zyks 24.05.06, 14:50 W końcu godny stołek dla Mecha. Przecie on z Opus Dei i wielki przyjaciel p.premiera. Ale niech nie zapomina o codziennym biczowaniu się, proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robi101 Re: Mech za Stypułkowskiego w PZU? Jansen: Nic o 24.05.06, 17:04 A po co komuch Stypułkowski w PZU ? Uważam , że Mech jest lepszy. Wyniki będą jeszcze lepsze. Holendrzy chcą mieć komucha bo jest uległy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /dev/lepper mech jest najlepszy! IP: *.jjs.pl 24.05.06, 17:11 > Uważam , że Mech jest lepszy. Wyniki będą jeszcze lepsze. legendarny galba dziś się przyznał: gra na giełdzie na spadki! Więc Jego entuzjazm dla kaczych rządów jest w pełni zrozumiały. Ja mam zaszczyt znać Omszałego i zapewniam po stokroć: jeżeli ktoś zakłada spadek wszelkich możliwych wskaźników i na to gra, nie ma wyboru i musi popierać tego wybitnego ekonomistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juanramirez Re: mech jest najlepszy! IP: *.chello.pl 24.05.06, 17:34 ja też go znam pzu sa gratulujemy prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel TKM jak nic! IP: 213.17.168.* 24.05.06, 17:30 Era Gomułki powraca! pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Gomu%C5%82ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczku Re: Mech za Stypułkowskiego w PZU? Jansen: Nic o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:38 A cóż to jest za specjalista, skoro nie umiał załatwić sprawy z bankiem włoskim, tylko wywołał straszną awanturę, a na końcu rząd wyszedł na głupka za co jeszcze z pieniędzy budżetowych się zapłaci. Dobrze p Zyta zrobiła że Go wywaliła, ale to nie znaczy że dalej musi mieć ciepłą posadkę. Za to co zrobił powiniem być zwykłym urzędnikiem z pensją 1000 zł aby wyrównać to, co budżet straci. Może wtedy urzędnicy zaczną myśleć a ktoś musi być pierwszy w ponoszeniu kosztów swoich błędnych decyzji i to miejsce się mu należy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Co ten Mech ma na kolegow z PISSdu ze go za 24.05.06, 18:50 wszelka cene chca wstawic na jakies widoczne stanowisko/?? Moze Jaroslaw cos o nim milego powie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edgar Re: Mech za Stypułkowskiego w PZU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:12 Dobrze że zrezygnowałam z pzu.Teraz przyjdzie płacic największe SKLADKI NA TYCH ZLODZIEI ZEBY MIELI CO DAWAC KSIEZOM ZLODZIEJOM I KACZYNSKIM TYM DARMOZJADOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: Mech za Stypułkowskiego w PZU? Jansen: Nic o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:40 dlaczego miernoty zawsze "dostają"ekstra pracę,a normalni ludzie harują za grosze? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Mech za Stypułkowskiego w PZU? Jansen: Nic o 24.05.06, 21:03 No nie,to chyba kolejny blef... Odpowiedz Link Zgłoś