Gość: Insider IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 22:46 Porownajcie lokalizacje i ceny HIT i Tesko. Niemcy z HITA zwariowali, ze spuscili ten interes. Jak Tesko nie zajarzy, to prezesi i dyrektorzy HITA beda wybierac w ofertach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: HIT i TESKO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 22:47 Nie opowiadaj bzdur, jak ich kupili to znaczy ze sa słapsi. Odpowiedz Link Zgłoś
belos Re: HIT i TESKO 05.07.02, 17:25 Proszę o kontakt pracowników TESCO - dział informatyki lub coś podobnego w marketach TESCO lub w centrali TESCO. Kontakt: belos@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem Re: HIT i TESKO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 23:15 UWAGA podaje liste, ktorych TESCO nie powinna przejac, bo stanie sie HITEM, ale moze wtedy ludzie zaczna Tesco szanowac: personalny Brant, rodzina korkow, Sobocinska, Kucharski i wszyscy pod nimi. Jak Tesko nie chce byc hitem, to zwolnic ich. Oni was zamecza upierdliwoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: HIT i TESKO IP: *.calixo.net 04.07.02, 23:32 za 655 milionow euro.W sklad sieci "Hit" wchodzi 13 magazynow,2 magazyny w budowie i pewna liczba terenow z przeznaczeniem na budowe. W ten sposob angielski "Tesco" stal sie wlascicielem najwiekszej sieci magazynow w Polsce przed Carrfourem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempi Re: HIT i TESKO IP: *.gate.eur.deuba.com 05.07.02, 15:24 mam tylko nadzieje, ze nie zmienia szyldu !!! krotka ankieta wsrod znajomych - klientow HIT'a poakazala, ze klienci sa bardzo przywiazani do "Krola Niskich Cen" ... ... tak jak ja :-((( Odpowiedz Link Zgłoś