Gość: wlodzimiesz_illicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 01:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szkot Francuska dojarka - tak się doi - "orenżada" IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 19.08.05, 02:02 1,1 mld zł rocznie za to, żeby dopłacić za markę "orenżada". Żabojadzi pokazują, jak sie doi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Ukraść 1100 milionów PLN w świetle prawa IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 19.08.05, 02:06 Sprytni jesteście francuzi. 250 milionów euro ukraść... A za 3 tys zł ściga mnie komornik, jak straciłem prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślimak Ambasada Francji - piszcie co o nich myślimy adres IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 19.08.05, 03:15 Ambassade de France en Pologne, 1 Rue Piekna, Tel. + 48 (22) 529 30 00 ul. Piękna 1 w warszawce presse(małpa) ambafrance-pl.org consulat (małpa) ambafrance-pl.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz wysłałem im maila o treści IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 19.08.05, 03:22 Proszę o zajęcie stanowiska w sprawie wyprowadzania 300 mln euro z Polski każdego roku na mocy umowy z TPSA w związku ze zmianą marki Idea na Orężada. Czy Polacy pracujący dla rządu Francji mają honor i zrezygnują z pracy w ambasadzie tego kraju? Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gavroche Re: wysłałem im maila o treści IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.08.05, 05:26 To jest zemsta tych kurwów za hydraulika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Re: DO MARIUSZA IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 13:34 ale sie przestraszyli.Zagroz jeszcze wypowiedzeniem wojny albo naloz embargo Odpowiedz Link Zgłoś
liberus matematyka jest prosta 19.08.05, 21:18 Gość portalu: mariusz napisał(a): > Proszę o zajęcie stanowiska w sprawie wyprowadzania 300 mln euro z Polski > każdego roku na mocy umowy z TPSA w związku ze zmianą marki Idea na Orężada. Opłata za markę wynosi 1,6% przychodów. Idea w tym roku będzie miała przychody ponad 6 miliardów PLN. 1,6% razy 6 miliardów to jest 100 milionów zł, czyli 25 milionów euro. Skąd więc twoje 300 milionow rocznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sapho Re: Francuska dojarka - tak się doi - "orenżada" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:10 Z TPSA Francuzi już doją porcent co roku i też za zmianę logo. Przecież jakiś czas temu dodali do logo znak "&" i CAŁA ta "niesamowicie znacząca zmiana ze względów marketingowych" powoduje wypływ <1mld zł rocznie. POLSKIE PIENIĄDZE GRABIONE SĄ PRZEZ FRANCUSÓW !! Jak tak patrze wstecz to francusi są najbardziej zdradzieckim, cwaniackim a przy tym tchórzliwym narodem świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me.myself&I Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.chello.pl 19.08.05, 02:07 najbardziej z wszystkich rodzimych nazw operatorow zaluje Idei. Wspolpraca z niemcem bardziej by sie oplacala niz z francuzami. jak tylko skonczy mi sie umowa z idea od razu przechodze do polskiego operatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wymowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.05, 02:11 Taaa, a jaka będzie oficjalna wymowa? orencz? oryncz? orange? globalizacja=debilizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemoniada Orężada IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 19.08.05, 02:14 taka będzie wymowa: orąężada; ślimaki, robaki ilepsze niż francuzi. Robak zje okruszki, francuz za...je...bie 300 milionów doarów rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemoniada sorry 400 milionów USD co rok IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 19.08.05, 02:22 sory, ukradnie w bialy dzien 400 milionów dolarów, i tak rok w rok. Brawa dla autora. Poprzedni artykul dotyczący orężady autorstwa bodajże Pru...s.. ka był zupełnie ... sprzedany. Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: wymowa 19.08.05, 02:24 > Taaa, a jaka będzie oficjalna wymowa? > > orencz? > oryncz? > orange? uryncz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: wymowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:28 1 mld pln za orenżadę ???????? qwa złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: wymowa IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.08.05, 05:30 Prawidlowa wymowa to orang-utan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b57 Re: wymowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:48 orencz, orandż, orange.....MANDARYNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: do Ja IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 13:38 poprosisz to ci przeliteruja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 07:13 nie ma polskiego operator..... Odpowiedz Link Zgłoś
kontrapunkt Re: Do polskiego operatora?! TAK do PLUSA 19.08.05, 15:32 Przeczytajcie uważnie koniec artykułu - Plus jest (na razie) polski. Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Do polskiego operatora?! TAK do PLUSA 19.08.05, 21:20 kontrapunkt napisał: > Przeczytajcie uważnie koniec artykułu - Plus jest (na razie) polski. Polski w 60%. A dokładniej, należy do Kulczyka, i innych kolegów Kwasniewskiego, typu panowie z Orlenu, KGHM, PSE. To ja już wolę Vodafone. Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei 19.08.05, 21:38 A jaki to operator jest polski? Bo ja widze na rynku tylko trzech: fracuskiego, niemieckiego i brytyjskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 06:24 Przeciez to wiadome, za przemalowanie zaplaci TPSA a przez to my. Oplata licencyjna to nic innego jak zwiekszanie kosztow TPSA i umikanie opodatkowania i wyprowadzanie pieniedzy na utrzymanie France Tel we Francji gdzie cienko przedzie. 1,6 % fajne kieszonkowe. I co przemalowanie da wiekszy zysk? Osobiscie wole Idea i to dla mnie jest marka a nie O.....(hit) :> Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m zrywam umowę 19.08.05, 06:57 zrywam w takim razie umowę, którą podpisywałem z ideą a nie z jakimś pomarańczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: zrywam umowę 19.08.05, 07:04 "Po części chodzi o "mocarstwowe ambicje", ale też przyciąganie klientów biznesowych dzięki unifikacji cen i usług oraz o obniżenie kosztów reklamy i marketingu." ktoś się orientuje jak wygladaja zunifikowane ceny za połączenia i sms np. we francji? Odpowiedz Link Zgłoś
studiostar Re: zrywam umowę 19.08.05, 16:42 Ciapciak z Ciebie. łudzisz się, że nie będziesz płacił za roaming we francji??? Takiego wałka . Bedziesz bulił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: zrywam umowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:49 DUPEK, TEPSA OD WIELU LAT NIE JEST POLSKĄ MARKĄ, GDZIE TY ŻYJESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: zrywam umowę IP: 80.51.234.* 19.08.05, 10:40 wszak TP-sa też należy do France Telecom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szym bojkot IP: *.server.ntli.net 19.08.05, 22:28 Bojkotujemy ornage, dalczego niszcza nam wszystkie polskie marki, witamy w Matrixie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adomas czwarty rozbiór Polski! IP: *.chello.pl 19.08.05, 08:21 ;) Moherowe berety poczują się już zupełnie nieswojo hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:41 Już płacimy za Znaczek &TP dla Francuza Teraz za orange wszystkie usługi na rzecz grupy TP świadczone są przez firmy z większościowym kapitałem Francuskim. Pieniądze płyną do Francji za doradzto Wysokiej klasy specjalistów od ślimaków. Może trzeba coś z tym zrobić i przestać kupować usługi od całej grupy TP. "Jednością Silni, rozumni szałem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@n Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.tele2.pl 19.08.05, 08:48 Jeśli zmiana Idei na Orange ma przynieść obniżkę cen rozmów i telefonów (które są o wiele droższe niż na zachodzie skocz.pl/abpt ) to bardzo mnie cieszy taka rewolucja. Mam telefon w sieci IDEA i zaczekam na nową ofertę. Czytając komentarze innych osób w których nagle budzi się patriotyzm, że nie dadzą zarobić francuzom itd robi mi się niedobrze. Połowa produktów i usług, z których korzystamy jest wspierana przez obcy kapitał i tamże wypływają nasze pieniądze ! Pozdrawiam i życzę rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:22 Chyba jednak nie. Tu nie chodzi o patriotyzm tylko zdrowy rozsądek. TP SA miała wyższy rating przed przejęciem przez FT, a teraz jest ciągnięta w dół. FT drenuje TP SA jak może, zwalniając polskich pracowników -> protesty pracowników TP SA, problemy Ożarowa, a teraz Telefoniki. Nawet użytkownicy zwykłych telefonów to odczuli, zwykle mieli ze dwa miesiące karencji na zapłacenie rachunku, dopiero po takim czasie TP SA upominała się o zaległość; teraz już po miesiącu masz na głowie windykatorów z Intrum Justitia - to takie hieny z dyplomami z prawa. Transfet kasy dla ratowania firmy matki idzie pełną parą. To samo dotyczy Idei, gdyby miała kłopoty to rozumiem, w ramach pomocy udzielamy know-how ale w zamian zmieniamy markę, ale tutaj jest sytuacja odwrotna. Idea jest dobrą znaną marką na rynku a w zamian za wprowadzenie obcej nie znanej na naszym rynku marki ma jeszcze zapłacić. Wcale bym się nie zdziwił gdyby FT wypompowało tyle kasy ile się da z Idei I TP SA a później sprzedało wydmuszki za grosze innej firmie telekomunikacyjnej. I jeszcze jedno na koniec - tanisze rozmowy na Zachodzie - to pewien mit, one są tańsze relatywnie w odniesieniu do osiąganych tam zarobków. Może się okazać że wbrew pozorom będą wyższe, ktoś tu w komentarzch napisał że SMS u Orange'a w Angli kosztuje równowartość 55 gr - teraz jest 24 gr - czyli ta "obniżka" byłaby bardzo wątpliwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Intrum Justitia-ZGRAJA BUCÓW 19.08.05, 19:52 <teraz już po miesiącu masz na głowie windykatorów z Intrum Justitia - to takie hieny z dyplomami z prawa.>A WIECIE,ŻE INTRUM JUSTITIA DZIAŁA NIELEGALNIE? Nie tankuję w ORLENIE,nie bogacę KULCZYKA! GG 2930818 52°19' N, 20°57' E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred No to ja rezygnuje z Idei IP: 130.75.58.* 19.08.05, 09:07 Co za wstyd, francuzy pilnuja aby nie zamiecac im jezyka obco brzmiacymi wyrazami, a co robia u nas???? O R A N G E... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKE IDEA TO SILNA MARKA !!!!! PO CO ORANŻADA???!!!! IP: 62.148.86.* 19.08.05, 09:24 KASA W BŁOTO, GRATULACJE DLA INTELIGENTÓW ZARZĄDZAJĄCYCH IDEĄ!!!BRAVVO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eello W S Z Y S C Y Z A TO Z A P Ł A C I M Y ! ! IP: 62.148.86.* 19.08.05, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: french_no! Jak bedzie prawo do zatrzymania nr-u to spadam ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:36 zaczniojmy popierac polskie usługi i towary, popatrzcie na USA " FRENCH - NO !" Niech se robia takie cos u Pupina jak pozwoli (w co watpie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bemol Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: 62.29.138.* 19.08.05, 09:51 Sorry, ja rezygnuję z usług, nie będę dopłacał do francuskich złodziei i nie godzę się z eliminowaniem wszystkiego co polskie przez zachodnie korporacje. Absolutny skandal z tymi opłatami - powinni dopłacać za darmową reklamę a nie żadać zapłaty, od dzisiaj jem freefom fries !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:23 eeeeh, durnie, zmienicie operatora i co z tego? Za pół roku będziecie dopłacali do szwaba albo znowu do francuza. Polaczki być zamknięte na świat, prawda? Jak ktoś wykupuje polską firmę to chyba ma prawo z nią robić co chce? Trzeba było nie sprzedawać! Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego, globalizacja nazw jest naturalnym procesem globalizacyjnym. Akcjonariuszom nie podoba się transfer kasy? To niech kupią akcje Orange, pieniądze w naturze nie znikają! Opłata licencyjna jest po dlatego, że europejskie Orange jest jedną z najlepiej rozpoznawalnych ropejskich marek i w budowę tej pozycji włożyło O WIELE WIELE WIELE więcej pieniążków niż możemy sobie to wyobrazić. Dlatego nie dziwi mnie ich zachowanie. Wyobraźcie sobie takie coś: Coca Cola przejmuje Hoopa, zmienia mu nazwę na Coca Cola i ma mu jeszcze płacić, podczas gdy to marka CC jest warta 60 mld dolarów a Hoop pewnie z 60 mln zł???? Tak to sobie wyobrażacie? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalroman Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: 217.149.249.* 19.08.05, 10:44 Czytam i czytam ten wątek i dopiero teraz trafiam na pierwszą rozsądną wypowiedź. Szkoda że wyświetla się na końcu :( pozdro, Qba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei 19.08.05, 10:48 Gość portalu: Qba napisał(a): > Wyobraźcie sobie takie coś: Coca Cola przejmuje Hoopa, zmienia mu nazwę na Coca > Cola i ma mu jeszcze płacić, podczas gdy to marka CC jest warta 60 mld dolarów > a > Hoop pewnie z 60 mln zł???? Tak to sobie wyobrażacie? To akurat jest raczej chybiony argument, skoro w Polsce Coca Cola jest dużo lepiej rozpoznawaną marką niż Hoop. W przeciwieństwie do sytuacji z Ideą i Orange. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:26 Kiepskie porównanie. Marka Coca Cola jest lepiej w Polsce znana niż Hoop, w przciwieństwie do Orange który w Polsce jest w ogóle nie znany w przeciwieństwie do Idei. Resztę pominę milczeniem, Polaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 13:55 przeciez to pisza prowincjonalni frustraci ktorym sie wydaje ze komus przylali.Dzieki temu przynajmniej we wlasnym mniemaniu[choc przez chwile]sa wielcy,madrzejsi niz ludzie zarzadzajacy wielkimi firmami.A potem wracaja do swoich zawodowych zajec-kopanie rowow,zamiatanie lisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland ŻADEN OPERATOR NIE JEST "POLSKI" ! IP: *.eranet.pl 19.08.05, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland JAK DADZĄ WAM DARMOWE ROZMOWY W PROMOCJI TO NIGDZI IP: *.eranet.pl 19.08.05, 12:26 .. NIE PÓJDZIECIE ! :) Liczy się k a s a. Na początek będą chojni. Dojenie potem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzyczliwy Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: 139.20.102.* 19.08.05, 10:50 Calkiem madre wyrabiac marke pare lat po to tylko zeby tak o ja zmienic.... Francuzikom od zab sie w glowach poprzewracalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodowca A mnie to wisi IP: *.lodz.mm.pl 19.08.05, 11:10 A mnie to szczerze mówiąc mało obchodzi. Jeśli okaże się, że od tego rebrandingu zdrożeją Oranżadowe telefony, rozmowy i abonamenty, to wtedy owszem, nie będzie mi się to podobać. Ale wcale nie musi tak być. Półtora roku temu Era wydała podobną kupę kasy na stworzenie nowej marki Heyah i przyniosło to obniżki cen u wszystkich operatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: 213.25.198.* 19.08.05, 11:02 W Polsce tak prosto, jak w innych krajach, ze zmianą nazwy nie pójdzie ;). Żabojady nie doceniają siły przyzwyczajenia Polaków :). W każdym razie ja pozostanę przy nazwie Idea. Oczywiście z powodu samej zmiany nazwy nie będę zmieniał operatora, ale gdybym miał się nad tym zastanawiać, będzie to jeden z argumentów "za". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 14:03 Francuzi moga nazwy swoich firm zmieniac co miesiac.I zaden swiniojad nie powinien ich pouczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tO Orange się czyta po polsku!! Mamy przecież ustawę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:05 A będzie brzmieć idiotycznie.. hehe.. masz orange, chcesz w ryj fange? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Orange się czyta po polsku!! Mamy przecież us 19.08.05, 12:11 Gość portalu: tO napisał(a): > A będzie brzmieć idiotycznie.. hehe.. masz orange, chcesz w ryj fange? :) ustawa o języku polskim (bo chyba o niej mówisz) nie dotyczy między innymi nazw własnych i znaków towarowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon bardzo eleganckie słowo IP: *.ppp.onetel.net.uk 19.08.05, 11:31 Ładne jest to słowo rebranding, naprawdę bardzo eleganckie. Kolejny -ing, który należy sobie przyswoić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komórka ...mózgowa Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:39 Orange proponuję tłumaczyć/czytać Idea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: do komorki IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 14:06 jak przybedzie ci druga to nas zawiadom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj CENY!!!!!!!!!!!! IP: *.am.gdynia.pl 19.08.05, 11:47 nie dosc tego, jak jeszcze przelicza ceny na nasze, to pojdziemy z torbami: (ceny w UK) Calls to Orange phones and landlines 15p per minute Calls to other networks 35p per minute Text Messaging 10p per message brytki płacą po naszemu 0,55pln za SMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
abi_z_abudabi Do oburzonych 19.08.05, 12:18 Do wszystkich nacjonalistów, jak chcecie mieć komórkę to nie macie wyboru. Niema polskiego operatora i wszystkie sieci wysyłają pieniądze, do Francji co już wiecie, Niemiec i Anglii. Jak chcecie nie dokładać do interesu to ratują was krótkofalówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemens Re: Do oburzonych IP: *.localdomain / *.czajen.pl 19.08.05, 12:43 jasne gdyby sieci komorkowe byly polskie, rozmowy byly by niesamowicie tanie i uslugi niesamowicie wysokiej klasy:)))) Jakbym polski nie znal to bym ja kupil razem z obywatelami. JEsli ktos chce wyzyskiwac polakow to tylko polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa pytanie IP: 80.51.224.* 19.08.05, 12:24 co to jest rebranding? przepraszam ale w szkole uczylem sie niemieckiego i rosyjskiego a to zapewne z angielskiego. dzieki za pomoc aaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.w83-199.abo.wanadoo.fr 19.08.05, 12:40 Na stronie internetowej Orange nie ma ani slowa o Polsce i Idei. Jest natomiast wzmianka, ze partycypuje w przedsiebiorstwach w Portugalii, Austrii, Belgii i Egipcie.Moze sie wstydza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaBe rebranding tak ale nazwiska szefa orange'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:51 Odpowiedz Link Zgłoś
santorina A co zamiast Plusa?? 19.08.05, 12:54 A co będzie zamiast marki Plus??? "Tomatensuppe-Fernsprecher" czy jakaś równie zgrabna i powabna niemiecka nazwa??? Może niech abonenci Plusa sami coś wymyślą zanim przyjedzie pani Helga specjalistka-kopirajterka-od-rebrandingu. Bardzo lubię Plusa - lubię ich logo, lubię być klientką Plusa oraz lubię wszystkie skojarzenia, które ta nazwa ze sobą niesie. Nie mam ochoty się 'rebrandingować' na żadną cholerną niemiecką nazwę. Nie dlatego, że mi przeszkadza niemiecki właściciel, tylko dlatego, że DOTYCHCZASOWA NAZWA BARDZO MI PASUJE I NIE CHCĘ JEJ ZMIENIAĆ. Jeżeli wszyscy operatorzy zmienią nazwy na jakieś kretyńskie Oranżady, to pewnie się przeniosę do Heya. Heya przynajmniej jest bezpretensjonalna i z polotem. Żegnaj Plusie-Tomatensuppe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack A co do marki Heya IP: *.icpnet.pl 19.08.05, 13:24 niestety obwiam się że może zabrzmieć Hey Hit.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: A co zamiast Plusa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:40 Vodafone i numer do beckhama gratis :)) Odpowiedz Link Zgłoś
santorina Re: A co zamiast Plusa? 22.08.05, 19:55 Taaak... a-Huja i beck-Ham to moi nowi idole! Voda-w-telefonie też się przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willow80 Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.autocom.pl 19.08.05, 13:00 Orange - a co na to ustawa o ochronie języka polskiego? Jeśli już żabojady chcą zmienić nazwe to niech zmieniają na "pomarańczowy"!!! A jeśli na mnie mają zarabiać inne nacje to Francuzi są na samym końcu listy. To już wolę żeby mnie okradali Anglicy a nie nadęte żabojady. Zmieniam operatora na znak protestu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 14:12 nie rob tego bo sie zalamia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: We wrześniu pomarańczowa rewolucja w Idei IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 14:15 z tym okradaniem masz racje.Przyjemniej jest byc okradzionym przez kogos kogo lubie.Prawda ,kretynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zadzwoncie na *22 i zapytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:30 zapytajcie po ile godzin siedza konsultanci, 6 dni w tygodniu po 11 h ze sluchawka w uchu, to nawet ku.. maja lzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealista Re: zadzwoncie na *22 i zapytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:48 Ja mam numer w POPie od 4 lat i nie chciałem się z nim rozstawac ale nie zdzierże tej nazwy!!! też zmieniam operatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: zadzwoncie na *22 i zapytajcie IP: *.ztpnet.pl 19.08.05, 14:17 a mamie na zlosc odmrazales sobie uszy Odpowiedz Link Zgłoś