Gość: GOSC IP: 143.26.82.* 17.07.02, 12:27 prof.Kolodki mowil, ze po raz kolejny Euro jest drozsze od dolara, i to nie jest jego zasluga, nie mial na mysli kursu PLN do USD, bo niewatpliwie "milczenie Kolodki" oslabilo zlotowke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wartownik Re: Kołodko ujawnił plany IP: 212.76.37.* 19.07.02, 20:11 prof. Kołodko mnie trochę zaskoczył. Myślałem o nim jak o wizjonerze-ekspercie, a zaczynam Go postrzegać jako eksperta- wizjoniera, co z pewnością dla gospodarki jest zdrowsze. Życzę Mu powodzenia. Zależy mi żeby mu się powiodło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kołodko ujawnił plany IP: *.gl-jp.digi.pl 13.08.02, 23:27 Produkcja rośnie bezrobocie spada. Hmm kiedyś już były podobne hasła .... a może tak plan 5 cio letni ....?? Pozdrowienia dla LSD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: no i dobrze. IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 28.02.03, 05:49 "Polski złoty ma być silny siłą polskiej gospodarki, a nie w wyniku ruchów spekulacyjnych. Kurs trzeba ustalić tak, by rosła konkurencyjność polskich przedsiębiorstw." Tak trzymac. Kurs co prawda, ustali sie sam, ale swiadomosc problemu to pierwszy krok do sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś