kazen 05.01.06, 21:46 Może CCCP - Cep cepa cepem pogania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cztan Re: CCC z butami do Rosji IP: *.plusgsm.pl 05.01.06, 22:13 cos mi sie zdaje ze ta firma wszedzie wcho z butami !!!! i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si badziew IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.01.06, 10:55 Niech ktos napisze jakie to nowe 'marki' chca promowac , zebym omijal je z daleka, ale dzieki ccc kupuje tylko markowe buty z gornej polki a nie jakas chinska tandete w ccc. W Anglii mozna dobre buty dostac juz za £29 ~ 162zl ibiza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba_kostrzyn Re: CCC z butami do Rosji IP: *.server.ntli.net 06.01.06, 00:51 CCC to chora firma i jesli o mnie chodzi to zycze jej jak najgorzej. Kupilem w sklepie tej firmy buty. Po kilku dniach miejsce na sznurowki sie sfatygowalo. Poszedlem z reklamacja, ale nie mialem pragonu. Potrafilem jednak udowodnic o ktorej godzinie kupowalem ktorego dnia ten konkretnie model. Na nic to !!!! Reklamacji nie przyjeli. Zapraszam zarzad CCC do Anglii do pierwszego lepszego sklepu. Zrozumieja czemu sa tylko zasciankiem. Szczerze? CCC moze wejsc na rynki typu Rosja. W Anglii z takim zalatwianiem reklamacji nie przetrwaliby nawet pol roku. Zycze wszystkiego zlego. Jesli ktos z firmy to przeczyta to podaje swoj adres kuba_kostrzyn@op.pl i nie oczekuje przeprosin a wytlumaczenia wlasnej ktotkowzrocznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: CCC z butami do Rosji IP: *.chello.pl 06.01.06, 01:40 najlepszy jest smrod w sklepach ccc!!! plastik, guma, jakies kleje, badziewie!!! w zyciu nie kupie takich butow! po perwsze sa brzydkie a po drugie brzydkie heh Odpowiedz Link Zgłoś
puba Re: CCC z butami do Rosji 06.01.06, 07:00 zawsze pozostają ci nike i inne takie;) ja tam mam gdzies czy smierdzi czy nie;) wazne ze firma polska i sie rozwija. a buty kupuje tam gdzie mi sie akurat spodobają.. reszta to tylko dekoracja. Gość portalu: ! napisał(a): > najlepszy jest smrod w sklepach ccc!!! plastik, guma, jakies kleje, badziewie!! > ! > w zyciu nie kupie takich butow! po perwsze sa brzydkie a po drugie brzydkie heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akmis Re: CCC z butami do Rosji IP: *.elzab.com.pl 06.01.06, 08:04 Firma moze polska, ale buty chinskie ;) i to aktualnie chyba w 100% (wbrew temu co powyzej twierdzi Pan Milek) Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: CCC z butami do Rosji 06.01.06, 10:46 Wszystkie buty w CCC są produkowane w chinach (zresztą Deichmana także). W polsce zostaje właśnie te 11% zysku, reszte wysyła się do Pekinu. Pamiętacie "relaxy" i inne takie? Do tej pory masa polaków żyje z nabytym wtedy płaskostopiem, tak się kończy noszenie źle sprofilowanego plastiku, czekamy na pozwu przeciwko CCC. W polsce są inne firmy produkujące na miejscu i z porządnych materiałów, jeśli tylko kogoś stać (wydatek od 120 pln) to namawiam na kupowanie dobrych butów, ze względu na zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucik i pantofelek Re: CCC z butami do Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:43 Buty z CCC pleśnieją zero jakiej kolwiek wymiany powietrza sam plastik . G i tyle nie kupujcie butów w sklepach typu Ambra CCC Ray. Tam nigdy nie przyjmą wam reklamacji najlepsze sa buciki z Wojasa i Ryłko, Romex i jeszcze paru dobrych polskich firm, no i jeszcze pary firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aarin Paragon ważna rzecz IP: *.archive.org 06.01.06, 11:40 Paragon trzeba zachować. Po jego okazaniu muzą uwzględnić reklamację, co nie znaczy, że tak zrobią. Sprzedawcy butów lubią szukać różnych wymówek na to, aby odrzucić reklamację. Historie w stylu "niewłaściwe użytkowanie" to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucik Re: Paragon ważna rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:44 Najfajniejsze jest uzasadnienie obuwie za bardzo zużyte to co mam postawić na półce i czekać aż minie gwarancja bez sens Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re: Nie nazywajcie tego dziadostwa butami . 06.01.06, 08:18 To niszczy nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Nie nazywajcie tego dziadostwa butami . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:42 a ja kupuje buty skórzane u rodzimego producenta (nikbut) skóre ma nie do zdarcia sam pilnuje procesu garbowania jak idzie zelówka( kleje i spody ma z zewnątrz to czasmi może się też na nich przejedzie) zanoszę i mi nową wkleją i to jest firma, polecam ps. z tego co wiem to całą produkcję ma sprzedaną na pniu a dostaje z ceny która jest w sklepie tylko połowę gdyby nie pijawki to nasze buty byłyby też znacznie tańsze i tandetna chińszczyzna nie byłaby potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Nie nazywajcie tego dziadostwa butami . IP: 80.50.254.* 07.01.06, 08:52 To pewnie taka militarna strategia,przy współpracy CCC i WSI!!! Zalać Rosje butami z CCC i za pólu platfus powykszywia wszystkim nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzik Re: CCC z butami do Rosji IP: *.autocom.pl 06.01.06, 09:41 Importer a nie firma, daje pracę Chińczykom a nie Polakom a Wojas zdaje się padł. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Człowieku! 06.01.06, 11:28 Na głowę upadłeś? Pieniędzy masz za dużo? Mało ci polskiej skarbówki, poszukujesz mocnych wrażeń? Albo może jakieś pranko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aarin Inwestycje w Rosji ryzykowne IP: *.archive.org 06.01.06, 11:35 Rosjanie nie raz pokazali, w jaki sposób robią oni interesy. Szef tej firmy powinien się zastanowić 2 razy zanim zacznie wchodzić właśnie na ten rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorianna Re: CCC z butami do Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:25 Skad nazwa CCC czy nalezy do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polkowice Re: CCC z butami do Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:40 a w polkowicach w pieknej nowiutkiej fabryce, zmeczone kobiety szyją te buty za 600 zł mc. { 80% z nich musi dojechać nawet 50 km }. w regionie mówią o nich DESPERATKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: CCC z butami do Rosji IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.06, 19:50 Bleee Miałam buty z CCC i skórzane i synteyczne-PORAŻKA!!!Te drugie to totalna chińszczyzna,psują się już przy przymierzaniu w sklepie a co dopiero chodzić w tym na ulicy!!A co do jakości skóry to słyszałam,że to skóry przemielone z różnych gatunków nienajlepszej jakości kupowane w Tajlandi czy Bangladeszu.Może ten Pan cały Miłek w końcu zacznie produkować porządn obuwie do użytkowania a nie do staniana półkach!!!Klienci często się skarżą,słyszałam od Rzecznika Praw Konsumenta,że wasze sklepy CCC mająnajwiększąilość reklamowanego obuwia!!Może czas coś z tym zrobić bo z tych 600 sklepów zostaną może z 3?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: CCC z butami do Rosji IP: *.chello.pl 09.02.06, 20:53 Hmmm jak każdy tak mówi że buty CCC to badziew, to skąd są te ZYSKI ???!!! Widocznie ludziom sie podobają te "badziewa" o których mówicie Odpowiedz Link Zgłoś