Gość: blq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:32 A malkontentom mówimy zdecydowane NIE! Gdyż czasem przyda się taka pozytywna informacja, świadcząca o coraz to większej sile polskiej gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb3 Radio wolna Polska IP: *.chem.usu.edu 01.08.05, 19:43 Ostrzegam wszystkich Polakow na calym swiecie ze jestem straszony przez Unie Europejska przy pomocy globalnej broni psychotropowej ze nie moge przebywac na terytorium Schegen poniewaz moje obecnosc na tym terytorium zdradza symbolicznie tajemnice panstwa ZSSR. Sowieckie istalacje woskowe modulujace glbalne pole akustyczne na rozkaz rosji sa najprawdopodniej na terenie Francji lub Szwecji zakmuflowane przed USA. Wszyscy Polacy przebywajacy na terenie Panstw Unii Europjeksie ponad 3 miesiace z naruszeniem ukladu rzymskiego powinni przedostac sie przez Mexyk lub Brazylie na terytorium USA. Niezalne bojowki wyzwolenia RP nie maja jescze aparatury zby zlozyc raport do Waszyngtonu o wypowiedzenie wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.de.zoo Re: Radio wolna Polska 01.08.05, 20:02 biorąc pod uwagę zaistniały preparat w sensie przypomijacym przedmurze chrześcijaństwa, oraz bedąc świadom politycznego znaczenia chciałem ostrzec wszystkich przed kalafiorem pogardy i plasteliną niezrozumienia. Jednakże parafrazując watę cukrową mojego przedmówcy jestem skłonny. Zdecydowanie natomiast jestem za polaryzacją bezimiennego politycznie skrajnego wrzenia glutenowych kombajnów hipokryzji. Kończąc napiszę jeszcze, że to prawda, to co piszecie i się z wami zgadzam w 114,76%. Nawet, a może zarówno w istocie są podane przez was fakty, gdy nie każdemu wolno mieć hipopotama pondato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o90 stary daj namiary IP: 82.112.147.* 01.08.05, 20:11 na kolesia ktory sprzedaje taki towar po ktorym ma sie taka jazde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenior Re: Polska witamina znad Balatonu IP: *.eranet.pl 02.08.05, 19:09 A może ktoś powie, skąd Maspex vel Werbatex ma / miał pieniądze na przejęcia Polskiej Żywności, Anina, Tymbarku, Lubelli itd. ? Odpowiedz Link Zgłoś