Dodaj do ulubionych

Znów kochamy Francuzów

16.12.05, 01:14
gdzie dwóch się łączy ( czyt.bije ) ? : tam trzeci korzysta , ja zawsze
prorokuję .Dowiemy się za kilka dni
Obserwuj wątek
    • yorryk Ciekawe kto zje żabę 16.12.05, 02:26
      .
      • Gość: ojkhiygugd [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 16.12.05, 06:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • hatteras Znów kochamy Francuzów(po francusku) 16.12.05, 02:29
      Tak brzmiec powinno!
    • Gość: cammm Re: Znów kochamy Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 03:23
      KTO kocha znów Francuzów? Bo zdaje się, że oni głosują za starą polityką rolną Unii, a więc za
      zabieraniem nam pieniędzy i dawaniem ich rolnikom, byśmy mieli "taniej" w sklepie. To taniej, to widać po
      cenach cukru - trzykrotność cen światowych. Ja serdecznie dziękuję. Ja mam już dość tej dotowanej
      żywności. Ja sam sobie kupię, tylko nie zabierajcie mi wszystkich pieniędzy! Rozumiem: na armię i policję,
      na sądy i szkolnictwo i lecznictwo i kapelanów od wszystkiego i górników i hutników i dla PKP i na
      urzędników i rząd i partie i pomoc dla biednych i dopłaty dla bogatych i... tylko ja, wasze źródło forsy. Ja,
      podatnik - już ledwo zipię.
      • Gość: no Re: Znów kochamy Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:01
        wlaśnie . Wg ciebie nikt nic w kraju nie robi tylko ty. A skąd ty wiesz że
        rolnik nie robi na ciebie ? A za ile taką pracę jak ty wykona chińczyk czy
        hindus?
    • Gość: Mart Re: Znów kochamy Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:07
      Oj zeby tylko ta "milosc francuska" nie zakonczyla sie zbyt szybko.Oni zwykle
      szczytuja,dochodza i zmieniaja partnera;-))))A Zak Czyrak,jest w tym mistrzem;-
      )))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka