Gość: JA IP: *.gate.eur.deuba.com 16.09.02, 11:56 POl ma kase i bz problemu kupi sobie miszkanie gdzie indziej wiec nie sadze zeby to byla kwestia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emilia Re: O protestach drogowych ministra Marka Pola IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 16.09.02, 11:57 Nie wie prawica, co czyni lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Obwodnica 3miasta musi byc bez winiet!!! IP: *.idk.intel.com / 172.28.173.* 16.09.02, 13:49 To chamstwo, ze obwodnica pomorskich miast (Gdanska, Gdyni i Sopotu) ma byc objeta oplatami za winiety osobowe! Czerwone palanty chca kompletnie zakorkowac Trojmiasto bo czesc ruchu z obwodnicy przeniesie sie do tych miast. I za remont drog beda wiecej musialy bulic samorzady. Skurczybyk Pol-Pot! To dlatego, ze SLD/UP nie rzadza i nie beda rzadzic takze po najblizszy ch wyborach ani w Gdansku, ani w Gdyni ani w Sopocie. A co na to wojewoda z SLD pan Kurylczyk? Moze zalatwilby u swoich towarzyszy, zeby zwolnic obwodnice trojmiejska z oplat. W cywilizowanych krajach te czesci autostrad, ktore sa obwodnicami miast sa BEZPLATNE nawet jesli autostrady sa platne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: O protestach drogowych ministra Marka Pola IP: *.datastar.pl 16.09.02, 11:57 Ja natomiast chcę wyznać, że ubóstwiam kruczo czarne włosy i piwne oczęta Marco Polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr No Objawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 11:59 Zastanawiam się, czy to objaw politycznej schizofrenii czy też politycznego ku....twa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicek Re: Objawy IP: *.ci.uw.edu.pl 16.09.02, 12:33 Gość portalu: Dr No napisał(a): > Zastanawiam się, czy to objaw politycznej schizofrenii czy też > politycznego ku....twa. Moim zadniem jest to objaw manii prześladowczej Pana Redaktora Kublika wobec Pola. Może odmówił mu córki za żonę? Pan Kublik w swoim zacietrzewieniu już się zapętlił i gryzie własny ogon. No bo co chciał w tym tekście udowodnić? Pol jako mieszkaniec dzielnicy (wtedy nie minister) działał logicznie zgodnie z interesem mieszkańców. Jako minister musi się kierować innymi kryteriami - interesem ogólnym i to robi. Ale Panu Kublikowi nic się nie podoba. Nawet gdyby Pol za własne pieniądze wybudował autostrady, to Kublik, by napisał, że to korupcja i do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewta-de. O protestach drogowych ministra Marka Pola IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.02, 12:02 Pan Pol Marek z 1999 roku, to nie ten sam Panisko Marek POL z 2002r. Teraz ma w planie pewnie wyprowadzkę gdzieś nad wodę, obok lasu!!! Drogi w Polsce są potrzebne, bo wiadomo, te które są przypominają,Azję. Może poczekać do czasu kiedy Niemcy już nas wykupią (patrz Elektrim i lody p. Kulczyka), to bez oglądania się na protesty mieszkańców wybudują drogi "przelotowe" z zachodu na wschód i z północy na południe. A swoją drogą jak Panisko Marek Pol się czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piero Re: O protestach drogowych ministra Marka Pola IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 12:27 To, że drogi są potrzebne, to jeszcze nie argument, aby je budować po trupach. Zresztą mój drogi Watsonie, minister Pol nie mówi o obecnych drogach, tylko o nowych drogach, które obiecuje za zabrane ludziom pieniądze (akcyza, winietki - jeśli w ogóle coś wybuduje, a nie rozkradną tej kasy, co bym obstawiał). Drogach, które zgodnie z projektami autostradowymi zostaną oddane w zarząd prywatnym korporacją i będziemy za nie płacić. Nie dość, że za moją kasę je chcą budować na zysk dla Kulczyka i innych, to jeszcze będą nas doić przez lata. A drogi ogólnodostępne zostaną jakie były, bo nie da się dwa razy wydać tych samych pieniędzy. Ten pomysł Pola to jakiś bolszewicki potworek, a podobno Unia Pracy chciała być lewicową alternatywą dla SLD. Smiech pusty mnie ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Byt kształtuje świadomość. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 12:31 Jak mawiali duchowi przywódcy tow. Pola. Co prawda w innym kontekście ale to mało ważne. Ważne, że słowo ciałem się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicek Wyborcza kształtuje świadomość. IP: *.ci.uw.edu.pl 16.09.02, 12:44 Szkoda tylko, że ma takich słabych dziennikarzy od dróg. Zacietrzewienie red. Kublika jest dyskwalifikujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi :::: IP: *.ethz.ch 16.09.02, 13:16 Nie mam pojecia jak mozna od ministra infrastruktury oczekiwac, ze bedzie blokowal budowe drog?! Ludzie, przestancie sie wszystkich czepiac, ktorzy tylko maja chec cos zrobic. Polska jest w takim beznadziejnym stanie nie dlatego, ze nie ma ludzi, ktorzy potrafiliby rzadzic, ale dlatego, ze zeby moc dobrze rzadzic to trzeba Polakow za morde trzymac. Bo inaczej to kazda inicjatywe zamorduja. I dlatego najlepsze drogi w kraju to te, ktore na Zachodzie przed wojna jeszcze zostaly zbudowane. Poza tym nie znajdziecie w cywilizowanym swiecie kraju, w ktorym pare osob moze wstrzymywac budowe drogi tylko dlatego, ze droga ma przebiegac przez ich domy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x GLOGOWSKA WCALE NIE PROWADZI NA LOTNISKO IP: 217.153.49.* 16.09.02, 13:27 Co za bzdury. Mieszkam w Poznaniu i jakos nie wydaje mi sie zeby ul. Glogowska prowadzila na lotnisko Lawica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: GLOGOWSKA WCALE NIE PROWADZI NA LOTNISKO IP: *.echostar.pl 16.09.02, 13:39 Gość portalu: x napisał(a): > Co za bzdury. Mieszkam w Poznaniu i jakos nie wydaje mi sie zeby > ul. Glogowska prowadzila na lotnisko Lawica. I nie jest żadną arterią na trasie Warszawa - Berlin Panie redaktorze Kublik niech pan obejrzy plan miasta (np. w internecie) i przestanie bzdury wypisywać !!!!!!! Bo się Pan ośmiesza :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex Re: O protestach drogowych ministra Marka Pola 16.09.02, 13:32 Tak jest na calym swiecie,wszedzie zawsze znajdzie sie ktos komu ta inwestycja sie nie spodoba.Kolo mnie tez mieli poszerzac droge i tez byly pikiety masowe protesty,az miejscowe wladze kazdemu zafundowaly wysokie ogrodzenie a i tak na nic sie to nie zdalo i ulica waska,w godzinie szczytu ani nie mozna do posesji wjechac ani z niej wyjechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: O protestach drogowych ministra Marka Pola IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 16.09.02, 16:07 Pol to przykład głupiej komunistycznej świni, która zmienia poglądy w zależności od odległości od koryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicek Re: O protestach drogowych ministra Marka Pola IP: *.ci.uw.edu.pl 18.09.02, 11:39 Gość portalu: Xionc napisał(a): > Pol to przykład głupiej komunistycznej świni, która zmienia > poglądy w zależności od odległości od koryta Czasami cycki mi opadają i wtedy mam wrażenie, że dla niektórych tempaków wiecznie niezadowolonych, a mało wiedzących nie warto się wysilać, ani z drogami, ani z niczym innym. Może tylko z edukacją, edzkacją, edukacją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: O protestach drogowych ministra Marka Pola IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 16:20 M.Pol zapomniał o winetach za dukty leśne , droginrowerowe i drogi POLne Odpowiedz Link Zgłoś