Gość: kierownik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 11:48 Durczok był dziennikarzem PR 3 ? Nie przypominam sobie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie_uk Kamil Durczok w RMF FM IP: *.idea.pl 01.09.05, 11:59 choc jestem sluchaczem rmfki i lubie ich stacje to Durczok Kamil winien natychmiast odejsc z prowadzenia wiadomosci w publicznej tvp.juz prowadzi program "debata",gdzie wyraza swoje poglady,przez co nie jest juz dla mnie obiektywny by prowadzic glowny serwis informacyjny tvp.Durczok w tvp juz zarabia milion zlotych rocznie,to jezeli chce zarabiac w komercyjnej stacji radiowej musi cos wybrac.ale znajac prywate i kolesiostwo uprawiane prze bogow tvp czyli Dworaka i Grzywaczewskiego,zlecajacych swoim bylym firmom robienie programow dla tvp,trudno tu liczyc na rzetelnosc i uczciwosc tychze bogow tvp i ma sie rozumiec samego Durczoka.nadal bede lojalnym sluchaczem rmfki. pozdrawiam niniejszym caly zespol stacji i wlascicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre GW, podajcie jeszcze czestotliwosci, IP: *.reynet.pl 01.09.05, 15:51 na ktorych nadaje rmf. Moze akurat wtedy reklama bylaby skuteczniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
minia1000 Re: Kamil Durczok w RMF FM 01.09.05, 18:54 rmf jest jedna z najgorszych stacji jakie znam. muzyka tak prostacka ze szkoda gadac. moze durczok podciagnie ich poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: 217.153.143.* 01.09.05, 12:03 Tak, prowadził razem z Pieńkowska poranne wywiady. Ok 8:15. Wiec w sumie bedzie robił to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzi Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: 212.160.219.* 01.09.05, 12:19 Dokładnie, słuchałem go w Trójce nie dalej niż tydzień temu. Pozostawienie w tej roli wyłącznie Pieńkowskej to kolejny etap degradacji Trójki, bo trudno zdzierżyć jej delikatny głosik i równie delikatne pytania w twardych politycznych dyskusjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: 83.238.100.* 01.09.05, 13:21 Mnie szlag trafia, bo Pieńkowska nie da swoim gościom dokończyć żadnego zdania - efekt jest taki, że mówią naraz obydwoje i już nic nie można zrozumieć. Szkoda Durczoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:45 Ale para - jak garbaty ze ślepym!Kto to słucha?Pewno przestanie słuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.chello.pl 01.09.05, 12:30 A moze by tak Monsieur Durczok na stale zakotwiczyl sie w RMF FM, ktorej nie slucham i zniknal z TVP? Marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyfer Czyli RMF to dalej sieczka !!!!! IP: 80.244.128.* 01.09.05, 12:34 Marzy mie się RMF z lat 95-98 to było radio, ktorego słuchało się z wielkim zainteresowaniem, teraz to "zsieczkowali" całą ramówkę. NIe do wytrzymania przeboje i w kółko sieka, bez iskry jaką mieli na początku lat 90 tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookass Re: Czyli RMF to dalej sieczka !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:28 Faktycznie. W tamtych latach to było niezłe radio. Potem zepsuło sie i jest kaszana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:44 Słusznie!A ta kasiora z naszych abonamentów to przejdzie koło nosa?Na to ten pan nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Jaka śliczna laurka! IP: *.crowley.pl 01.09.05, 12:31 Albo RMF zatrudnia mistrzów świata w PR, albo Agora szykuje się do wykupienia stacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blofeld Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:32 Oczywiscie, ze byl w Trojce...Krotka masz pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Pamięć mam niezłą, przeczytaj dokładnie ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 16:58 Dziennikarzem Trójki raczej nie był, tylko prowadził gościnnie te wywiady, tak jak Pieńkowska. A zresztą, mniejsza o sformułowania. Ważne, żeby Pieńkowską ktoś zakneblował. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz RMF, Zet, Eska - jedno wielkie dno 01.09.05, 13:25 Kiedyś bardzo lubiłem RMF z ich doskonałymi jinglami, audycjami autorskimi i dobrą muzyką, z radio-muzyka-fakty wieczorem. Teraz jest to papka, lecą gnioty podsunięte przez wytwórnie płytowe na sile chcące wypromować 'artystów' nie mających nic do zaoferowania (wygląd liczy się w Idolu ale nie w radiu :-/) Zet jest pretensjonalne jak i prywatnie wielu ich dziennikarzy. 'didżeje' Eski to wsioki-puścioki które nie potrafią zaskoczyć żadnym elokwentnym tekstem ale wydaje im się że są wyluzowani i śmieszni. Mieszkam w Warszawie i jadąc autem szukam czasem czegoś z dobrą muzą i nie znajduję. Może Radio Plus ale ile mozna słuchać Joe Cockera, Briana Adamsa, Stinga i innych nudziarzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Spróbuj Antyradio, jeżeli Ci rock odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:12 Rano Wojewódzki&Figurski - ich wygłupy bywają zabawne. Wieczorem miło posłuchać interesujących, bo oryginalnych wywiadów Tomka Kima. Oprócz tego w ramówce Kosiński oraz Szarłacki, a w śląskim Antyradiu - również świetna Ania Bajor. Niestety odszedł szef muzyczny - Zbyszek Zegler, a to dla mnie spora strata. Radio jednak polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k78 Re: RMF, Zet, Eska - jedno wielkie dno IP: *.biblpubl.waw.pl 01.09.05, 15:54 popieram z wyjatkiem radia Eska: to radio skierowane głównie dla ludzi młodych i jest w nim dużo nowej, lekkiej muzy która do tej pory nie miała szans sie przebić w eterze. Fakt, jest to czysta komercja ale wciskaja na siłe dinozaurów których nikt juz nie chce słuchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio tirana RMF - Radio Miernych Frustratów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:05 Pomijając wspomnianą komercyjną papkę muzyczną, poziom ich dziennikarstwa sięgnał dna. Tendencyjne komentarze, beznadziejne dowcipy polityczne - jakby słuchaczy mieli za ostatnich bezmózgowców bez własnych poglądów. Czasem wystarczą fakty, interpretacja należy do sluchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS dlaczego akurat rMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:25 Trójki - z bólem ale jeszcze mozna posłuchac ale dzisiejszy RMF jest nie do strawienia, nastepne radio złote przeboje... Odpowiedz Link Zgłoś
karol216 Re: Kamil Durczok w RMF FM 01.09.05, 13:30 a czy przypadkiem durczok nie byl pupilkiem kwiatkowskiego i za swoje oddanie dostal nie rozwiazywalny konkrakt z tvp jak kwiatkowski wylatywal? jezeli dobrze pamietam to dziwie sie ze rmf go przyjmoje - do tej pory nie mimo sieczki w muzyce byli niezalezni... Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: Kamil Durczok w RMF FM 01.09.05, 13:37 Kamil Durczok, wiem, ale co to jest to RMF FM. Jakieś radio? To może lepiej, żeby wypuszczali jakieś podcasty w necie z tymi rozmowami. To sobie posłucham na iPodzie, bo jak tylko słyszę o radiu to jestem bardzo chory. A pomyśleć, że kiedyś była Trójka, Radiostacja, Jazz... dość, już mi oko lata :(( _________________________ www.julunga.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:41 Jaka gwiazda????Co takiego gwiazdorskiego jest w p.Durczoku?Wiele nic nie widzi- poprostu okrzyknięto gwiazdę!A za kasę którą bierze mógłby starać się być trwórczą gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil Polski eter to żenada !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:04 rmf-y , zetki , eski,sretki to jedno wielkie gó.. !!!!!!nie wiem ale oni wszyscy chyba uważaja że ludzie to automaty i można im non- stop serwować to samo aż do zrzygania !!!!! rzygam miżdżącymi się do mikrofonu konfersjerkami i udających na luzie dziennkarzy '' muzycznych'' . Ramówka rmf-u !? jaka ramówka !? non- stop to samo !!!reklama -celin dion- reklama - głupkowaty news wyczytany w internecie - reklama - głupi komentarz do głupiego newsa - reklama - de mono - reklama - idiotele - reklama -wilki - reklama - queen - reklama - korki na drogach - reklama - wiadomości - reklama - durczok !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: ramowka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:20 Nie zabraknie również w RFM FM programu informacyjnego "Fakty", który będzie emitowany co godzinę - codziennie, dodatkowo co pół godziny w paśmie porannym... A co z faktami co pół godziny w paśmie 15-18. Wakacje się już skończyły! Co z rozmową o 17 w faktach. A co z faktami ekonomicznymi o 16.30. A co z faktami kulturalnymi w faktach o 17.30!!! Ludzie chcą informacje, tym bardziej ze macie je naprawdę dobre. Wakacje się skończyły, a rozpoczął się okres przedwyborczy, co może mieć duży wpływ na gospodarkę (a jak ropa skacze to się już nawet pisać nie chce),a jesień ma być bardzo kulturalna (wiele premier filmowych). To mi nadal przypomina ramówkę letnią. Gdzie tu są jakieś zmiany? A... no tak... Durczoka dali, TYLKO Durczoka dali... Tyle się na niego wykosztowali ze na fakty ekonomiczne, kulturalne juz im szkoda pieniędzy! To ja chyba będę musiał podziękować i powiedzieć Goodbye RMF FM. A... bym zapomniał, ludzie Celinki i Garou mają już dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blur Re: ramowka IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 01.09.05, 15:55 Fakty Ekonomiczne pon - piatek 7:30, 12:04, 16:04 Fakty Kulturalne 10:03, 18:03 pon-pt 11:03 sobota Ramówka RMF od wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazda? Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.icpnet.pl 01.09.05, 14:31 Jest zwykłym burakiem i to za nasze wspólne pieniądze z abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lido Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:31 Kamil Durczok to wielka gwiazda.Wspanialy czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.icpnet.pl 06.09.05, 19:58 Cenię i szanuję Pana Durczoka, dlatego nie wiem co on robi w tak tandetnej stacji jaką jest RMF.FM? Muzyka-dno, tak samo "programy publicystyczne" jakie nas ostatnio serwuje owe radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qnk RMF? Nie lubię tego antylewicowego radia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:42 Nie, żebym był jakimś wielkim zwolennikiem Cimoszewicza, ale RMF popada w skrajność, będąc teraz czymś na kształt radiowego "Faktu" (a kiedyś wiadomości były znakiem firmowym tej stacji) - dwa dni temu w porannych Faktach RMFu usłyszałem (pierwsza wiadomość w serwisie): "Cimoszewiczowi puszczają nerwy, kandydat na prezydenta obraża naszego reportera!" A co takiego powiedział pan marszałek? "Jest pan świnią", co było odpowiedzią na pytanie "Czy łączyły pana intymne stosunki z Anną Jarucką?" ... Dialog w porannym programie tej samej stacji: "Mamy dla was dobrą wiadomość!" "Wsadzili Kwaśniewskiego?!" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Fujj.Miernota z tego pana. IP: *.217.128.249.coditel.net 01.09.05, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszko Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:13 Co On taki rozjechany? Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Durczok przynajmniej reprezentuje... 01.09.05, 15:17 jakiś poziom, w odróznieniu od Lisa czy Olejnik którzy maja wiele wspólnego z tandetą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k78 Czy ten artykul jest sponsorowany? IP: *.biblpubl.waw.pl 01.09.05, 15:49 ten tekst bardziej wyglada na reklamówke RMF niz na informacje ze pojawi sie w nich Durczok...tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Czy ten artykul jest sponsorowany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:53 Wirtualne Media właśnie takie publikują. Żywce kopiuj wklej z informacji prasowych. A GW jak widać żywcem kopiuj wklej z Wirtualnych Mediów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Durczok odchodzi z TVP??? Ufffff co za ulga!!!!!!! IP: *.crowley.pl 01.09.05, 17:24 ...nareszcie gwiazdeczka wazniejsza od wszyskich i najmadrzejsza poszla sobie do jakiegos "radia" ufffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x WIEKSZOSC POSTOW NAPAWA MNIE OPTYMIZMEM IP: *.crowley.pl 01.09.05, 17:27 cisze sie ze jest nas wielu ktorzy zetek, rmf'ow, esek itp po prostu nie moga strawic!!! Szkoda ze trojka nasladuje ta papke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pef Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 01.09.05, 19:47 syf kila i mogila pamietam jak jeszcze tvp byla kwiatkowskiego to w faktach /zreszta slusznie/ krytykowali durczoka i innych za to ze sa / bo byli/ tuba propagadanowa sld i redaktora millera a poza tym rmf to badziewna jak wszedzie papka muzyczna, jedynie fakty z bogdanem zalewskim cos znacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Kamil Durczok w RMF FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:10 Kiedys RMF bylo radiem z jajem dla mlodych sluchaczy, a teraz zatrudniaja odpadki z publicznych mediow, ktorych jedynym znakiem rozpoznawczym jest nowomowa partyjna. Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abonent ...a juz mialem nadzieje, ze zniknie na dobre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:42 ...z ekranu TV. Dla mnie jest zwyklym pozerem, bucem jakich malo i cimoszkowatym nadetym snobkiem. Nie zapomne mu nigdy jego wypowiedzi dotyczacej szczecinskich stoczniowcow - wypowiedzi, ktorej nawet nie mial prawa wyglosic. No ale Pan Durczok kieruje sie widac jakas specyficzna - jak dla mnie - pokretna definicja roli dziennikarza TV. Podejrzewam, ze niedlugo ten Pan pojdzie w slady Pana Jeneralskiego i sprobuje kariery politycznej... No coz, moze i to dobre dla Niego miejsce? Mozna bylo zarobic na chorobie pieniadze, no to teraz czemu nie zbic kariery politycznej. Nie potrafilem mu wspolczuc w czasie choroby. Nie mialem zamiaru pochylac sie nad Jego nieszczesciem, tak jak On nie potrafil sie pochylic nad nieszczesciem innych. Przynajmniej mogl zachowac powsciagliwosc. Jego obecnosc na ekranie, lekcewazacy sposob mowienia i bycia; pewnosc siebie w stylu kierownika osiedlowego warzywniaka do reszty zniechecily mnie do TVP. Ta brygada cwaniakow dobierana z nepotycznego klucza do niedawna probowala przynajmniej udawac sympatyczna. Pan Durczok wprowadzil nowa jakosc - chamstwo i arogancje. No coz, ale czego wymagac od Pana ktory na co dzien obcuje z osobami pokroju Pana Babiarza (miesiecznik Maxim wybral go swego czasu jedna z najseksowniejszych kobiet w TV...), z Pania Mlynarska... z Pania Katarzyna Morliny-Dowbor, czy tez ludzmi ktorzy imponuja tylko tikami nerwowymi albo wada wymowy (np Pan Szaranowicz)... itd itp. Pozwalam sobie na male zlosliwosci, no ale coz pozostaje zwyklemu obywatelowi, ktorego zmusza sie do utrzymywania tej pozal sie Boze TV publicznej... Dodam tylko, ze np Wlosi maja kilka - ogolnodostepnych - programow edukacyjnych (jeden dotyczacy nauk przyrodniczych, drugi humanistycznych itd) nadawanych prawie cala dobe... jezeli ktos nie wierzy niech przejrzy kanaly na Eutelsacie. No a Polakom funduje sie lato z dwojka, zime z trojka i debilne programy w ktorych Pani hrabianka Tyszkiewicz (namaszczona przez I Sekretarza) opowiada kolezankom o nowych torebkach ze swojej prywatnej kolekcji... Nie wspomne juz o nieudolnym nasladowaniu np TVN 24 przez TVP3. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renek Re: ...a juz mialem nadzieje, ze zniknie na dobre IP: *.206.113.77.telsat.wroc.pl 03.09.05, 12:47 Jest IRYTUJĄCY. Nieobiektywny, nie wiadomo czemu tak pewny siebie (plecy?!), zarozumiały, butny, bywa arogancki; emanuje z niego zupelny brak skromności (może w tym zawodzie niepotrzebna?) i taktu (chyba wszędzie na miejscu?). Obłudny. Momentami wyłazi z niego ukrywana arogancja i pogarda dla słabszych. Jego wypowiedzi o ludziach biednych nie z własnej winy (przy jego rażąco niesprawiedliwych i niezasłużonych! zarobkach) to przykład monstrualnego zafałszowania dzisiejszych czasów. A Pieńkowska... szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 durczok to dziennikarz??? 01.09.05, 21:00 Bo ja myślałem, że jego zawód polega na mrużeniu oczek w tv. A poza tym - zero wykształcenia, zero wiedzy na jakikolwiek temat i zero refleksji oraz poglądy polityczna zawsze zgodne z poglądami aktualnego szefa tv, co wyceniane jest na 60 tysięcy złotych miesięcznie. RMF spada na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Nie lubię go i jego programu "autorskiego" też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:51 a najbardziej mnie wkurza jak prowadzi wiadomości, ciągle siedzi podparty, jakby siedział w knajpie. Pieszczoch i gwiazda Kwiatkowskiego, dlaczego nie podzielił losu Jeneralskiego i nie zniknął z ekranu. Ja nie zapomniałam jaki był "obiektywny w relacjach z komisji Rywina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-nam-radia Re: G..no samo nie tonie. Trzeba pchnac patykiem IP: 193.194.68.* 01.09.05, 21:53 Gdy pomne te "ody do Millera" w wykonaniu Durczoka to po dzis dzien miewam nudnosci. Odpowiedz Link Zgłoś