ku ku Re: karol216 IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.04, 21:29
      choć trudno tego nie zauważyć to portal gazety właśnie ma pomarańczowy
      wystrój,w związku z innym faktem oczywiście , ale gratuluję spostrzegawczości !
    • Gość: ZIZU KTO NIE ROZUMIE ALUZJI EAZY JETA.... IP: *.lagisza.pke.pl 30.11.04, 21:43
      ...TEN ZWYKŁYM GŁUPIM TŁUMOKIEM JEST I TYLE, HEHE
      • Gość: ty Re: KTO NIE ROZUMIE ALUZJI EAZY JETA.... IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:36
        racja, mamy tu paru burakow na uslugach Wizzair ale na szczescie niewielu
    • Gość: Ab Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:44
      jaka gazeta, takie ogłoszenie
      • Gość: andzia Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 30.11.04, 22:28
        Czy ogloszenie w Fakcie , gazecinie za 1 zloty...
        dotrze do potencjalnych klientow latania po Europie ?
        W mojej malopolskiej wsi to sami emeryci kupuja Fakt, bo najtanszy...
    • Gość: Welcome to Poland Gowniany wsch-europejski management NIGDY nie ... IP: *.spray.net.pl 30.11.04, 22:37
      ..dorowna expertom w tej dziedzinie !

Kolesie kolesi zatrudnieni w Wizz, Sky Euro, Air Polonia tylko czeszą sporą
      kaskę a powinni wrocić na studia + odbyć 5 lat praktyki u Ryana lub Easy !

BRAWO EASY !!! :))
      • Gość: adam wiecie dlaczego kupuje gazete wyborcza? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 23:08
        bo jest juz sezon grzewczy i musze czyms rozpalic ogien w piecu weglowym.nigdy
        nie czytalem tego brukowca.gw nadaje sie tylko do rozpalania ognia w piecu.
        • Gość: jacek wiecie dlaczego kupuje gazete wyborcza? IP: *.u.mcnet.pl 01.12.04, 09:40
          ja na szczescie mam ogrzewanie gazowe
        • Gość: Marco Re: wiecie dlaczego kupuje gazete wyborcza? IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.12.04, 09:46
          Hmmm, jakby Ci to wytłumaczyć... wiesz, wydanie internetowe ma w sobie dosyć
          mało papieru i może Ci się nie udać rozpalenie. Ale to na pewno nie będzie Twoja
          wina! Nie, nie! Po prostu oni dali za mało papieru. OK?
      • Gość: wojtek Re: Gowniany wsch-europejski management NIGDY nie IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:38
        dokladnie gowniany management doprowadzi WizzAir do upadku a pensje pewnie maja
        niezle, Mam ten WizzAir w dupie
    • Gość: M.Chirowski Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:42
      A kto się zainteresuje "airpolonia" ,która bez podania przyczyn zlikwidowała
      połączenie z Pyrzowic do Chalerois i z powrotem. Banda łobuzów.
      • Gość: Zagłoba Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.toya.net.pl 30.11.04, 22:54
        No tak, typowo polskie, rodem z komuny podejście - mnie się należy i już. Weź
        pod uwagę, że linia lotnicza to nie "Caritas" - musi przynosić dochody a
        przynajmniej nie generować wielkich strat. Wiadomo na czym polegają
        niskokosztowcy i wymaganie od nich niezawodności jest nieporozumieniem.
        Wybierając wizza czy airpolonię płacę dużo mniej, ale zawsze liczę się z tym,
        że mogą w ostatniej chwili odwołać rejs lub odlecieć dobę później. Sam mam taką
        zasadę - do rodziny, na wczasy itp. latam lowcostami (za 3 tygodnie np.
        wylatuję Wizzem na wypoczynek świąteczny), natomiast na wizyty zawodowe latam
        normalnymi liniami, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na opóźnienia czy
        odwołąnie lotu. Jeśli na urlop spóźnię się dzień to nic się nie stanie (będę
        tylko mocno wkurzony), jeśli natomiast na wyjazd służbowy spóźnię się dzień to
        już wiele może się stać.
      • Gość: Tom Re: Wizz, upada IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:40
        Airpolonia przynajmniej nie odwoluje lotow z dnia na dzien, WizzAir jest
        najgorszy
        • Gość: latajacy czesmir Re: Wizz, upada IP: 145.253.209.* 01.12.04, 07:52
          Tak, nie odwoluje... Tylko informuje, ze lot odbedzie sie 2 godziny wczesniej,
          bo "po drodze z Frankfurtu do Warszawy" musza wysadzic pare podroznych w ...
          Brukseli... Nono :) Ale tego to sie akurat nie czepiam.
          Wkurza mnie puktualnosc. Skad sie biora takie opoznienia??
          No ale u nas wszystko da sie wytlumaczyc prostym: za TE PIENIADZE?!i tu mam na
          mysli cene biletow, a nie zarobki personelu, bo raczej sa wyzsze niz 500 zl.
    • Gość: rysio Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 30.11.04, 22:43
      tekst bomba...bede cytował kolegom:)
    • Gość: Rafał R. Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:45
      W ciągu ostatniego miesiąca dwukrotnie podróżówałem wizz air do londynu i ani
      razu nie było problemów. W październiku za bilet w dwie strony zapłaciłem 430
      złotych, natomiast z zeszłym tygodniu za dwa bilety w dwie strony zapłaciłem
      500 złotych i chyba to najbardziej boli easyJet... Ponadto jak od 22 listopada
      (8 dni) wizz mógł odwołać 50 lotów na linii Warszawa - Londyn?! cztery loty
      dziennie i osiem dni(w tym dwa z których ja korzystałem)
    • Gość: LUK Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:25
      dosc juz lekcewazenia klientow, byli na drugim miejscu po Volare do upadku,
      volare upadlo teraz WizzAir nastepny w kolejce
      • Gość: juro Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:43
        MUSI, to jagorszy low cost na Polskim rynku, prezesi rozdaja bikety za darmo
        doprowadzajac firme do bankructwa a sami biora niezle pensje
        • Gość: ania Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:44
          Wizz jest do dupy, co z tego ze maja ladne samoloty
        • Gość: Kolo Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:45
          WizzAir to banda
          • Gość: sara Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:49
            na szczescie mamy wybor i nie musimi korzystac z Wizzu, Warszawka ma Skyeurope
            i Easyjet Slazacy moga jezdzic do Krakowa na lotnisko gdzie tez jest SkyEurope
            i Easyjet
            • Gość: swatek Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:52
              WizzAir jest w tarapatach finansowych i sami nie wiedza juz co robic, lepiej
              dac se z nimi spokoj
              • Gość: wawa Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:57
                Gowniany WizzAir, obesrany - tylko samoloty ma czyste, management do dupy
                • Gość: gwuru Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 01.12.04, 00:02
                  wejdz na strone Wizzu i zobacz ich rozklad lotow, oni chyba sami nie wiedza w
                  jakie dni lataja, to jest na przyklad rozklad lotow Londyn-Budapeszt:

BUD 1----
                  • Gość: ewa Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 01.12.04, 00:06
                    Niezle, skoro Wizzair ma co tydzien inny rozklad to sie im nie dziwie ze sie
                    gubia - na szczescie mamy solidna firme - Easyjet
                    • Gość: sara Re: Wizz, musi upasc IP: *.server.ntli.net 01.12.04, 00:09
                      wizzair od poczatku gral mi na nerwach, widzac ich znikajace polacznia czulam
                      sie jak by ktos prowadzil badania opinii publicznej w internecie pod tytulem
                      oplacalne polaczenia lotnicze z Polski
                      • Gość: Radek Re: Wizz, musi upasc IP: *.ok.ok.cox.net 01.12.04, 01:53
                        Ciekawe ze wszyscy macie taka sama domene *.server.ntli.net
                        czyzby jakas lekka schizofrenia?
                        • Gość: zbys Re: Wizz, musi upasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:29
                          Ile płaci konkurencja za 1 głupi post? - kogo mam tu upluć? - czy mam podać
                          numer konta?
                        • Gość: Marco Re: domena *.server.ntli.net IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.12.04, 09:57
                          Ale się obśmiałem!:)))))
                          Piękne.
                          Pewnikiem jakowyś menago konkurencji zadziałał. :)))
                          Zupełnie jak z opowiadań o nieodżałowanym Buraku. :)
                          Ech, łezka się w oku zakręciła.
                          • Gość: edu Re: domena *.server.ntli.net IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.12.04, 11:14
                            siedza goscie w kafejce internetowej i nadaja na WizzAir, wcale im sie nie
                            dziwie, WizzAir to najgorsza linia w Polsce
            • Gość: ozarc Re: Wizz, musi upasc IP: 213.227.80.* 01.12.04, 10:52
              WizzAir gwarantuje dowóz z Krakowa do Pyrzowic na swoje loty.
              A EasyJet co?! Chciałbym lecieć np. do Berlina, jak mam się
              dostać z Katowic do Balic nie jadąc przez centrum Krakowa
              albo nie wydając na taryfę tyle, co na sam lot?
              A WizzAirem leciałem w tym roku : byli punktualni, uprzejmi,
              lądowanie jak z podręcznika, 300 zł w obie strony.

A GW pewnie z rozpędu włazi w tyłek każdemu z "Jet" w nazwie.
              Pamiętacie nielota-GetJet i "wybiórcze reklamy" jego strony
              z SMS-ową zdrapką?
              • Gość: zbys Re: Wizz, musi upasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:05
                Leciałem w zeszłym tygodniu do Rzymu z wizzairem. Około 60luda na pokładzie.
                Pełny profesjonalizm usługi. Grzecznie, miło, wygodnie, punktualnie!!
              • Gość: Bekas Pracuje w wizzair IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 00:16
                Firma jest do bani, zadnego autobusu nie gwarantuja z pyrzowic do katowic, nic
                nie gwarantuja poza odwolaniem lotow dzien przed odlotem jak to czesto bywa.
                Klienci nie moga sie nawet doprosic miesiacami o zwrot kosztow przyslugujacych
                im z tytulu reklamacji. Szczerze nie polecam tej firmy nikomu, poza marnym
                telecentrum i kontaktem przez internet klient nie jest w stanie sie
                skontaktowac z firma nawet gdy mu odwolaja lot w dniu odlotu.
    • Gość: no more skyeurope PROPOZYCJA INNEGO PYTANIA IP: 212.183.128.* 30.11.04, 23:25
      moze niech opublikuja podobne ogloszenie skierowane do skyeurope, z pytaniem:
      Ile razy pomyliliscie lotniska ?
      lub
      Czy zawsze ladujecie tam gdzie zamierzacie ?

akurat bylem raz pasazerem tej lini kiedy zamiast w warszawie poznym wiecozrem
      wyladowala w krakowie na balicach okolo polnocy i autobusik do wawa ! nigdy
      wiecej kretaczy i leni ze skyeurope !!
      byly tez i inne przyapdki z tego co wiem co najmniej kilka kiedy ladowali nie tu
      gdzie trzeba, a to warszawa zamist krakowa itd. moze im mape kupic !
      bez pzdr
    • banter Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet 30.11.04, 23:48
      WizzAir to linia, dzięki której pierwszy raz w życiu miałem szczęście lecieć
      samolotem! I za to im dziękuję! Są naprawdę fajni i takie tanie chwyty easyJeta
      mnie od nich nie odciągną. Z drugiej strony ciekawie byłoby polecieć z easyJet:)
      • Gość: wawa Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.server.ntli.net 30.11.04, 23:56
        masz szczescie ze poleciales Wizz, mozesz juz nie miec nastepnej okazji bo cie
        zostawia na ziemi
        • karol216 co to za kolo z server.ntli.net ? 01.12.04, 12:55
          czemu jedna osoba z server.ntli.net caly czas jezdzi po wizzairze? moze to
          nadgorliwy pracownik easyjeta.

lecialem kilka razy razy wizzairem i kilka easyjetem i puki co to easyjet mnie
          raz zawiodl i spoznil sie 2,5h z odlotem...
          • Gość: ozarc Re: co to za kolo z server.ntli.net ? IP: 213.227.80.* 01.12.04, 15:07
            > czemu jedna osoba z server.ntli.net caly czas jezdzi po wizzairze?
            > moze to nadgorliwy pracownik easyjeta.

Albo Polak, który poleciał do Anglii i tam mu nie poszło.
            A że leciał WizzAirem..., to wiadomo kto winny. Teraz EasyJet
            płaci mu 1/4 hamburgera za każdy anty-Wizz-email na forum,
            więc się odgryzie, a co! (ntli.net to angielska sieć).
            • Gość: gosc Re: co to za kolo z server.ntli.net ? IP: *.telia.com 02.12.04, 18:07
              Osobiscie moge poswiadczyc . ze to wyjatkowo pechowa firma - w odstepie
              tygodniowym bez uprzedzenia odwolano 2 loty ze Sztokholmu- Skavsta do Katowic
              12.11 i 19.11. Pieniedzy sie nie zwraca - jakis skandal. Ale potwierdzila sie
              przynajmniej dla mnie stara zasada co tanie to drogie. Zachecam wszystkich
              nabranych do dalszej korespondencji!!!
    • Gość: lotczik Wizz ma 7+ lotow dziennie w Warszawy do Londynu? IP: *.demo.pl 01.12.04, 00:01

• Gość: ta Re: Wizz ma 7+ lotow dziennie w Warszawy do Londy IP: *.server.ntli.net 01.12.04, 00:03
        jesli chodzi o Wizzair to ciezko sie dowiedziec kiedy oni lataja
        • Gość: meerkat PRZERAZAJACE! DRUGI AEROFLOT! :-(((((((((((((((((( IP: 168.143.113.* 01.12.04, 00:21
          "W pewnej chwili kapitan powiedział, że należy wysiadać mimo że bylismy 2km
          nad ziemią."

Wysiadac "2 km nad ziemia"!!!

Cos podobnego robia tylko w AEROFLOCIE!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: xxx Re: PRZERAZAJACE! DRUGI AEROFLOT! :-((((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 01:23
            Przeciez nie beda ladowac tylko po to, aby wysadzic jednego lub dwoch
            pasazerow ;) Niekalkuluje sie. Niech wysiadaja w locie.
            • Gość: BABARIBAK Re: PRZERAZAJACE! DRUGI AEROFLOT! :-((((((((((((( IP: 220.68.50.* 01.12.04, 04:31
              jak takie wszyscy cwaniaki jestescie, a zwlaszcza kolo co tak najezdza na
              wizzairpodajac sie za rozne osoby piszac z tego samego IP, to powiedzcie czym
              innym jak nie wizairem poleciec w podobnej cenie do Aten ? co mistrzowie ?
    • Gość: Obserwator SkyEurope - jeszcze gorzej IP: *.crowley.pl 01.12.04, 07:46
      Kupiłem dwie wycieczki do Londynu i Rzymu, w obu odwołano po jednym locie, a ja
      obie wycieczki. No comments....
    • Gość: Smok Koleś, co zajarałeś? IP: *.energis.pl 01.12.04, 08:00
      :-)
    • Gość: gosiaw Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: 62.57.128.* 01.12.04, 09:56
      a ile easy jet odwolal sama latalam juz ta linia kilka razy i mi sie
      odechcialo i teraz wole ryanair albo wizzair
      wizzair ma lepsze cene , nowe samoloty , przeleciecie sie easy jetem a
      zobaczycie czy jeszcze raz z nimi polecicie
    • Gość: janko Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.acn.waw.pl 01.12.04, 10:26
      Nie wiem ile lotów odwołał Wiz, wiem natomiast że samoloty Wiza przed startem z
      Warszawy są tankowane z pasażerami na pokładzie co mnie bardzo niepokoji,
      oszczędności kosztem bezpieczeństwa to już proceder niedopuszczalny i karygodny!!!
      pozdro.
    • Gość: Wizzair rules easyJet nie fair IP: *.6.79.83.cust.bluewin.ch 01.12.04, 11:01
      Latalam z Wizzair i moi bliscy, nigdy nie mialam najmniejszego problemu, wiec
      nie rozumiem nagonki tych, ktorzy nigdy nie latali ta linia. Aby tylko sie
      utrzymala jak najdluzej. To jest okno na swiat dla ludzi ze Slaska.
      • Gość: W NIE TYLKO LONDYN ODWOŁUJĄ!! IP: 194.246.124.* 01.12.04, 12:31
        12 listopada nie poleciałem do Dortmundu. Pani była szczera: "Mało osób i nam
        się nie opłaca". Nikt nie zadzwonił, nikt mnie nie uprzedził.
        Dowiedziałem się o tym dopiero na lotnisku.
        • Gość: A. Re: NIE TYLKO LONDYN ODWOŁUJĄ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:16
          Ja miałam fajniej: nie wróciłam z Holandii, bo Sky Europe nie opłacało się tam
          w danym dniu nawet wyleceic z Wwy. Oficjalny powód: "problemy techniczne".
          Jassne. Miła pani mogła mnie przebukować na nast.dzień albo na lot do zupełnie
          innego miasta. Cóż, jaka cena, taka jakość...Dobrze ze nie musiałam nocowac na
          lotnisku, bo mnie znajomi zabrali z powrotem. Więcej tanimi nie lecę!!
    • Gość: mruu Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:43
      Latam od dawna po Europie, a od niedawna latam z Wizz'em i nie narzekam a nawet
      jestem zadowolony.Jestem zdania ,że opinie wypowiadane na różne tematy powinny
      być sprawdzone osobiście przez klientów a nie narzucane przez kogoś a
      szczególnie przez konkurencję!!!
    • Gość: mruu Re: Wizz, ile lotów odwołaliście? - pyta easyJet IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:57
      A co do tankowania z pasażerami na pokładzie to jest to całkiem normalne-tak
      robi sie w całej Europie (człowieku zebys widział co dzieje się w
      Luton!!!).Istnieją specjalne procedury tankowań nie ma co się martwić!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka