Gość: magnat IP: 212.244.27.* 25.02.03, 20:11 oferta Plusa i tak jest najlepsza!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gerth Są w porządku 26.02.03, 05:15 Jestem klientem Ery prawie 4 lata i jestem b. zadowolony. Mają najlepszą oferte, stąd wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoBo Echa Ery IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 09:22 No i mają taki wspomagający system pogłosowy - w Erze zawsze słyszysz echo obu rozmówców. Kapitalna sprawa. Szkoda, że inne sieci tego nie stosują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 oj ! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 09:30 Tylko PLUS GSM !!!! ps nie ma lepszej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 oj ! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 09:30 Tylko PLUS GSM !!!! ps nie ma lepszej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Klient Ery Re: Są w porządku IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 26.02.03, 10:38 gerth napisał: > Jestem klientem Ery prawie 4 lata i jestem b. zadowolony. Mają > najlepszą oferte, stąd wynik. Moze najtansza ale na pewno nie najlepsza. Masa SMS-ow nigdy nie dochodzi do adresata. Jak bylem we Wloszech to dochodzil co trzeci a placilem za wszystkie. I nie dalo sie reklamowac. W ciagu dwoch lat dwa razy zawyzono mi rachunek o ok. 100zl. A to czym Plus bije Ere to bramka email - SMS - wygodne i chodzi. Byly klient Ery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: 5 mln komórek w Erze IP: 213.25.91.* 26.02.03, 10:12 jestem klientką Ery tylko z lenistwa - nie chce mi się łazić z papierami, załatwiać itp. Ich oferta jest przeciętna, a o stałych (i przynoszących kasę) klientów specjalnie nie dbają. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelo Re: 5 mln komórek w Erze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 23:04 plus to straszny kibel, najdroższe rozmowy, najgorsze warunki, beznadziejny zasieg - najgorszy w Polsce. Przerywane rozmowy, poczta głosowa dla idioty. Do tego ta obsrana reklama kierowanana do 40-latków. Najnizsza liczba uzytkowników mówi sama za siebie: Plus to komórkowy kibel!!!!! hahaha pieprzyc plusa Odpowiedz Link Zgłoś