Gość: chachar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:17 No tak,potwierdza się stara prawda "Ford gó.. wort" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eee-man Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.pseinfo.pl / *.pseinfo.pl 07.09.05, 20:22 znam przypadek zapalenia się fokusa - w Polsce ... bez systemu kontroli trakcji i urządzeń o których napisano w art.. Ciekawe ile w Polsce poszło z dymem. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc 07.09.05, 21:01 A gdzie byliscie jak Toyota odwolywala setki tysiecy pick-upow, zas Audi osobowek z automatem, ktore same ruszaly z miejsca w pozycji "P"? A te samozapalne Peugeoty to tez Ford w Detroit produkuje? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator55 Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc 08.09.05, 00:02 a mnie w fiescie zapaliły się głośniki i szmatą gasiłem w czasie jazdy :)) jakieś siedem lat temu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarol Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:25 ja miałem sąsiada któremu zaporożec palił się regularnie, miał kilka gasnic i praktyke zawodowego strazaka pozdrawiam zmotoryzowanych i zachecam do sprawdzania ważności gaśnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barman Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.dns1.us 08.09.05, 16:40 A Mercedes wzywal 1,3 miliona aut ostatnio do przegladu pompy paliwowej w dieslach... pomnozyc to sobie przez np. 200 Euro za wizyte, to firma kilkaset milionow euro wydaje na taka zabawe... Pewnie procesowanie sie z pokrzywdzonymi by taniej wyszlo, ale walka o image trwa.. A koledzy ze stanow mi jednak mowili, ze u Forda to czasami pare razy w roku dostawali zaproszenie do warsztatow.... nie ma jak japonce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffik Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: 193.201.167.* 08.09.05, 13:42 a taki był piękny, amerykansky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujawiok Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.u.mcnet.pl 08.09.05, 14:34 a moja bmka ktora wczoraj dostalem od tatusia tez sie zapalila mimo ze kosztowala 10000000000000000000 baniek - ale bzdury weheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.mpip / *.mpip-mainz.mpg.de 08.09.05, 14:50 Przynajmniej wzywaja i wymienia! Super Toyota, ktorej silniki wpiepszaja olej jak benzyne, nie chce nawet slyszec o naprawie w ramach gwarancji, o wzywaniu nie wspominajac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Ford nie jest zły IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.05, 16:00 A jezdziłeś kiedykolwiek fordem? U nas w firmie były dziesiątki różnych fordów i poza przeglądami zgodnie z instrukcją, nic się nie działo. Jak se uważnie poczytasz prasę, to dowiesz się, że każda marka samochodu ma jakieś wady i jest konieczność kontroli w autoryzowanych warsztatach. Słusznie ktoś tu napisał o Toyocie, a ja dodam Mazdę, chlejące olej na potęgę. W niemieckiej TV pokazywali właśnie faceta, który kupił Mazdę 6 i po roku użytkowania silnik szlak trafił.Reklamacji nie uwzględniono, bo rzecznik Mazdy powiedział, że stan oleju trzeba sprawdzać nie rzadziej niz raz w tygodniu (tak jest napisane w instrukcji), a najlepiej przed każdą jazdą!!!! To, że w tej Mazdzie nie ma kontrolki stanu oleju, to "drobiazg". Odpowiedz Link Zgłoś
aurangzeb Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc 08.09.05, 16:17 Czy ktoś wie czy T-100 to Land Cruiser? Jesli tak to muszę się ze swoim 14 letnim gratem udać do ASO :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adnikauto Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.09.05, 17:12 Nie to nie jest to samo, T100 to jest pickup a Land Cruiser to Land Cruiser, T100 sa sprzedawane tylko na rynku US i Kanady.... nie w Europie... Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat A czy wy wiecie, :-))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:38 Ze jak kupujecie swoje Jaguary i Aston-Martiny, to jezdzicie potem w rzeczywistosci...Fordem? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś