Dodaj do ulubionych

Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonych ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:17
No tak,potwierdza się stara prawda "Ford gó.. wort"
Obserwuj wątek
    • Gość: eee-man Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.pseinfo.pl / *.pseinfo.pl 07.09.05, 20:22
      znam przypadek zapalenia się fokusa - w Polsce ... bez systemu kontroli trakcji
      i urządzeń o których napisano w art..
      Ciekawe ile w Polsce poszło z dymem.
      • meerkat1 Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc 07.09.05, 21:01
        A gdzie byliscie jak Toyota odwolywala setki tysiecy pick-upow, zas Audi
        osobowek z automatem, ktore same ruszaly z miejsca w pozycji "P"?

A te samozapalne Peugeoty to tez Ford w Detroit produkuje? :-))))
        • obserwator55 Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc 08.09.05, 00:02
          a mnie w fiescie zapaliły się głośniki i szmatą gasiłem w czasie jazdy :))
          jakieś siedem lat temu .
          • Gość: jarol Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:25
            ja miałem sąsiada któremu zaporożec palił się regularnie, miał kilka gasnic i
            praktyke zawodowego strazaka pozdrawiam zmotoryzowanych i zachecam do
            sprawdzania ważności gaśnic
            • Gość: Barman Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.dns1.us 08.09.05, 16:40
              A Mercedes wzywal 1,3 miliona aut ostatnio do przegladu pompy paliwowej w
              dieslach... pomnozyc to sobie przez np. 200 Euro za wizyte, to firma kilkaset
              milionow euro wydaje na taka zabawe... Pewnie procesowanie sie z pokrzywdzonymi
              by taniej wyszlo, ale walka o image trwa..

A koledzy ze stanow mi jednak mowili, ze u Forda to czasami pare razy w roku
              dostawali zaproszenie do warsztatow....
              nie ma jak japonce...
      • wuuuj cruise control to nie jest traction control 08.09.05, 15:55
    • Gość: toffik Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: 193.201.167.* 08.09.05, 13:42
      a taki był piękny, amerykansky
    • Gość: kujawiok Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.u.mcnet.pl 08.09.05, 14:34
      a moja bmka ktora wczoraj dostalem od tatusia tez sie zapalila mimo ze
      kosztowala 10000000000000000000 baniek - ale bzdury weheheheheh
    • Gość: pm Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.mpip / *.mpip-mainz.mpg.de 08.09.05, 14:50
      Przynajmniej wzywaja i wymienia!

Super Toyota, ktorej silniki wpiepszaja olej jak benzyne, nie chce nawet
      slyszec o naprawie w ramach gwarancji, o wzywaniu nie wspominajac!
    • wuuuj Lincoln Navigator przebojem? 08.09.05, 15:53
    • Gość: facio Re: Ford nie jest zły IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.05, 16:00
      A jezdziłeś kiedykolwiek fordem?
      U nas w firmie były dziesiątki różnych fordów i poza przeglądami zgodnie z
      instrukcją, nic się nie działo.
      Jak se uważnie poczytasz prasę, to dowiesz się, że każda marka samochodu ma
      jakieś wady i jest konieczność kontroli w autoryzowanych warsztatach.
      Słusznie ktoś tu napisał o Toyocie, a ja dodam Mazdę, chlejące olej na potęgę.
      W niemieckiej TV pokazywali właśnie faceta, który kupił Mazdę 6 i po roku
      użytkowania silnik szlak trafił.Reklamacji nie uwzględniono, bo rzecznik Mazdy
      powiedział, że stan oleju trzeba sprawdzać nie rzadziej niz raz w tygodniu (tak
      jest napisane w instrukcji), a najlepiej przed każdą jazdą!!!!
      To, że w tej Mazdzie nie ma kontrolki stanu oleju, to "drobiazg".
    • aurangzeb Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc 08.09.05, 16:17
      Czy ktoś wie czy T-100 to Land Cruiser?

Jesli tak to muszę się ze swoim 14 letnim gratem udać do ASO :-)))))
      • Gość: adnikauto Re: Ford wzywa do kontroli miliony aut zagrożonyc IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.09.05, 17:12
        Nie to nie jest to samo, T100 to jest pickup a Land Cruiser to Land Cruiser,
        T100 sa sprzedawane tylko na rynku US i Kanady.... nie w Europie...
        Pozdro...
        • Gość: meerkat A czy wy wiecie, :-))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:38
          Ze jak kupujecie swoje Jaguary i Aston-Martiny, to jezdzicie potem w
          rzeczywistosci...Fordem? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka