Dodaj do ulubionych

Prezes LOT odwołany ze stanowiska

20.12.05, 11:31
1.za wolno latał?
2.za wysoko latał?
3.za nisko latał?
a teraz k.MY!pisuary!
Obserwuj wątek
    • Gość: baret Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.chello.pl 20.12.05, 11:56
      a moze spieprzyli budowe nowego terminalu? sa opóżnienia a oni nic nie zrobili
      by dyscyplinowac wykonawce.
      • Gość: Krzysztof Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 20.12.05, 12:02
        > a moze spieprzyli budowe nowego terminalu? sa opóżnienia a oni nic nie
        zrobili
        > by dyscyplinowac wykonawce

A co LOT ma z tym wspolnego? To chyba przedsiebiorstwo Polskie Porty Lotnicze
        raczej, a nie Polskie Linie Lotnicze?
        • Gość: michsza Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.ice.co.cr 21.12.05, 00:16
          wlasnie chcialem to powiedziec, Coz trzeba troche merytorycznej duskusji w necie
          Bo inaczej bedzie to tylko przekrzykiwanie sie nawzajme
    • Gość: znawca Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: 80.241.130.* 20.12.05, 12:09
      TKTM

A teraz... Kłerrrwa Tylko My!!
    • Gość: Muzyk Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: 194.178.108.* 20.12.05, 12:19
      Mam nadzieje ze SkyEurope kupi LOT'a.
      • rak61 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska 20.12.05, 12:45
        Póki co to właśnie SkyEurope jest na krawędzi bankructwa i nie wadomo czy
        przetrwa zimę. Co do LOTu, najwyższy już czas pozbyć się nasłanych z
        Ordynackiej i służb specjalnych, "z zawodu dyrektorów" skutecznie
        zniechęcających klientów do korzystania z LOT.
        Szkoda tylko że to nie rząd wylał tą "ekipę" a rada nadzorcza LOT.
        Może wreszcie LOTem będą zarządzać ludzie wybrani w konkursie a nie
        przyniesieni w teczce.
        • Gość: znawca Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: 80.241.130.* 20.12.05, 12:53
          To że idą Święta nie oznacza że można tak bezkrytycznie wierzyć w cuda...
        • venus99 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska 20.12.05, 13:50
          nic nie usprawiedliwia naiwności.jedyne co się zmieni to teczka.będzie z innego
          rozdania.cała reszta bez zmian ponieważ TERAZ K.MY.
        • Gość: byc126 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.sympatico.ca 20.12.05, 18:15
          To najgorsz linia i sztraszny service po tej stronie Atlantyku.Nawet moja
          Tesciowa powiedziale,ze leciala po raz ostatni Lot-em z Toronto do Warszawy i
          dalej do Gdanska.Za drogo,stale spozniony samolot {nawet 2-6 godzin},straszne
          jedzenie,obsluga na pograniczu skandalu.A kiedys bylo modne :::Lataj Lot-em bo
          Lokomotywa sie nie ogolisz- sam dobrze tego nie rozunie ale w latach Stanu
          Wojennego bylo modne w Bydgoszczy.
          • meerkat1 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska 20.12.05, 18:20
            Czy nie chodzi przypadkiem o to, ze LOT za tanio wyczarterowal CIA samoloty na
            dowoz mahmutow do Szymanow, Klewek i Pily ? :-)
    • boston65 w tym roku... 20.12.05, 12:20
      ...lecialem lotem szesc razy
      srednie spoznienie 3.5 godziny, raz samolot byl brudny, mimo tego ze latam
      bizness class kilka razy musialem bardzo dlugo czekac na bagaz,
      latam lotem tylko dlatego ze jest jedyna linia z bezposrednim polaczeniem
      warszawa-newark, ale chyba przestane, biorac pod uwage ciagle spoznienia mozna
      szybciej doleciec z przesiadka
      z rozmow z obluga wynika ze firma jest stanie kompletnego rozkladu
      moze wyrzucenie paru beznadziejnych menagerow pomoze
      • Gość: antyTW Tajniacy won! IP: *.chello.pl 20.12.05, 12:38
        Plecam lekturę artykułu w Gazecie Polskiej pt. OdLOTowy interes. Wtedy stanie
        się jasne co jest powodem zmian kadrowych.
      • Gość: Lipiec64 Re: w tym roku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:40
        Nie znam gości ale mam nadzieję, że kiedyś ktoś w ten sposób oceni Twoją pracę )
        potraktuj to jako życzenia nowroczne). Latam LOT-em co tydzień i jest to
        zdecydowanie jedna z najlepszych lini z ktorymi mam doczynienia (aczkolwiek
        kilka uwag krytycznych tez by sie znalazlo). Czekanie na bagaz to kwestia
        obslugi portu - w tym przypadku Polskich Portow Lotniczych.
        • Gość: torreadoratubrak Do lipca 64 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:11
          Ty, z lipca 64. Jak nie znasz specyfiki lotniska to nie zabieraj głosu.
          Oczekiwanie na bagaż to nie wina PPL, ale obsługujących samolot agentów
          handlingowych - WASu albo LGSu.
      • Gość: ojcie_c Re: w tym roku... IP: *.phlapafg.dynamic.covad.net 20.12.05, 14:59
        Jedno slowo:
        Scandinavian.
        Jak do tej pory najlepsze moje transatlantyckie doswiadczenie. Wygodne
        siedzenia, mnostwo filmow do wyboru i brak wsi na pokladzie (kto raz lecial
        LOTem za ocean wie, o czym mowie).
    • rsrh Jest także absolwentem Akdemii Dyplomatycznej 20.12.05, 13:02
      w MOSKWIE !!
      Mysle że absolwent takiej uczelni nie powinien pełnić w Polsce jakiejkolwiek
      funkcji .
      • Gość: Gosc Re: Jest także absolwentem Akdemii Dyplomatycznej IP: *.chello.pl 20.12.05, 16:01
        Ty nie myślisz Ty bredzisz
    • Gość: dlugi Re: Wreszcie! IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.05, 13:10
      "NIE" kilka razy opisywało sytuację w LOT.
      Polecam
    • Gość: Niewyraźnie PISał Niewyraźnie PISał IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.12.05, 13:59
      > 1.za wolno latał?
      > 2.za wysoko latał?
      > 3.za nisko latał?

Nie!
      Niewyraźnie PISał.
      • Gość: jaja Re: Niewyraźnie PISał bo wyraźnie się POsrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:04
    • Gość: gustaff Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.cbproxy.astra-net.com 20.12.05, 14:27
      ale i tak zotał największy złodziej IKONOWICZ.rozpierd...to całe towarzystwo
      tam pracują same rodziny patrz tabliczki na drzwiach.po prostu rodzinna
      firma.catering paliwo 10!!!razy droższe niż na świecie
    • Gość: . Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.acn.waw.pl 20.12.05, 15:23
      Nareszcie zaorano to czerwone gnojowisko
    • czarek47 no i poleciał grabarz... 20.12.05, 15:37
      pisuary walą TKM na lewo i prawo...głupi naród ich wybrał więc reklamacji się
      nie uwzględnia !
      • Gość: Lelekl Re: no i poleciał grabarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:05
        Głupi to jesteś Ty. Rzadko spotyka się w cywilizowanym świecie aby wyborców
        nazywać głupkami dlatego, że wybrali jakąś partię.
        • Gość: nie-za-pis te lelek - nie podskakuj bo kolo ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:13
          ciężkie młoty wybrały tych baranuff i teraz dopiero niektórym pacanom się oczy
          otiwerają; widać tobie lelek jeszcze trochę czasu trzeba...niektórzy ciężko
          trybią ale jestem pewien, że na siłowni jesteś de bejściak...
          • Gość: Lelekl Re: te lelek - :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 05:16
            Ubawiłeś mnie setnie. Nie nie jestem na siłowni debeściak :-)
    • Gość: m15 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 15:59
      tak, teraz qrwa my,bo wy czerwone qrwy rozkradliście ten kraj -zrobimy z wami
      porządek
    • Gość: . To za tą durną kampanię reklamową IP: 81.210.81.* 20.12.05, 17:17
    • Gość: k1 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:36
      a lecial ktos z was lotem??
      ja lecialem w zeszlym tyg z rocznym dzieckiem z nowego jorku. 9 godzin dziecko
      strasznie plakalo ze strachu. czy myslicie ze ktoras ze stewardes mi pomogla w
      czymkolwiek? opryskliwie traktowaly mnie jak jakiegos smiecia. musialem sie
      prosic wrecz blagac zeby mi mleko dla niego podgrzaly. ludzie mieli nas dosc
      ale nawet oni nie wytrzymali w koncu i opieprzyli stewardesy za nieuprzejmosc.
      NIGDY WIECEJ LOTU. niech zmienia tam wszystko i wszystkich
      • Gość: Warmianka Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.devs.futuro.pl 20.12.05, 17:51
        wybacz, ale ja psa bym nigdy nie przewiozla samolotem tyle godzin, a co dopiero
        dziecka!!!! To sa olbrzymie wahania cisnienia! Troche zdrowego rozsadku!!!!A
        gdzie ci niby mialy to mleko podgrzac, jak nie maja kuchenki na pokladzie?
        Chyba w termosie z kawa? Wcale sie nie dziwie, ze mialy was dosc, bo byly 4 na
        300 pasazerow, z ktorych kazdy chce byc traktowany jak hrabia, bo kupil bilet
        za 400 baksow. Polaczki wracajace do domu, rzucajace sie na alkohol, jakby
        nigdy go wczesniej nie pili...koszmar. Wiesz, ja wole latac z przesiadka
        gdziekolwek, zeby tylko nie bylo POLAKOW.
        A leciales sasem? Tak to dopiero beznadzieja. LOT i tak z nich wszystkich
        trzyma poziom.
        • carnivore69 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska 20.12.05, 18:30
          Nawet w Ryanair mozna mleko podgrzac,* wiec podobna opcja na trasie przez ocean
          to chyba zaden cymes.

Pzdr.

*/ Vide informacja zamieszczona na ich stronie.
        • Gość: aga Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:07
          durnoto, latałam wielokrotnie na trasie WAW - NYC z moją córką, pierwszy raz jak
          miała 5 mcy. Dziecku nic nie będzie a załoga powinna być miła i pomocnam mleko
          można zagrzać nawet nad atlantykiem.
        • Gość: k1 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:32
          Gość portalu: Warmianka napisał(a):

> wybacz, ale ja psa bym nigdy nie przewiozla samolotem tyle godzin, a co
          dopiero
          >
          > dziecka!!!! To sa olbrzymie wahania cisnienia! Troche zdrowego rozsadku!!!!A
          > gdzie ci niby mialy to mleko podgrzac, jak nie maja kuchenki na pokladzie?
          > Chyba w termosie z kawa? Wcale sie nie dziwie, ze mialy was dosc, bo byly 4
          na
          > 300 pasazerow, z ktorych kazdy chce byc traktowany jak hrabia, bo kupil bilet
          > za 400 baksow. Polaczki wracajace do domu, rzucajace sie na alkohol, jakby
          > nigdy go wczesniej nie pili...koszmar. Wiesz, ja wole latac z przesiadka
          > gdziekolwek, zeby tylko nie bylo POLAKOW.
          > A leciales sasem? Tak to dopiero beznadzieja. LOT i tak z nich wszystkich
          > trzyma poziom.

wyobraz sobie ze czasem trzeba dziecko przewiezc samolotem szczegolnie jak sie
          wraca z kontraktu do kraju. mialem je zostawic w domu dziecka? trzeba byc
          idiotka zeby takie bzdury pisac.
          i nie jestem zadny hrabia tylko jak place okolo 1000 dolarow to mam prawo
          oczekiwac od obslugi ze gdy mam ogromny problem to wyciagna do mnie pomocna
          dlon. za to place. a na alkohol nie mialem czasu i nie widzialem tam zadnego
          pijanego Polaka.
          konkluzja: lecz sie
        • trissa1 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska 21.12.05, 11:13
          hej! czy aby nie przesadzasz??? jestem stewardesą, często latam za atlantyk i
          zawsze podgrzewam jedzenie dla dzieci (fakt, ze możemy to zrobić dopiero po
          skończonym serwisie posiłków - podgrzewamy mleko w dzbankach, w kt. wcześniej
          podajemy gorące napoje); a co do dziecka - to naprawdę uważasz, ze obcy
          człowiek (czyli stewardesa) lepiej sobie poradzi niż rodzic???
      • Gość: Mamba Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.lot.pl 20.12.05, 18:17
        Ale to własnie zwiazki zawodowe pilotów i stewardes odwołały tego prezesa.
        Teraz będa mogli być jeszcze bardziej chamscy i opryskliwi.
    • Gość: pawel Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: 83.238.147.* 20.12.05, 18:01
      Mnie nie interesuje, kto z PIS, a kto z PO!!!
      Merytoryka jest tylko ważna.
      To, że LOT schodził na psy przez ostatnie lata to fakt niezaprzeczalny!!!
      Z miesiąca na miesiąc gorzej, te oszczędności na pasażerach były wręcz
      żenujące. Flota stara, obsługa średnio miła i średnio młoda, samoloty brudne,
      catering coraz paskudniejszy!!!
      Za co chwalic pana Grabarka??? Raczej nie ma za co!!!
      Pasażer - to dobro najwyższe!!! Przynajmniej za nie najtańszy bilet LOT-u!!!
      I to pasażer powinien byc najważniejszy!!!
    • Gość: pilot Lotu Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska-HURRA!! IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 20.12.05, 18:54
      Najmilszy prezent dla załogi Lotu na gwiazdkę.Jest szansa, że tzw prezesi z
      zawodu (nieudacznicy)nie będą dalej nami rządzić. Niech teraz jaśnie prezes
      Grabarek i jego świta spróbują zarobić takie pieniądze jakie brali w Locie w
      innej, najlepiej prywatnej firmie.Ciekawe jak długo ich ktoś potrzyma na
      stanowisku. Te oszczędności na pasażerach plus brak wizji rozwoju firmy
      prowadziły nas na dno.
      Pozdrawiam wszystkich pasażerów.
      pilot
      • Gość: Pako Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska-HURRA!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.05, 20:06
        Ty tępy matole! Każde dziecko wie, że jeżeli jesteś pilotem, to zarabiasz 3
        razy tyle co ten Prezes. I ty masz czelność coś mówić o kasie, jaką on brał?
        Kiedy wszystkie linie mają kłopoty albo bankrutują - on was wyciągnął z długów.
        Nareszcie zaczęliście przynosić zyski. Ale musieliście też pracować, więc
        związki zawodowe go zwolniły.
        Tońcie teraz jak najszybciej. Ja będę wam kibicować..
        • Gość: pilot Lotu Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska-HURRA!! IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 20.12.05, 20:13
          Winszuję inteligencji,taktu, znajomości tematu i sytuacji w firmie. Musisz być
          widocznie krewniakiem Grabarka. Cóż rodziny się nie wybiera.Zdrowia życzę....
        • rak61 Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska-HURRA!! 20.12.05, 20:20
          No już myślałem że nikt taki się nie odezwie.Ktoś od wylanego prezia, a moze
          onże to sam? Mam nadzieję, że wkrótce audyt w Locie okaże jak to "wyciągnął" on
          LOT z długów, jego skandaliczna niegospodarnośc, działalność na szkodę firmy,
          brak wizji i strategii,doraźność działań obsadzanie stnowisk ludzmi skrajnie
          niekompetetnymi za to posłusznymi do głupoty.Co odczuli zarówno pracownicy jak
          i pasażerowie.
          O fikcyjnych zyskach, przekrętach finansowych itp. zapewne przeczytamy wkróce w
          prasie. Mam nadzieję że wkrótce działalnościa tego i poprzedniego prezia zajmie
          sie prokurator.
          • Gość: pilot Lotu Re: Rak 61 IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 20.12.05, 20:31
            Raku-pozdrawiam Cię, miło przeczytać taki post.Też trzymam kciuki za audyt w
            firmie.Samych miłych dni
          • Gość: Mel Gib Jerzy Adamski ???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.05, 23:46
            Wpadłeś czerwony capie związkowy we własne sidła , he, he, he
            Z ilu adresów ty jeszcze tu nadajesz?
            • rak61 Re: Jerzy Adamski ???? 21.12.05, 00:18
              Gwardia prezia traci zimna krew!? Czy tego uczyli w Wyzszej Szkole Dyplomacji w
              Moskwie? Poza zwykłymi obelgami jak zwykle nic nie masz do powiedzenia.Chyba
              będziesz musiał powtórzyc turnus! Ukłony dla pryncypałów! Ordynacka wam tego
              nie daruje! Wypuściliście z rąk LOT!!!I chyba TO jest twój problem...
          • Gość: pieprz Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska-HURRA!! IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 22:33
            mówią że Grabarek chciał zwolnić 1/3 załogi lotu. czy powinien? czy też
            zatrudnienie dla wszystkich jest najważniejsze?
            a teraz mamy paradoks -załoga zwolniła prezesa. przyjdzie nowy. jesli bedzie
            chciał cokolwiek poprawić to pewnie musi wywalić 1/3 załogi. I też go
            zwolnicie? byle do emerytury? po was chocby potop?
    • Gość: bociek Tępaki, LOTu nie można oceniać tylko przez pryzmat IP: *.chello.pl 20.12.05, 19:31
      wrażeń z lotu samolotem! PiS obiecał, że będzie czyścił spółki ze służb i
      czyści. Chwała za to.
      • Gość: Czytelnik Re: Gorzej nie bedzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.05, 20:28
        Odwolanego zarzadu nie ma powodu zalowac, bo wyroznial sie tylko tym, ze mial
        znajomosci gdzie trzeba, dzieki czemu zreszta panowie Grabarek, Dubno, Metelski
        i Wysocki (ten byly TW jeszcze czeka na odwolanie) chodzili przez kilka lat w
        glorii menago. Gorzej na pewno nie bedzie i jak slusznie ktos zauwazyl, jesli
        sa tacy dobrzy to na pewno bez problemow znajda nawet lepsza prace i place.
    • Gość: bazalt Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.05, 19:44
      Wszystko bedzie moherowo-kapturowo-kolesiowe.Sądy,telewizory,rządy......
      • Gość: Racjonalny Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.05, 20:43
        Bez przesady. A do tej poryto jak bylo?
    • Gość: WWW Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:43
      Poprzedni Zarząd PLL LOT w składzie: Litwiński, Ikanowicz, Lesiecki, Papis,
      oraz obecny: Grabarek, Wysocki, Metelski, Dubno, Ikanowicz obecnie dyrektor
      finansowy tak wspaniale zarządzali firmą, że akcja wartości 100 zł w 2000 roku
      obecnie warta jest okoł 2 zł. Ci super nieudacznicy swoje stanowiska
      zawdzięczali powiązaniom z otoczeniem Prezydenta oraz Premiera. Lesieckiego nie
      mógł odwołać nawet sam Pol. Powszechnie znana była informacja o braniu w łapę
      od Swissera przez były Zarząd kierowany przez Prezesa Litwińskiego. Wiceprezes
      Lesiecki po tym skandalu został nawet dyrektorem Polskich Portów
      Lotniczych /nominację otrzymał podobno w gabinecie samego Premiera Millera/.
      Minister winien wrócić do tej sprawy, ponieważ LOT na aliansie ze Swisserem
      poniósł wielkie straty za co odpowiedzialny był wyłącznie Zarząd.
      Kryzys w firmie jest jednak bardzo głęboki i sięga już stanowisk średniego
      stopnia zarządzania. Stanowiska kierownicze są obsadzane wyłącznie przez
      znajomych i rodziny. Kwalifikacje są zbędnym balastem, najważniejsza jest
      lojalność.
      Bez zmiany organizacji zarządzania LOTem nic się nie zmieni. Tam panuję
      kompletny chaos. Związki zawodowe pilnują wyłącznie swoich partykularnych
      interesów a niekompetentny Zarząd stara się przetrwać.
      Jedynym ratunkiem dla PLL LOT jest powołanie ZARZĄDU KOMISARYCZNEGO.
      Zarząd winien natychmiast sprawdzić: finanse LOT, finanse Spółek oraz
      skandaliczną restrukturyzację prowadzoną według widzimisię jednego człowieka
      podpierającego się z uwagi na własną niekompetencję wynajmowanymi za duże
      pieniądze firmami doradczymi.
    • maxxman Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska 20.12.05, 22:16
      To ja jeszcze dodam ze LOT skutecznie rozwala lodzki rynek lotniczy nie tylko
      poprzez wspolny lobbing z PPL na rzesz "Warszafki" (aby lodzkie lotnisko nie
      bylo dotowane - strach monopolisty przed konkurencja) ale takze poprzez
      regularne odwolywania rejsow z Lodzi do Warszawy budzac w ten sposob brak
      zaufania do Lublinka jako portu.

I wlasnie dlatego tak bardzo cieszymy sie z obecnosci Ryanair'a na Lublinku a
      LOTu w ogole nie chcemy.

maxxman
    • cool_matt Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska 20.12.05, 22:30
      lot nie jest taki straszny jak jako linia lotnicza w porownaniu np do lufthansy
      .natomiast skandalem jest jego strategia rozwoju.na lotniskach regionalnych nic
      sie nie dzialo przez ostatnie 10 lat.nagle pojawily sie inne linie i okazalo sie
      ze ludzie chca i moga latac do i z krakowa ,poznania, gdanska itp. i do tego za
      grosze .skandalem jest takze ze warszawa i polska (38 milionowy kraj)nie ma
      bezposrednich polaczen transkontynentalnych i trzeba sie ciagle przesiadac we
      frankfurcie londynie itp.polacy w samolotach koszmar-ostanie moje doswiadczenie
      lot Lotem z Rzymu a obok mnie pielgrzymka w walonkach z koziej wolki.az mi sie
      zal zrobilo stewardessy bo nic tylko bic zakapiory po pyskach.najlepsza linia
      lotnicza to SINGAPORE AIRLINES
    • Gość: Zei Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.verona01.nj.comcast.net 20.12.05, 23:19
      A może po prostu nie latał
      • Gość: Obserwator Re: Prezes LOT odwołany ze stanowiska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.05, 23:40
        Nalezaloby jeszce odwolac totumfackiego wszystkich ekip rzadzacych Mr. A.
        Wysockiego, a takze zapomnianych nieco dzis, a kiedys znanych ze szwajcarskich
        srebrnikow, bylych wiceprezesow P. Ikanowicza (obecny dyrektor finansowy) i M.
        Rymkiewicza (za zaslugi na "zeslaniu" w Nowym Jorku). O pomnniejszych giermkach
        ancient regimu nie wspomne, bo na to nie zasluguja.
    • Gość: latacz kto lecial niech przeczyta, kto nie, tym bardziej IP: *.aster.pl 20.12.05, 23:42
      bardzo duzo piszecie ze pis przyszedl (nie glosowalem na nich dla jasnosci) i
      biednych dyrektorow wyrzucil:) bardzo ochoczo podnosicie temat ze tkm itd...
      szkoda mi was...czekam az ktorys/-as z was przeleci sie na linii krajowej lotem
      oslodzonym cukierkiem (mozna wziac kilka..hehh) i kawa wliczonymi w cene
      biletu...a jakze, ale biletu za tysiac zeta!!!!! prosze obroncow lotu o cisze,
      nie sciemniam, latam wiec wiem....przepraszam, zapomnialem dodac ze latam jesli
      lot nie skasuje lotu bez slowa, czesta niestety praktyka...wyrwac sie prosze za
      miedze, polatac liniami..roznymi, poobserwowac, ruszyc zastalymi zwojami a
      pozniej bedzie czas na komentarze...

bardzo dobrze sie stalo...teraz pora na ppl...oby jak najszybciej
      • Gość: ryszart LOT IP: *.aster.pl 22.12.05, 00:01
        kiedys LOT cechowaly: extra catering, nowoczesna flota i piekne stewardesy.
        Dzis nic z tego nie zostalo (choc od paru tygodni znow podaja posilki w
        ekonomiku zamiast ohydnych sandwichy odkupionych z airpolonii), samoloty i
        sterwardesy jakby sie postarzaly (choc oba modele embrionow sa fajne)
        • meerkat1 " LOT-em blizej!". Bo dalej to juz na pewno nie! 22.12.05, 13:37
          "W zarzadzie utrzymal sie jedynie Andrzej Wysocki odpowiedzialny za sprawy
          pracownicze."

Teraz to na pewno zyski wzrosna w zwiazku z wydluzeniem godzin pracy i wzrostem
          jej wydajnosci oraz ograniczeniem swiadczen socjalnych. ;-)))))))))))))))))))))
    • Gość: dae 2006 Rok LOTu IP: *.cpe.unwired.net.au 23.12.05, 09:10
      2006 bedzie, i musi byc, rok LOTu, bo jesli nie, LOTu nie bedzie.
      Wiem ze nowy rzad PiSu, z LOTem cos zrobi.
      Przede wszystkim, LOT MUSI zamowic dla siebie 30 nowych Boeingow 737, bo obecne
      Boeingi 737 w flocie LOTu sa stare jak swiat. LOT tez potrzebuje ich zeby
      rowiac siatke polaczen.
      • meerkat1 Dobre ludzie z Opoczna i ...Warmii, PHHHLLEEEASE! 24.12.05, 08:36
        W kazdym dalekodystansowym Boeingu (nawet w starych 767, nie mowiac o 747 i
        777) sa na pokladzie co najmniej DWIE DUZE baterie kuchenek mikrofalowych, co
        wiedzialem na WLASNE OCZY! W Airbusach A-340 i A-330 zreszta tez.

A w czym wy myslicie, stewardessy posilki podgrzewaja? W d.....? ;-(((((((((((((
        --------------------------------------------------------------------------------
        WPUSCIC CHLOPA DO BIURA, TO ATRAMENT WYPIJE!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka